Десетокласници 2025/2026

• 20 851
  • 507
  •   1
Отговори
# 135
Тазгодишната класна на дъщеря ми много направи, за да ги сближи като клас - екскурзии, кино, излизания, партита. Харесват си я, но традицията в тяхното училище е всяка година нова класна, нови учители. Тази година извадиха късмет с всичките си учители, а най-строгите се оказаха "най-яки" според класа. Надяват се и догодина да им се паднат пак те.

# 136
Прасунчо, ама наистина ли не е оформена и точно днес трябва да представя проект? Ти ме разби. В Четвърта тази седмица ученици почти няма. Във вторник били 7 в класа, в сряда - 6, а вчера само 3. Пък в някои класове само по един или никой. Ходили двама-трима по коридорите да пеят химна на гимназията с пълно гърло. Едната учителка ги черпила фрапе, при друга гледали клипчета... Пълно щастие в почти празното училище.
На нас ни пуснаха анкета, но тя е обща за цялостната работа на гимназията. Май с нашата класна ще си продължат, въпреки че имаха някои трусове в комуникацията.
Щастливо лято на всички Nature Full Moon With FaceIce Cream

# 137
  • София
След голямо мрънкане и оформени оценки в крайна сметка му пуснах днес домашна причина. Понеделник са на екскурзия и свършват.

# 138
  • София
Днес и аз най-накрая по молба на Ели я оставих вкъщи и ще и пусна по семейни причини бележка.
Вчера искаха да се видят с класната и отделно имаше тя само контролно по химия, тъй като го беше пропуснала. Ако не се лъжа го пропусна заради леката атлитика, от която за съжаление се отказа предният месец и вече не тренира.

# 139
  • ВАРНА
Phoenix, абсолютно сериозна съм. Може би във Варна МГ са единственото училище, в което все още тече учебен процес. И се пишат отсъствия.

# 140
При нас беше до вчера учебният процес. Госпожата по физика си беше изпитвала и вчера за оформяне, това им беше последният учебен час. Беше дала шанс на всички, които искат, да се пробват за по-високи оценки. Иначе отсъствия се пишат и при нас, но отсъстващи си има от миналата седмица още.

# 141
Днес изобщо няма да ходи на училище. В понеделник каза, че най-много да се отбие за малко.

# 142
А, реално кога е крайният срок да бъдат нанесени годишните оценки? Гледах Наредба 11, но не открих някакъв конкретен срок там. Което не значи, че не го пише Simple Smile

# 143
Предполагам, че 30 юни освен за тези, които са оставени на поправка.

# 144
  • ВАРНА
А, реално кога е крайният срок да бъдат нанесени годишните оценки? Гледах Наредба 11, но не открих някакъв конкретен срок там. Което не значи, че не го пише Simple Smile
Дъщеря ми ще си получат срочни и годишни оценки по физика на 30.06.

# 145
В нашето училище с вътрешна наредба ги бяха задължили до вторник - 24.06 всички срочни и годишни оценки да са нанесени. В сряда връщаха учебници, след това не знам дали някой е стъпвал на училище

# 146
  • Някъде там...
При нас са оформени вече, последните оценки се появиха на 25 юни. В понеделник само едната ще отиде за тържеството и това е.

# 147
Може би е въпрос на вътрешна заповед, наистина. Помня, че миналата година два дни преди края трябваше да са готови или нещо подобно. И се чудя сега, защо се мотаят по един предмет. Толкова пък да е трудно да се организираш.

# 148
При нас са оформени вече, последните оценки се появиха на 25 юни. В понеделник само едната ще отиде за тържеството и това е.

И във 2АЕГ приключиха на тази дата.

# 149
  • София
Днес, в 73. СУ имахме ПС за приключване на годината. Всички оценки са внесени в Школо.

Общи условия

Активация на акаунт