Юлски бебчета 2025г

• 18 213
  • 226
  •   1
Отговори
# 195
Мами, правите ли нещо за да стимулирате раждането? Аз ям фурми, пия чай от малинови листа и всеки ден гледам да ходя пеша и да изкачвам стълби. Засега обаче имам само леки болки в кръста и понякога нерегулярни слаби контракции. Според док раждането е близо, но все още чакаме.

Не, не правя нищо целенасочено за стимулиране на раждането или забързване на процеса.
Разходка всеки ден, както обикновено. Храни нищо специфично, каквото ми се хапва.

# 196
И аз съм готова с всичко за бебето.
Напазарувах всичко нужно, изпрах, изгладих, сглобихме, подредихме и за таткото остана накрая само да измие и стерилизира шишетата. Приготвила съм чанта за бебето /памперси и мокри кърпи /които искат от болницата. Приготвила съм кошницата и комплекта за изписване. Документите и чанта за болницата е почти готова, остава ми само някакви дрехи да сложа в последния момент. Вкъщи ми останаха някакви дребни неща за чистене и гледам да се насладя на последните ми дни бременеене 😁 и се надявам да си дочакаме датата за секцио.

Малко ми е притеснено от сега как ще мине секциото и  как ще се справим след това. И с бебето и с баткото, който август не е на градина. Също ми е притеснено и за кърменето.
Надявам се само като за начало живи и здрави да си посрещнем малката принцеса 🥰

# 197
Има ли мами които преносват Simple Smile

# 198
Здравейте, мами има ли родили в 37 г.с нормално или с планово секцио как се развиха нещата?

# 199
Здравейте понеже почнах да приготвям вече всичко за бебчо, знаете ли как се препоръчва да се гладят дрешките с ютия с пара или без пара. Нещо ми се върти, че слушах някаква лекция, че е по-добре без пара, за да не остане влага ... Ама пуст акъл 😁 не съм сигурна

# 200
Здравейте, мами има ли родили в 37 г.с нормално или с планово секцио как се развиха нещата?
Както казах ,аз родих 37+4 планово секцио,бебчето беше добре,аз имах усложнения,но не заради лекарите.

# 201
Здравейте някоя да е от Пловдив квартал Тракия да препоръча доктор ❤

# 202
Здравейте понеже почнах да приготвям вече всичко за бебчо, знаете ли как се препоръчва да се гладят дрешките с ютия с пара или без пара. Нещо ми се върти, че слушах някаква лекция, че е по-добре без пара, за да не остане влага ... Ама пуст акъл 😁 не съм сигурна

Не психясвайте чак толкова 🤪

# 203
Без пара

# 204
Здравейте,

Аз минавам един отчет от днешния преглед в 37 г.с. Бебето е 2900 грама, шийката е изгладена, бебето е ниско долу (усетих го преди няколко дни като "падна"), плацентата старее, 1 см. разкритие, документите си взех, а като се прибрах от прегледа започна да ми пада и тапата.

Общо взето, както и очаквах, няма да изкараме до август. По принцип термина е 08.08. Очакваме го момчето. Както каза кака му: "Бебо, хайде пускай на мама водите вече." 😀

Сънят при мен е мираж от 2 седмици минимум, подуване на краката, крампи, всякакви неразположения, направо.... да не повтарям и аз думите на кака му. И днес осъзнах, че не съм приготвила багажа за болницата и се метнах да стерилизирам нещата, за да мога утре да ги прибера в багажа като го стягам. Пуснах последна пералня с последни неизпрани неща и така.

# 205
И при мен беше сходно положението в 37 седмица, само че бебето е една идея по-голямо (около 3200) . И според док нямaло да дочакам до термин. От тогава минa 1 седмица, но все още не съм родила. Първо раждане ще ми е.

# 206
Момичета, за родилите как карате бебето да се оригне, на краен предел съм вече всеки път след хранене дежуря по един час за да се оригне и не винаги става

# 207
Момичета, за родилите как карате бебето да се оригне, на краен предел съм вече всеки път след хранене дежуря по един час за да се оригне и не винаги става
Вдигам я на високо,потупвам гръбчето нон стоп ,масажирам го и непрекъснато я местя от ляво на дясно рамо и при нас отнема време.

# 208
Още не съм родила това бебе, но мога да кажа за батковците. Първият ми син се оригваше в момента, в който го изправя. Вторият по никакъв начин. В началото като Вас прекарвах часове в опити, изгледах десетки видеа и лекции. Накрая се отказах. Слагах го да спи в антирефлуксно гнездо и изобщо не се и опитвах.

# 209
Бебето се роди на 23 август прави 32 дена направихме резервация за морето за 10дни вие обмисляте ли да ходите мамчета

Общи условия

Активация на акаунт