От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 9 309
  • 133
  •   1
Отговори
# 105
  • оттам, откъдето започва България
Всяко мнение за Нани ми е важно, че когато дойде време за смяна на нашето Нани да съм запозната с новостите и мненията.

Angelique, със здраве си ползвайте, матрака!

# 106
  • София
Благодаря, Ранобудна! Старият ни матрак сдаде багажа и преди около месец започнах да следя темата и да проучвам. В магазина, към който се насочихме, изпробвахме сума ти матраци. Най-накрая избрахме този Нани и не съжаляваме.
Да отбележа, че ни го доставиха безплатно, качиха го на 4 етаж/ без асансьор/ и взеха стария. Не беше навит на руло, така че веднага може да се спи на него.

# 107
Да дам отзиви за Нани Simple Smile .Аз съм със стара 20 год.Серена-супер е.И все още става.Новите Серени обаче са по-твърди/аз мекичико обичам/.И сега съм се насочила да сменям с Модена.Той ми идва по-близо до стария.За  диван отдолу със твърда плоскост си взех Тирена.Ако е на ламели ще е по-мек.На тази плоскост ми идва малко твърд,но бива.Родителите ми са с Бахама.Единия на меко ,другия на твърдо нагласени-доволни са.На мен меката част ми е добре.Алохата не е лош ,но на мен ми идва скъп защото е поръчков размер.И за това Модена избрах за после. Simple Smile

# 108
Търся комфортен еднолицев матрак, незапарващ със средна твърдост..
Някой с отзив или коментар за Bamboo Orthopedic от My Sleep, 25 см, с мемори слой и мулти покет пружини?
https://mysleep.bg/product/bamboo-orthopedic

# 109
Някой може ли да сподели мнение за този матрак: https://ted.bg/matrak-amber-mistique/ . Притесняваме това, което прочетох за спарването при пяната, както и това, че е от изкуствени материали. Колебая се между него и iSleep Supreme.
В тотален ремонт сме, за първи път се сблъскав с избор на каквото и да е и вече ми се вие свят от мнения и проучвания за всяко нещо. Ще съм благодарна за всеки съвет. Размерът трябва да е 180х200 и ми се иска да е хубав, но цените са от 500 до 15 000 (Магнифлекс) и не мога много да се ориентирам какво точно да гледам. Бюджет до 2000 лв.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:15 от Amm

# 110
Някой може ли да сподели мнение за този матрак: https://ted.bg/matrak-amber-mistique/ . Притесняваме това, което прочетох за спарването при пяната, както и това, че е от изкуствени материали.
В тотален ремонт сме, за първи път се сблъскав с избор на каквото и да е и вече ми се вие свят от мнения и проучвания за всяко нещо. Ще съм благодарна за всеки съвет. Размерът трябва да е 180х200 и ми се иска да е хубав, но цените са от 500 до 15 000 (Магнифлекс) и не мога много да се ориентирам какво точно да гледам. Бюджет до 2000 лв.

Няма да ви спарва, който и да е матрак. Имате протектор отгоре, чаршаф, прошивка на матрака.

Този го тествах, много е мек за моя вкус.

# 111
Здравейте !
Взех си MASSAGGIO DELUXE на Магнифлекс, но съвсем забравих да добавя протектор. Имате ли препоръки за хубав такъв ?
 Дормео Фреш протектора . Много съм доволен от ПАРАДАЙС ЦЕЛЛ АКТИВ! При 17-19 градуса  не запарва мемори пяната,само при над 19,но това се решава лесно с топ матрак с куул гел мемори пяна. Купих легло от mymebel -до Велинград някво село. Не бяха пратили греда средна,а гаранцията за да важи-трябва да има,изпратих,но няма шперплат отдолу,само подматрачна рамка и матрака се усеща по-твърд,не като на земята. Някой или бякоя,знае ли ,как да оправя леглото,за да може матрака да се усеща като на пода- среден към мек(4/10)?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:15 от fearlessss8

# 112
Здравейте, някой поръчвал ли си е матрак от Е-маг?

# 113
Искате да кажете, че на нов матрак ще слагате топ матрак?

Някой матраци - се предлагат фабрично с топ матрак отгоре сложен. МЕМОРИ ПЯНАТА ЗАПАРВА,трябва ГЕЛ МЕМОРИ ПЯНА. Не знам дали ще слагам топ матрак сега ,ако има бюджет- да,ако ли не- ще остане за догодина лятото,че няма да се трае да запарва мемори пяната,трябва гел мемори пяна.

ИМА ПО-СКЪП МАТРАК,КОЙТО ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ Е НА ПРОМОЦИЯ- 28 САНТИМЕТРА PARADISE BELLEVUE. PARADISE BELLEVUE Е С ГЕЛ МЕМОРИ ПЯНА И НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЛАГАТЕ ТОП МАТРАК,НООО Е ОКОЛО 1033,20 И АКО ВЗЕМЕТЕ 5% НАМАЛЕНИЕ ОЩЕ ОТ МАТТРО МАГАЗИНА,ЗАЩОТО ИМАХА РОЖДЕН ДЕН- 981.54.

Нищо не бих си купил от ЮСК... Бях да си купя чадър и дръжката му бързо се строши,както и ИКЕа не бих си купил...SleepMode предлагат изработката на матрак по желание.

Здравейте!
Може ли да ми кажете за какъв размер е била такава цената?

# 114
Здравейте! Търсим бюджетен матрак за зълва ми. Спряхме се на един модел и ще се радвам да разбера дали е сполучлив модела.
https://www.sleepcenter.bg/dvulicev-matrak-senzitiv-fres-19sm-ma … xLITbEwQ8QjGDPr8w

# 115
Здравейте, случайно някоя от вас да разполага с код за отстъпка от Mattro.net? Ще купувам матрак за податък и наистина ще ми е от полза отстъпката. Благодаря

# 116
Здравейте,

В малък град съм в момента и нямам възможност за тест. Искам да попитам някой има ли отзив за този:

https://matraci.bg/products/victoria

Търся матрак 160х200 твърд и еднолицев, до около 450-500лв. Ако ми помогнете ще бъда много благодарна! ❤

# 117
Здравейте всички, покрай промоциите за черния петък отново предоставям допълнителна отстъпка за всички продукти на iSleep и Магнифлекс.
При интерес можете да ми пишете на лично съобщение😊

# 118
Кога през годината са най-ниски/изгодни цените на Магнифлекс? Аз още се двуомя между магнистреч и комфорт дуал. Сега не ми се струват по намалени от през лятото, та се чудя как ще са цените през януари, когато на всичко друго са най-големи отстъпките.

# 119
Аз също следя намаленията на матраци Магнифлекс.
 За сега няма нищо изгодно, намаленията им са нищожни.
Аз мисля за Comfort Dial или Armonia Dual, но цените им са доста високи за момента.
Смятам да изчакам по- добри времена!
Матраците им са добри, но най- удобните модели варират от 3500 до 5500, за съжаление! Изпробвали сме ги всички в мострените зали, просто тези които са по 2000-2500 не стават, не са комфортни.

Общи условия

Активация на акаунт