Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
изгледах всички сезони на „Под наблюдение“ ( Person of Interest). много ми хареса

# 676
Попадмах в HBO MAX на нов сериал " Ярост", испански. Нов епизод всяка седмица. Интересен ми се стори.

# 677
изгледах всички сезони на „Под наблюдение“ ( Person of Interest). много ми хареса

Един от любимите ми. Чак ме хвана яд, като го приключих.....(че свърши, не друго)

# 678
Soul Free - и аз искам още сезони и Рийз да е жив Simple Smile

# 679
Попадмах в HBO MAX на нов сериал " Ярост", испански. Нов епизод всяка седмица. Интересен ми се стори.
И аз го следя,даже ми е много интересен,цветен,човешки.

# 680
Започнах трети сезон на "The Tower" - държи интереса.
Следя "The Gilded Age" - много ми харесва Two Hearts
На няколко пъти започвам последния сезон на "The Handmaid's Tale" и не успявам да го изгледам.
Всички споменати сериали са налични в HBO Max.

# 681
  • Sofia
Започнах "The Gilded Age", Сезон 3 и паралелно с него новия Декстър. И двата сериала за момента са топ.

# 682
  • София
Върнах се да гледам от сезон първи на Сексът и градът , и ми направи впечатление ,че още във втори епизод - имаше псевдо лесбийска сцена с Миранда ... Такааа ,че явно нормално се е развил героя и.

# 683
Аз започнах пак Хаус.Не помня за кой път го гледам,но не ми омръзва страхотен е.Сегашните сериали са на светлинни години от класата му.

# 684
Жена ми току си пуска Приятели. гледа всички сезони по няколко пъти. На мен ми втръсна
Харесвам  испанския Новите съседи

# 685
Върнах се да гледам от сезон първи на Сексът и градът , и ми направи впечатление ,че още във втори епизод - имаше псевдо лесбийска сцена с Миранда ... Такааа ,че явно нормално се е развил героя и.

За мен пък е точно обратното. Още тогава потвърди, че не е гей.

# 686
  • Варна
Приятели мога да го гледам цял ден.
Новите съседи също, но последните сезони ме дразнят.

# 687
  • Галифрей
Приятели са топ и аз мога да ги гледам вечно. Ще си направя скоро маратон на тях ❤

Новите съседи съм се гледала  няколко епизода не ми харесва.

# 688
  • Варна
То тия нови съседи много интимно се опознаха. Остана ли някой дето не е спал с някой съсед. Laughing  Пък в последните сезони са пъхнали тия модерните сексуалности. Скоро ще стане негледаемо.

# 689
И на мен не ми харесва Новите съседи - навремето се опитах да го гледам, но не ми е смешно и не ми е интересно.
Скрит текст:
Аз не познавам съседите си и не го намирам за реалистично. Включително в жилището от детството ми, в което прекарах 19 години (докато завърша училище), знаех имената само на някои и понякога ги бърках (защото повечето ми изглеждаха стари и еднакви - съответно мъжете и жените). Не съм и забелязала да общуват много помежду си. 

Снимка на новите сестри Бенет - според мен кастингът е ужасен! Набива ми се в очите момичето в крайно дясно, което сигурно е 17-годишната Кити, както и русата Лидия до нея, която очевидно е по-хубава от Джейн - абсолютно кощунство. Лидия е описана като весела 15 годишна, с хубава фигура и простовата изражение (буквално така го пише, не си измислям).
Не мога да кача снимката - изписва ми "невалиден формат", а е обикновен JPEG - има някакъв проблем с тази функция в момента.
Ето я: https://variety.com/wp-content/uploads/2025/07/PridePrejudice_Im … resize=1000%2C667
Елизабет е със злобна физиономия (между другото, изобщо не забелязвам прилика между тази актриса и принцеса Даяна - напълно различни черти на лицето), а Джейн е не особено привлекателна.

Общи условия

Активация на акаунт