Лакове за нокти - 173

• 33 911
  • 492
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
На мен не ми изсъхва лака, когато сложа няколко пласта бързо един след друг, особено и ако са по-плътни. Пробвайте изсушител, може да се слага по няколко пъти след лакиране. Жегата пречи на изсъхването. Опитвала съм потапянето в купичка с вода и лед, действа, но и се появяват балончета.
За пожълтяването не съм открила решение. Откакто се лакирам с цветни лакове все са ми жълти ноктите, пробвала съм различни бази.
Като ученичка дълго време се лакирах само с топ, без основа, и ноктите ми не пожълтяваха.

# 391
  • София
Някой дали е имал този топ

# 392
  • На планетата Земя
Дамяни, да, аз привършвам едно шише. Много съм доволна.

# 393
  • София
Рядко го виждам наличен и се чудя дали да поръчам два.☺Благодаря за отговора! ☺

# 394
  • Ст Загора
Последните котешко око.
много са хубави

# 395
  • Измир
Димяни, аз също го ползвам топа на Сали. Имай впредвид, че е по-лека консистенция и не така блестящ като Голдън роуз например. Аз според лак слагам и топа 😀.
Пастел 386

И новите ми Мара

И преди съм купувала огледалните на Мара, да знаете, че им трябва специалната им основа.

# 396
  • Варна
Наси, честити, много са хубави!
Олга, а слагаш ли им топ на огледалните? Имам едно огледално китайче с уникален ефект, но топ лака го разваля, а без топ се изтрива супер бързо, пада като грим за лице.

# 397
Наси, честити да са ти новите попълнения! Purple Heart
От вчера съм без лак на ноктите на ръцете и краката. Да видим какво ще измисля за ръцете. Краката са ясни - Aura 123 classy red. Joy Направих френски маникюр на майка ми преди няколко дни и май ми се иска да си направя и аз.

# 398
  • Mediterraneo
Моите дъщери какво ми подариха за РД като допълнение към основния подарък Simple Smile

# 399
Тарталетка, много са хубави! Heart Eyes

# 400
  • София
Честити придобивки, момичета, разкошни са!

Лавандула, аз, откакто открих Бел 9в1, не го заменям за нищо! Даже съм се запасила с 4 шишенца. И за база, и само за заздравител, е най-доброто, на което съм попадала от бюджетните.

Essie 322 stuff your stuff, на 2 слоя, но май има нужда от още един.

# 401
Старата песен на нов глас.
Aura 123 classy red

# 402
От мен Twenty one, номер 165. Мисля, че предния път го сложих върху черно. Сега върху светла подложка със и без светкавица:

# 403
  • Варна
SNB Виктор

# 404

GR Color expert 01, Topface 103.

Общи условия

Активация на акаунт