От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 6 185
  • 86
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте , аз съм в малко по-различен въпрос. Поръчахме си боксспринг легло с матрак, който е 35 см. От къде вие си купувате чаршафи с ластик за толкова висок матрак , както и препоръка за протектор за матрака ?
Юск

# 46
Включвам се в темата .. къде мога да отида и да тествам голям избор от матраци в София? Назад в темите четох за Матро или нещо такова. Това ли е все още мястото?
Засега раБрах, че повечето поръчвате от isleep u Nani, за матраци.бг какво мислите?

# 47
Включвам се в темата .. къде мога да отида и да тествам голям избор от матраци в София? Назад в темите четох за Матро или нещо такова. Това ли е все още мястото?
Засега раБрах, че повечето поръчвате от isleep u Nani, за матраци.бг какво мислите?

В Маттро имат доста изложени за проба на околовръстен път. Както марка маттро, така и нани, isleep, магнифлекс.
Друго място, където съм срещал разнообразие е в Brava. Последно в Люлин бях и имаше разнообразие също за пробване.

# 48
Здравейте, някой дали е взимал маткара от метро MAGNIFLEX GEL BLUE? Интересува ме твърдостта тъй като не намирам никаде добро описание.

# 49
Моля за мнение за TED NORD STAR , 35 см.

Струва ли си ?

# 50
Аз съм се спряла на матрак Magniflex MagniGeo!
Ще бъда благодарна ако някой сподели мнения от него.
Цената също не ме устройва този месец, ще изчакам да влезе в по-добра промоция!!!

# 51
Не видях да се е разисквала темата за матраци, подходящи за по-пълни хора. Трябва да купя еднолицев матрак с покет пружини на майка ми, която отказва да се претегли, но според мен е поне 120 кг. Някой доволен ли е от матрак с такива характеристики, който да препоръча? Много разглеждах, но не на всички модели е описано за какви килограми се препоръчва и затова не мога да взема решение.

# 52
Пред дилема съм за Magniflex comfort dual и magnistretch. После се сетих, че забравих да пробвам в магазина massaggio. Да го пробвам или няма смисъл щом не търся твърд?

# 53
  • Out of the Mix
Пред дилема съм за Magniflex comfort dual и magnistretch. После се сетих, че забравих да пробвам в магазина massaggio. Да го пробвам или няма смисъл щом не търся твърд?

Дилемата ние не можем да ти я решим, ако си лежала и на двата.

Лично аз пред Comfort Dual избрах isleep Supreme.
Много по-удобен ми е, 1000 лв. надолу, като изобщо не е "по-евтин", било на изработка, качества, материали.
Mного по-добре ми държи тялото.
Magniflex-а ме люшкаше, ако така мога да се изразя, и беше много мек.
Принципната разлика в цената е, че с Магнито имаш все едно 4 матрака в 1, защото двете страни имат по 2 възможности на твърдост, което не знам дали си струва, не съм си играл да лягам и на 4-те, за да видя оправдана ли би била цената, като купувах.

Което ти "легне" на гръбчето и ти отпуска най-добре мускулатурата, усеща се, стига да полежиш достатъчно, а не да бързаш. Аз ходих три пъти преди да купя.

Трябва, като легнеш освен да чувстваш опора, да не се люшкаш, а потъването да е до степен точно колкото да поеме тежестта ти и максимално да се отпусне тялото.
Това за мен е "нормална твърдост".
След което, ако при лягане ти е уморено тялото, сутрин при събуждане трябва да си отпочинала, а мускулите отпуснати и тонизирани, не уморени и схванати, както и гърба.
Това е критерий за правилно избран ортопедичен матрак, а това "ортопедично" е различно при всеки. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 14:53 от Revoker

# 54
  • София
Купих си матрак iSleep Infinity от борса за матраци в София и ми доставиха размер с 10 см по-къс. Но това се вижда само като се разпъне, защото е навит на руло.
Сега трябва да пиша оплаквания в сайта на iSleep, та да ми го сменят. Щяло да отнеме до 10 работни дни!
Вината е на iSleep. Много съм разочарована!

# 55
  • Out of the Mix
В смисъл все едно от 200 са ти доставили 190?
Кофти, сбъркали са най-вероятно при поръчката нещо.
Според мен би трябвало веднага да се разбере и още доставчика, като ти го разпънат на спалнята да се види, да си го вземат обратно и на следващия ден да ти доставят нов. Диви и щастливи щях да ги направя. Реално не момчетата, които само доставят и мъкнат, без да знаят какво, като параметри, а магазина, от който е поръчката + ще изискам допълнителен "комплимент отстъпка" поне още 10% под формата на извинение за причиненото неудобство и стрес.

# 56
  • София
В смисъл все едно от 200 са ти доставили 190?
Кофти, сбъркали са най-вероятно при поръчката нещо.
Според мен би трябвало веднага да се разбере и още доставчика, като ти го разпънат на спалнята да се види, да си го вземат обратно и на следващия ден да ти доставят нов. Диви и щастливи щях да ги направя. Реално не момчетата, които само доставят и мъкнат, без да знаят какво, като параметри, а магазина, от който е поръчката + ще изискам допълнителен "комплимент отстъпка" поне още 10% под формата на извинение за причиненото неудобство и стрес.

Не, няма грешка при поръчката. Просто в iSleep се било случвало и друг път. При опакованетона матрака. Отвън пише един размер, а вътре - съвсем друг. Днес направих рекламация на сайта, но от утре започвам да звъня всеки ден.

# 57
  • Лутаща се
Здравейте!
Моля за мнение за матраци ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК FAVOURITE NOVA НА ТЕД и за ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК EXOTIC ОТ MATTRO.
Сходни описания. Вторият е с някаква бамбукова дамаска за абсорбиране на влагата през нощта. И с намаление 75%, което ми кара да си задам въпроса защо е толкова намален.
Ще минавам от спане на пружини с дюшек на матрак и търся да е сравнително мек.

# 58
аз си взех от МАТТРО преди няколко месеца. Там намалението си е постоянно Wink Само за атракция. Ходете и пробвайте и двата на място и тогава изберете. Аз така процедирам

# 59
Не видях да се е разисквала темата за матраци, подходящи за по-пълни хора. Трябва да купя еднолицев матрак с покет пружини на майка ми, която отказва да се претегли, но според мен е поне 120 кг. Някой доволен ли е от матрак с такива характеристики, който да препоръча? Много разглеждах, но не на всички модели е описано за какви килограми се препоръчва и затова не мога да взема решение.
Повече с пружини не купувам.
Две се опитват да ни пробият гръдният кош.Sweat
Сложила съм одеала, като временно решение.
Ние търсим за спалня-165 на 190.
Имам позната, работила в тази сфера и ще я питам.
Ще споделя после насоки.

Общи условия

Активация на акаунт