От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 11 296
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
Общо 3 латексови ядра съм имала на Екон и от нито едно не съм имала тази дълготрайна миризма.
Ако е имало някакви остатъчни изпарения, то при мен са отминавали до няколко дни.
Съжалявам, че при вас така се получава!

Защо не пробвате да се свържите с фирмата и да обсъдите евентуални действия за премахването на този проблем, нищо, че са упоменали, че не се покрива от гаранцията?

Иначе, аз се разделих с нашия матрак на Екон, че хлътва. Писала съм преди в темата за този проблем. Остана ни само матракът на детето, но и него ще заменя един ден.

# 136
  • Melmak
Здравейте! Имате ли опит с континентално легло?

Правим ремонт вкъщи и махнахме старото ни легло. От 5-6 г. бяхме с матрак Нани, не някой уау, но беше удобен и бяхме доволни. Със старото легло замина и матрака, искаме по-голяма спалня, защото старата беше широка едва 144 см.
Мечта ни е било континентално легло, поне като ходим на почивка и по хотелите е такова, така сме си говорили. Чудя се дали обаче това е функционално за всеки ден, дали има смисъл.
Другият вариант е обикновено легло с матрак, което ще е по поръчка и ще ни го направи свекър ми, който е мебелист.

# 137
  • София
Здравейте,

Избираме еднолицеви матраци за две тийнейджърки, размер 114/190 см. През уикенда пробвахме и харесахме като усещане и цена:
TED SILVER EXCLUSIVE - намален е 420 лв.
TED FAVOURITE NOVA - 625 лв.
Mattro Stress Free - 434 лв
В момента е намален Paradise Diplomat, но не намирам къде може да се пробва. Ние имаме и сме много доволни от  двулицев Paradise Ametist и консултант ми каза, че  еднолицев Diplomat е на мекота и усещане като страната на Ametist-а без мемори пяна... Но все пак не искам да купувам без да сме пробвали.

Като цяло в шоурумите няма много еднолицеви матраци...ако някой може да препоръча такъв с повече избор ще съм благодарна.

# 138
Магнифлекс: Пиер Карден - Ривиера
Много удобен 🫶

# 139
Здравейте,знаете ли магазин в София , който при покупка на нов матрак, предлага и услуга качване на матрака еднолицев до етаж и взимане и извозване на стария? Колко приблизително се заплаща допълнително за това?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт