Лятото пристъпва вече, а в коремчето ни рита мъничко човече! ❤👼 Септември, 2025

• 18 623
  • 445
  •   2
Отговори
# 45
Аз имам снимка на една ръка (криеща лице и ухо) и ухо 😅 моите деца са срамежливи по тези прегледи но и от двамата имам по едно ухо поне. Аз за момента не смятам да правя трета морфология, моето АГ предния път ми каза, че е за снимките другото си го виждаме и на прегледите. Но може и да размисля като дойде времето, а и зависи как ще съм. При мен записването е лесно АГ ми запазва директно час и аз не се тормозя в това отношение от рано да го мисля.

Аз съм 25 ГС +1 бебето ритка и съм спокойна. Но ми дойде в повече болно дете на 14 месеца вкъщи, работа на пълен работен ден и бременността и си пуснах отппуска за два три дни и сега съм по свежа. Припомням си какво е да гледаш само дете и да можеш да си подредиш вкъщи на спокойствие и да хапнеш закуско-обяда докато спи 🤣

Как сте момичета? Да ви питам , имате ли хубави и ясни снимки от втората фетална? Честно да ви кажа , нямам търпение вече за третата. Grinning Вие запазихте ли вече и в коя седмица ще сте?Hug

# 46
Аз имам хубави снимки от втората фетална - и на личицето,и на профила. Трета записах за 28 седмица, което при мен се пада в началото на юли. Не бих пропуснала тези прегледи, защото на моите жк ехографите са обикновени и почти никакъв ясен образ не се вижда на тях,докато тези от феталната са с много високо качество и ако не дай си,Боже, има нещо,може да се види и проследи в последствие. Иначе и мен ме рита бебенцето, усещам отчетливо въпреки предната плацента,и съм много щастлива. 😊

# 47
Нямам, аз също имам такава на ръка, криеща лице и ухо Grinning .
С предното имам такива хубави снимки, позираше страхотно, той и до сега е така и обича да се снима. А това все ми се е завряло в плацентата, ръцете отпред и не ги маха, колкото и да го “бият” Grinning . Това на всички прегледи, най-ясната ми снимка е на половината лице, очите и носа се виждат само, останалото е закрило. Ще видим на следващия преглед дали ще ни даде повече да го видим най-накрая.
Иначе е супер силно, активно, много силно рита, редовно ме боли, където рита дълго време, редовно ми се отбелязва по корема крака му или дупето и е голяма атракция за другото ми дете, та поне тези части сме му ги виждали от първо лице Grinning

# 48
Здравейте! Чак хубави снимки нямаме, на първата фетална бяха по-хубави 😅 Но докторката уж определи коя част на лицето на кой родител е 😀 на трета фетална не смятам да ходя, излишни пари и път са за мен. Ако е имало нещо сериозно е щяло да излезе до сега, а дори и да се види проблем няколко седмици преди да се роди, няма какво да се направи.
Бебчо си рита активно, вече го усещам и като се движа. Така, че съм спокойна и нямам търпение да изляза болничен след месец, за да започнем с пазаруването на по-дребните покупки и с активната почивка 😄

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 00:05 от dd_desi

# 49
Ние имаме 2 много хубави снимчици от втората фетална, чак свекърва ми стигна до заключението, че на мен прилича и аз се възгордях Grinning Иначе днес съм в 24+4 и имам записан час за третата точно в 30-та седмица Blush

# 50
Здравейте,
вчера бях на втора ФМ в МЦ Оскар клиник при др Богданова, дадоха ми само 1 снимка на бебето на хартия. Помолих дали могат да ми пратят електронно или да дам флашка, на която да ги качат- отказаха ми, нямали такава практика. Обаче знам че при Чучумишев след ФМ ти изпращат всички снимки по мейла. Само заради това обмислям трета ФМ да отида другаде. Къде другаде знаете че на ФМ ви дават електронните снимки?

# 51
В Марковс можеш да си направиш профил в системата им, откъдето и да си записваш часове,но ако нямаш профил, мисля,че ти дават потребителско име и парола да влезеш да си свалиш изследванията и да си видиш снимките. Имам 5 цветни снимки на личицето на бебето и отделно още десетина от самата ФМ - на органите,на кръвотока,на бебето. Всичко съм си свалила на компютъра.

# 52
Във Фемина може да ви качат на флашка всички снимки по време на прегледа, както и видеа, имам от предното дете.
На мен моето АГ ми дава всеки път на хартия десетина снимки, ако бебето позираше щеше и повече, сигурна съм, но това все се крие. Предното толкова хубаво позираше, чак ме е яд, че тогава не се следих при същата лекарка.
Моето се криеше пак, този път имаме снимка на нос и устни, така че може да си сглобим с предната на очи. Върви 2 седмици напред и води много, така че ще правя обременяване.

# 53
Здравейте мами. Знаете ли в кои големи магазини за 1ви юни ще има намаления на бебешките стоки? Защото мисля да започвам да се ориентирам към покупки, поне на най-важните неща като количка, кошара и т.н. Въпреки че всичките ми близки ми казват да не бързам, но не си се представям в осми месец примерно с голям корем да обикалям като луда по магазините. Особено като се знам колко трудно избирам.

# 54
Здравейте мами. Знаете ли в кои големи магазини за 1ви юни ще има намаления на бебешките стоки? Защото мисля да започвам да се ориентирам към покупки, поне на най-важните неща като количка, кошара и т.н. Въпреки че всичките ми близки ми казват да не бързам, но не си се представям в осми месец примерно с голям корем да обикалям като луда по магазините. Особено като се знам колко трудно избирам.
Здравейте! Мисля, че в бейби галикс ще имат за 1 юни, както и Chedo, но и аз се интересувам за останалите магазини, най-вече вис виталис, понеже от там харесахме количката 😄

# 55
Ще може ли да споделите колко мг желязо приемате на ден като профилактична доза, без да е на лице анемия?

# 56
Някой има ли наблюдения върху бутилките на МАМ?Колебая се между тях и тези на Филипс Авент.
Тези на МАМ в момента са намалени в notinoUK.

# 57
Някой има ли наблюдения върху бутилките на МАМ?Колебая се между тях и тези на Филипс Авент.
Тези на МАМ в момента са намалени в notinoUK.

Чела съм много хубави отзиви за МАМ, лични наблюдения нямам. Ние взехме сет на Nuk Perfect Match, но вероятно ще взема и единични на МАМ, за да пробвам.

# 58
А какви са ви мненията за шишетата на DrBrowns? Аз се колебая между тях, Nuk и Phillips Avent

# 59
А какви са ви мненията за шишетата на DrBrowns? Аз се колебая между тях, Nuk и Phillips Avent

Американките ги хвалят много, в Тикток ми излизат различни ревюта, които са много полезни (как текат струите на отделните марки, отделно разясняват защо това е добре и съответно защо не). Като пълен лаик, какъвто съм аз в тази ниша ми беше полезно да разбера, така че може харесаните от вас да напишете в търсачката и да видите какво казват за тях. Иначе всички около мен са с Филипс и мненията са полярни.

Общи условия

Активация на акаунт