От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 6 252
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А ефект има ли от тази пяна?
Просто място не мога да си намеря - матракът е всичко, което исках, удобен ми е. И през ум не ми е минавало, че може да изникне такъв проблем, до степен, че да не мога да го ползвам.

# 76
  • по морето
Не мога да препоръчам матрак, но мога да препоръчам какво да не си купувате - топ матрака на Нани, 3х.лв на боклука, за нищо не става, на съпругата болки в къста и докара, изхвърлихме го и взехме един стар изпитан матрак.

# 77
# 78
  • София
А ефект има ли от тази пяна?
Просто място не мога да си намеря - матракът е всичко, което исках, удобен ми е. И през ум не ми е минавало, че може да изникне такъв проблем, до степен, че да не мога да го ползвам.

Протектор имате ли?

# 79
Не мога да препоръчам матрак, но мога да препоръчам какво да не си купувате - топ матрака на Нани, 3х.лв на боклука, за нищо не става, на съпругата болки в къста и докара, изхвърлихме го и взехме един стар изпитан матрак.
А спя с такива-никави проблеми.

Моя в къщи е Серена ,но стар на 15 г.-разкошен.Новата Серена е по-твърда и аз лично не я харесвам-обичам да ми е меко.

За по-твърд-пробвайте на Нани -Тирена.Аз сложих на едно място такъв-ами твърд ми е и ще го махам,Няма мемори-в магазина казаха,че бил и много издръжлив.Но твърдостта е до усещане.Отделно мемори пяната наистина сякаш малко спарва,но аз съм зиморничава и не е проблем за мен,

# 80
  • Бургас
След много пробване, се спрях на Нани Бахама с идеята ,че може да се наглася по 4 различни начина. Беше и на промоция. Simple Smile Днес пристигна и честно казано се учудих, че всъщност си има цяла основа от дунапрен, и само от едната страна може да се сменя сърцевината - бях останала с впечатление от снимките и клипчетата , че е на две половини, които си въртиш. Засега изглежда удобен, но ще дам отзиви ,като минат няколко дни.

# 81
В едната спалня имам Бахама. Спалнята в 140 и матрака е 2 части. Аз съм обърнала пластовете /4 бр. / да е меко. Другата половина пластовете са нагласен на твърдо.Калъфа е плътен. Това ли имате предвид?

# 82
Моля, дайте съвет какъв матрак да си взема. Имам болки в кръста и предпочитам твърд матрак. Наскоро си взехме на Тед - Куул Силвър сенс, двулицев. Посред нощ се будя - под мен сякаш има печка. Цялата топлина от тялото ми сякаш се връща към мен и това е проблем. Не мога да спя на това нещо. С мемори пяна е, точно каква не мога да кажа.
Ще бъда благодарна за насоки.
Любимият ми Don Almohadon Green Tea. Имаме 3 такива матрака, в различни размери. Още моминското ми легло през  2012 си го направих да е с такъв мартак. Твърд и сякаш спиш в Раят! 🥰 обожавам го!! ☺️

# 83
  • Бургас
В едната спалня имам Бахама. Спалнята в 140 и матрака е 2 части. Аз съм обърнала пластовете /4 бр. / да е меко. Другата половина пластовете са нагласен на твърдо.Калъфа е плътен. Това ли имате предвид?
Интересно...Така както си мислех и аз ,че ще е ,но не.... Размера е 164 и има цял "дунапрен", който от горната страна е  изрязан и вътре има две половини от три пласта пяна, т.е от долу матрака е цял и има като борд по краищата.Калъф си е плътен,да.

# 84
  • Варна

Имам, но не е нещо кой знае какво. Тип промазана хавлия. Пробвах с него и без него. Едно и също е.

# 85
  • София

Имам, но не е нещо кой знае какво. Тип промазана хавлия. Пробвах с него и без него. Едно и също е.

Пробвайте с капитониран.
https://oferta.bg/offer/livarno-home-protektor-za-matrak-1

# 86
  • на майната си
Моля, дайте съвет какъв матрак да си взема. Имам болки в кръста и предпочитам твърд матрак. Наскоро си взехме на Тед - Куул Силвър сенс, двулицев. Посред нощ се будя - под мен сякаш има печка. Цялата топлина от тялото ми сякаш се връща към мен и това е проблем. Не мога да спя на това нещо. С мемори пяна е, точно каква не мога да кажа.
Ще бъда благодарна за насоки.
Виждам, че е с CoolGel Memory от едната страна - обърнете го обратно и вижте дали от другата няма да ви е по-добре. Моят от едната е с мемори и почти никога не го ползвам от нея - спарва.

Общи условия

Активация на акаунт