Десетокласници 2025/2026

• 20 845
  • 507
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Айла, много неприятно, че не успява да се впише вече втора година. Дано сега в неформална обстановка се получат нещата.

Нашите катерят чукари днес в адската жега. Голям мерак беше за тази екскурзия, дано си изкарат добре.

# 121
Айла, много неприятно, че не успява да се впише вече втора година. Дано сега в неформална обстановка се получат нещата.

Нашите катерят чукари днес в адската жега. Голям мерак беше за тази екскурзия, дано си изкарат добре.
Къде ще катерят чукари? Може и хлад да им е Simple Smile
Нашите са на екскурзия до ждрелото на река Ерма и после до музея на киселото мляко.

# 122
При нас 5 години изкараха заедно,  като остават 3, 2 са с профили и предполагам, че ще се виждат с децата по профил повече. Няма някакви драми в класа, но дет се вика не остана Simple Smile

# 123
  • ВАРНА
Така като ви чета, май само училището на дъщеря ми с програма нула извън класните стаи за остатъка от уч.година. Класната им и тя тотално ги е отсвирила. Надявам се да ги освободи от присъствието си на есен.

# 124
А, и при нас така - няма лагери, няма екскурзии. Децата са се организирали да излязат на заведение другата седмица, да отпразнуват края на учебната година. Мислят да поканят и класния, сигурни са, че ще им откаже.

# 125
При дъщерята нямало много желаещи за зелено училище и са го отменили. За тази седмица й дадохме заявление за отсъствие по домашни причини, за да й извинят отсъствията в часовете, които пропуска. Общо взето, след приключилото вчерашно оформяне, вече са тотален айляк.

Относно концертите, явно зависи от организаторите. Миналата и по - миналата година дъщеря ми ходи на концертите на Кока Кола и никакви декларации не сме подписвали.

# 126
Програмата при нас с извънкласните занимания е под нулата. На по-незаинтересован класен ръководител не бях попадала и като ученичка, и като родител. Отсега чакам бала с нетърпение - поради толкова много причини.

# 127
  • ВАРНА
Кока кола ивентът стартира рано и към 22ч се предполага, че ще свърши. Няма декларации за него.
Врабец, ако тази жена остане класен на класа на дъщеря ми и остане с това си неприятно отношение към младежите, с особено нежелание ще дам пари за каквото и да е свързано с нея и бала.

# 128
И нашата не си харесва сегашната класна. Наскоро имаха анкета, изпратена от училищния психолог, в която трябваше да дадат оценка за училището и масово класът им се оплака от класната. Дали ще я сменят не знам, но според мен жената гледа котка и това е коренът на проблема й с класа.

# 129
Весело лято на всички! До следващата учебна година!

# 130
  • ВАРНА
Le Vert, класната ми в подготво беше несемейна, гледаше 2-3 котки и беше разкошна Heart Винаги има изключения Simple Smile

# 131
Има естествено, имах такава позната, която почина мината година за съжаление.

То има и квартални пиянки, които бачкат и изкарват пари.

# 132
  • Някъде там...
Къде ще катерят чукари? Може и хлад да им е Simple Smile
Нашите са на екскурзия до ждрелото на река Ерма и после до музея на киселото мляко.
Катерят чукари в Пирин. Simple Smile Голям пек е било, открито е, няма гора.
При нас има анкета от училищното ръководство, сондират мненията на родителите за училището, класните ръководители, учители и т.н.
Le Vert и аз гледам котка, хаха.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 20:18 от Жабче

# 133
  • ВАРНА
Ех, само една анкета искам да пуснат в класа на дъщеря ми - за класната им. 100 про резултатът ще е 2 : 0 ученици и родители vs класната. Чудя се с какви очи ще застане тази жена пред класа на есен ако им остане класен, при положение, че и пред класа, и пред колегите си нееднократно е заявявала, че не харесва поверения ѝ клас.

Човек и добре да живее дните по семейни причини свършват и трябва поне за ден да се върне на училище. Днес дъщеря ми трябва да отиде, защото има представяне на проект по физика. Само там няма срочна и годишна оценка. Нямаше край тази учебна година Simple Smile

# 134
Нашата класна е родена 2001 г., с пиърсинг и зелени кичури в косата. Връзва им се на всички лудории. Класът я обожава. Преподава им биология на английски език и впечатленията ми са доста добри. Никак не ги жали с обем на материала, но я харесват и се стараят.

Общи условия

Активация на акаунт