Десетокласници 2025/2026

• 31 225
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
В класа на сина ми ще си разменят подаръци за Коледа. На него му се е паднало да подарява на някакво момиче, с което не е много близък и си няма представа, от какво се интересува. Каза ми аз да съм измислела нещо ....  Дайте някаква идея, защото не са ми много ясни момичетата на тази възраст. Ваучерите ги оставям като краен вариант, защото съм забелязала, че на такива събития децата се радват повече на подаръчета, дори и дребни.

# 586
  • Някъде там...
Има едни комплекти Лего с цветя, вървежни са при девойчетата.

# 587
  • София
Подкрепям за легото с цветя, моите и трите много ги харесват.

# 588
Ваучер, да си избере каквото с харесва.

# 589
Много ме изненадахте с това Лего. Не съм си помисляла, че на десетокласничките са им интересни такива неща.

# 590
Ако съвсем нищо не може да се измисли, което да е свързано с човека (книга, аксесоар и т.н.), за тези коледни размени винаги ми е резервен вариант нещо по темата на празника: коледна украса, играчка за елха, коледни бисквити, такива неща.

# 591
  • Някъде там...
Много ме изненадахте с това Лего. Не съм си помисляла, че на десетокласничките са им интересни такива неща.
Даже и на мен ми е интересно. Satisfied
Ето такъв тип са цветята в малките комплекти:
Скрит текст:

# 592
  • София
При мен най-запалена е едната близначка на 19 г, но и другата близначка, както и Ели сглобяват.
Даже за 19тият  рд си беше поръчала тя от компанията им голям лего сет с цветя.

# 593
Ако не е тайна кой на кого подарява, пита директно или в кръга около  човека, на когото се е паднал. За три години все някаква бегла представа за интересите, вкусовете и чувство за хумор по групички трябва да са се натрупали. И действа според бюджета, който са си задали.  Миналата година помня, че си бяха подавали ориентировъчно какво харесват и какво не харесват и чат-пак за конкритика "питай другарчето по чин".
Опс, то станало време да взема някакъв адвент календар, че тази година работата откъм коледен дух е ужасно зле.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:04 от рони

# 594
  • София
Миналата година наборът получи подарък от момиче, което познава само по име, но детето много се беше постарало. Дискретно беше разпитала какви неща харесва и му беше подарила чаша с герои от любима игра, която при това не е особено популярна, та явно и търсене е паднало. Той беше много впечатлен и много се зарадва.

# 595
  • ВАРНА
Легото винаги присъства сред коледните подаръци у нас. С лего човек никога не може да сбърка Simple Smile

рони, добре, че спомена за адвент календар. Във Варна до вчера бяхме по къси ръкави. Какъв коледен дух, какви 2,50 евро Simple Smile
Ще се развихрим коледно на 06/12 след олимпиадата по математика. Тази година при дъщеря ми се върна желанието да се състезава. Поднови и заниманията по лингвистика.

# 596
За момиче- ароматна свещ и коледен гном е много тематичен подарък. В Айко има такава коледна колекция от дребни сувенири, че човек може да се тръгне с пълна кошница.

# 597
От много години го препоръчвам на дъщеря ми. Още повече, че познавам актьора, играл един от основните лоши герои и той знае много за личната история на главната героиня.
Да не го бъркате с "Доза щастие"?  "Един грам живот" тъкмо излезе. Гледахме го, по-скоро е за родители. В сравнение с "Christiane F."  е лека бира, но определено трябва да се гледа. Не знаех, че по лицето на наркоманите излизат много гнойни пъпки, дъщеря ми го знаеше. За нея явно това ще е сериозна причина да не пробва ха ха ха. Иначе заедно сме гледали и Еуфория, но там бях разтресена и от други неща.

Да, обърках се с “Доза щастие”.

Иначе, след двегодишно прекъсване дъщерята реши да празнува нейния РД. Ще правят вечерно парти с нейна приятелка (също рожденичка) в някакъв ресторант. Относно алкохола, позволихме бира и вино, дано някой не реши да си поръчва концентрат. Не е до парите, а до това някой от гостите да не се напие с концентрат.

# 598
  • ВАРНА
Le Vert, то и с бира и с вино човек може добре да се подреди Simple Smile
За същия като вашия случай, мои приятели бяха предупредили сервитьора да отказва поръчан твърд алкохол.
Тънък и притеснителен ми е на мен въпросът с алкохола. За едно парти лично аз купих бутилката водка, която дъщеря ми занесе. Уж да съм спокойна какво ще пият, от друга страна притеснението, че ако стане фал, аз ще съм виновна. Кога ще станат на 18 и да си носят сами отговорността Simple Smile

# 599
Не знам дали е разрешено по закон на непълнолетни да се сервира в заведение алкохол

Общи условия

Активация на акаунт