Лакове за нокти - 173

• 37 971
  • 567
  •   1
Отговори
# 495

от снощи на дневна светлина

на изкуствена светлина

основа Импала
Golden Rose Keratin No 74
По връхчетата на ноктите Bel London No 76
Сеш Вит топ

# 496
  • Ст Загора
Бонбон готина идея. Някак морско и русалково

# 497
Дами, моля да ми препоръчате цвят, който е подходящ като основа за френски маникюр. Ако може да е нещо от дрогерията или например да се намира в Нотино.
Благодаря предварително! Purple Heart

Аз ползвам 3 цвята на Евелин, 5 в едно мисля, че се водеше. Не си правя конкретно френски, лакирам си само ноктите на краката.

# 498
  • на последния етаж
Днес отново синьо, Catrice 161 Stargazing:

# 499
  • В полите на Пирин планина
И двата сини маникюра на последната страница са прелест!

В събота съм на сватба и ще съм с рокля в малиново червено, обувки в същия цвят, черно сако и чанта.
Според вас маникюр в подобен червен цвят добре ли ще е? Или нещо в нюд да сложа?

# 500
Лейди, аз бих заложила на нюд цвят за маникюр и педикюр (ако обувките са отворени).
Весело прекарване! Purple Heart

# 501
  • В полите на Пирин планина
Вероятно ще съм със затворени обувки, защото дават падане на температурите и евентуален дъжд.
Благодаря, Janice_ 🩷

# 502
  • София
Лейди, аз също бих сложила нюд❤

# 503
И от мен глас за нюд.

# 504
TwentyOne-10
Golden rose Color Expert-76
Top-Avon
Base - CATRICE Iron Power

# 505
  • Ст Загора
305

# 506
  • София
Дами, моля да ми препоръчате цвят, който е подходящ като основа за френски маникюр. Ако може да е нещо от дрогерията или например да се намира в Нотино.
Благодаря предварително! Purple Heart

Катрис.

# 507
  • София

Един въпрос, момичета - някъде в предишна тема ми се мерна линк към фб профил на реален магазин в София, от който може да се купят лакове Kinetics. На момента не го записах, а като се върнах да търся, не намирам поста. Ако някой има нещо наум, нека каже 🙂
Аз си купувам от години Kinetics (включително бази и топ лак), от магазин Скандал на "Граф Игнатиев" № 43. Отдавна не ползвам други марки.
Чудни маникюри, момичета, и каква лятна експлозия от цветове! Не съм правила скоро снимки, но и заради един проблемен нокът скъсявам често всички, не мога да завъдя читав маникюр, та ми се отщява и да снимам, иначе лакирам.
Благодаря 🙂 Този пост търсех.

# 508
Наси, много готин цвят! Purple Heart

# 509
  • Ст Загора
Благодаря,  джанис ! Кофти сложен.
Ще видим итре дали няма да сложа друг.

Общи условия

Активация на акаунт