Лакове за нокти - 173

• 51 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ето и моя маникюр за седмицата Simple Smile

а

Габрини 348
СНБ - Людмила

# 121

Трябваше да е розово но стана изскрящо оранжево …. Но пак е интересно

# 122

Picture polish - Ella

# 123
  • Стара Загора
Пак съм в издирване на бюджетен milky white лак за нокти, който да е сравнително покривен, а не да му трябват 3-4 пласта за да не прозира нокътят ми отдолу. Миналата година тук ми препоръчахте Bel London 04, но на втори-трети ден, без значение дали съм тук или на море, сякаш на места лакът се отлепя и пожълтява. 

# 124
  • Измир
Аз ползвам на Пастел 03 и съм доволна от трайността и цвета.
S-he 405

Не е тава цвета. Ярко, почти неоново оранжево е.
https://www.instagram.com/olga_nails_passion?igsh=NDltajFnb2Z1bGx1&utm_source=qr

# 125
Пак съм в издирване на бюджетен milky white лак за нокти, който да е сравнително покривен, а не да му трябват 3-4 пласта за да не прозира нокътят ми отдолу. Миналата година тук ми препоръчахте Bel London 04, но на втори-трети ден, без значение дали съм тук или на море, сякаш на места лакът се отлепя и пожълтява. 

Това е гел лак ли е , или обикновен ?

# 126
  • Стара Загора
Снимката е от интернет. Може и гел лак да е. Просто търся нормален дрогериен лак, който да е в същия цвят.

# 127
Снимката е от интернет. Може и гел лак да е. Просто търся нормален дрогериен лак, който да е в същия цвят.

Аз за сега голяма покривност забелязвам в Golden rose Keratin.
Ето този ми се вижда подобен на цвета,който търсиш https://shop.lillydrogerie.bg/keratin-02
Но уточнявам, не съм ползвала този цвят. Просто помагам с предложение.
Ако попадеш на желание цвят сподели.

# 128
  • Стара Загора
Тази седмица я започнах и ще я завърша с този наситен патладжанен крем на Naturabloom, който очудващо много ми хареса как стои и изглежда на слънце 😍

# 129
  • София
Номер 212

# 130
  • В полите на Пирин планина
Хайде, маникюр за морето:

Нотино Hot girl

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 15:10 от Lady Brinne

# 131
Max factor miracle pure 812 + китайче

# 132
  • София
Еми и аз прегреших с Temu Grinning

# 133
Само аз още се държа на положение и не се поддавам на провокации за нови лакове. 😂

# 134
  • Варна
Nicole by Opi Lay it on the lime

Нещо стана от топ лака, стикерите потъмняха на места. Не зная дали защото са стари или е реакция от Сеш-а, ще пробвам и с друг топ.
Джулс кажи как се държат при теб холограмите от Тему, при мен след около 3 дена се напукват и се отчупват на места.

Общи условия

Активация на акаунт