Кая правеше това,за да ядоса Ферит .Мисля,че не си го разгадала докрай този лондондски ,съвършен образ.Да не говорим,че и той си беше баш чапкън,че женен за Суна си преспиваше с Пелин
Аршините трябва да са точни по размер към всеки
За агресивността,в тона с който пишеш за Ферит вече сме коментирали няколко пъти.Мисля,че нищо не се е променило
Няма да му търся извинения, но все пак на всички ни е ясно, че към онзи момент с брака му вече беше свършено и той (единствен) ясно осъзнаваше залитането на съпругата си по друг.
Някога Ферит да застана пред Сейран и да й призна нещо, да й изповяда свой грях?! Той знаеше, че Пелин е бременна и до последно шикалкавеше. Канеше се да признае на Сейран, че е целунал Суна, но и това остана премълчано. Кога Ферит е имал доблестта да говори открито със Сейран?
Кая искрено вярваше и защитаваше правото на жените да имат достъп до образование. Не е било никаква поза. В Мармарис имаше един много хубав диалог по темата.
Много често чета пост за Ферит или Сейран,в който се описват положителните им качества и се съгласявам с него, защото се препокрива с моето мнение. След малко обаче прочитам друг пост,в който са описани отрицателните им качества и аз пак се съгласявам и виждам свое виждане вътре. Аз Харесвам Сейфер заради всичките им качества съвкупно. И добрите и лошите. Ако не бяха така изградени героите и така добре изиграни от Афрам нямаше толкова много да ги обикнем и още да говорим за тях. Сейфер са изключително комплексни характери и герои, затова различните хора виждат различни неща и всеки представя една различна перспектива. В сезон 1 Сейфер бяха инати, правеха всичко на пук. И точно грешките, които допуснаха тогава реално накрая ги сближи. Ферит не знаеше какво иска в един момент,луташе се, не искаше да се раздели с познатото. Сейран също в един момент за мен не знаеше какво иска. Тази нейна горделивост и инат й попречиха много според мен. Но,за да съм обикнала Ферит и Сейран аз съм ги приела и с доброто и с лошото. Опитвам се, когато ги анализирам да вземам всичко в предвид и да коментирам грешките и победите им. За мен и външните фактори имат значение. Защо този човек е постъпил по този начин в този момент. Средата,в която си израстнал също беше от значение при тях поне в началото. Много бяха попили като държание от семействата си. Ферит искаше Сейран да го слуша за всичко и да не оспорва неговите решения. Да го следва сляпо, което в началото нямаше как да стане без да се е доказал и да е спечелил доверието й. Сейран пък искаше да превъзпита/промени Ферит без тя самата да беше готова да прави компромиси и също да се промени. Поне така виждам аз нещата в началото на сезон 1. Все пак накрая започнаха да си влияят и да се променят взаимно, започнаха да правят компромиси, да отстъпват, за да бъдат заедно и да им върви любовта. Така се случва и в реалния живот, напасване на характери.
Дано да не им омръзнат.