Юлски бебчета 2025г

• 18 234
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
Бебето се роди на 23 август прави 32 дена направихме резервация за морето за 10дни вие обмисляте ли да ходите мамчета
Аз,като живееща на морето,категорично съм против.Не става въпрос,дали ще ходи на самия плаж или не,а за това,че лятото тук е лудница от хора,пълно е с вируси,като нищо ще е с повръщане,разтройство и дехидратация,нямат имунитет.Сменя се също климатът,не на всяко дете му понася добре.Има страшни задръствания,в тая жега може и да си откарате цял ден в колата.

# 211
Аз не планирам море тази година. Макар много да го обичам, за мен е безотговорно да тръгна с новородено сред навалицата и по жегите.

# 212
Момичета , родих на 23- ти . Веднага след изписването  , мисля , че започнахме с коликите . От болницата на рецептата от изписването ни изписаха капките био амика . Няма полза от тях . Продължава вечер да плаче и да свива ръчички и крачета към коремчето . Спя по 2 часа за денонощие
Помощ 🤣

# 213
Бебето се роди на 23 август прави 32 дена направихме резервация за морето за 10дни вие обмисляте ли да ходите мамчета
Аз,като живееща на морето,категорично съм против.Не става въпрос,дали ще ходи на самия плаж или не,а за това,че лятото тук е лудница от хора,пълно е с вируси,като нищо ще е с повръщане,разтройство и дехидратация,нямат имунитет.Сменя се също климатът,не на всяко дете му понася добре.Има страшни задръствания,в тая жега може и да си откарате цял ден в колата.

Зависи аз казвам за септември месец във Гърция за българското черноморие също може септември детето като е на 40дни просто да смени климата

# 214
Кога ще извеждате бебчетата за първи път навън?
Тези, които кърмите, какво ще правите ако докато сте навън бебето огладнее? Аз не си представям да мога да кърмя навън.

# 215
Момичета, докладвайте, моля.

# 216
Здравейте! Някои са още в очакване, но първите дни след раждането минават толкова бързо. Ако скоро ви предстои погача, споделям списък с идеи за подаръци, който може да бъде изпратен на гостите и включва подходящи неща за първите месеци на бебето. Ще се радвам, ако е полезен и на някой друг.

https://www.ozone.bg/wishlist/shared/index/code/58564d7df2296a62 … ulgarianontheroad

# 217
Здравейте как сте мами как родихте за колко време се възстановихте,излизате ли вече на вън със бебчетата

# 218
Моя термин беше за 07.07, но родих с планово секцио на 27.06
Много бързо се възстанових. Първо дете ми е, беше ме страх, но всъщност се оказа, че не е чак толкова страшно. Още на следващата сутрин станах, раздвижването болеше, но е търпимо. Всичко е до психическата нагласа. След първата седмица на моменти забравях, че съм оперирана. А вече месец по-късно, ако не беше висналия корем, нямаше и да се сещам, че съм оперирана 😁 Но още малко ще почакам, за да започна да го стягам този корем.
Най-гадното от всичко беше, че след операцията до следващия ден на обяд нямах никаква информация за бебето. Бях го видяла само в залата за 30 секунди.

Излизаме навън от 8-мия ден след раждането. Но само рано сутрин или вечер. Не се срещаме с хора и не се разхождаме, където има много хора.

За кърменето по време на разходка, ние сме изцяло на кърма. Нося си покривало за кърмене, което се закача на врата и има твърда дъга в горната част, така че да си виждаш бебето без да пречи. В началото и аз се притеснявах, как ще кърмя навън, но намираш си пейка и нещата се получават Simple Smile

# 219
Моя термин беше за 07.07, но родих с планово секцио на 27.06
Много бързо се възстанових. Първо дете ми е, беше ме страх, но всъщност се оказа, че не е чак толкова страшно. Още на следващата сутрин станах, раздвижването болеше, но е търпимо. Всичко е до психическата нагласа. След първата седмица на моменти забравях, че съм оперирана. А вече месец по-късно, ако не беше висналия корем, нямаше и да се сещам, че съм оперирана 😁 Но още малко ще почакам, за да започна да го стягам този корем.
Най-гадното от всичко беше, че след операцията до следващия ден на обяд нямах никаква информация за бебето. Бях го видяла само в залата за 30 секунди.

Излизаме навън от 8-мия ден след раждането. Но само рано сутрин или вечер. Не се срещаме с хора и не се разхождаме, където има много хора.

За кърменето по време на разходка, ние сме изцяло на кърма. Нося си покривало за кърмене, което се закача на врата и има твърда дъга в горната част, така че да си виждаш бебето без да пречи. В началото и аз се притеснявах, как ще кърмя навън, но намираш си пейка и нещата се получават Simple Smile

Би ли споделила откъде е това покривало?

Аз родих на 25.07 и още се боря с рагадите по гърдите, днес ходих на консултация при Хедра, старая се да коригирам засукването и се моля да се получи този път.
Иначе и аз бях с планово секцио, възстановяването засега върви добре, утре ще ходя да ми махат конеца.

# 220
Пиете ли някакви добавки за кърмене? Аз си взех за кърмачки на хип, но се чудя дали и друго нещо да не си взема.

# 221
Термин 11.08 планово секцио на 22.07 като станах на втория ден и доста вървях до излизането от болницата движения много и сега положението е добре.. разкарваме бебе от 10тия ден излизаме навън Simple Smile

# 222
Пиете ли някакви добавки за кърмене? Аз си взех за кърмачки на хип, но се чудя дали и друго нещо да не си взема.

И аз си взех такъв чай

# 223
Мамчета какво мислите или обмисляте ще правите ли 40дена на бебоците?

# 224
Аз родих на 10- секцио. Възстанових се доста бързо,но по време на бременността ми се отключи проблем със ставите и още не сме излизали на разходка.
За коликите давам омни биотик панда и биоамика,но за момента без ефект 😞

Общи условия

Активация на акаунт