Отговори
# 195
о,Фи,
Кая правеше това,за да ядоса Ферит .Мисля,че не си го разгадала докрай този лондондски ,съвършен образ.Да не говорим,че и той си беше баш чапкън,че женен за Суна си преспиваше с Пелин
Аршините трябва да са точни по размер към всеки
За агресивността,в тона с който пишеш за Ферит вече сме коментирали няколко пъти.Мисля,че нищо не се е променило
Преспа с Пелин (еднократно) и с цялата си почтеност застана пред Суна и призна какво е направил, като дори сам сложи оценка на този свой долен акт, сравнявайки се с Шехмуз, който измъкна от леглото на Ифакат.
 Няма да му търся извинения, но все пак на всички ни е ясно, че към онзи момент с брака му вече беше свършено и той (единствен) ясно осъзнаваше залитането на съпругата си по друг.
 Някога Ферит да застана пред Сейран и да й призна нещо, да й изповяда свой грях?! Той знаеше, че Пелин е бременна и до последно шикалкавеше. Канеше се да признае на Сейран, че е целунал Суна, но и това остана премълчано. Кога Ферит е имал доблестта да говори открито със Сейран?
 Кая искрено вярваше и защитаваше правото на жените да имат достъп до образование. Не е било никаква поза. В Мармарис имаше един много хубав диалог по темата.

# 196
Добро утро, момичета!

Честно казано желанието на Сейран да учи беше представено малко променливо. Спомням си в нощта след втората им сватба как Сейран каза на Ферит, че много иска да го дари с дете, даже е молила Бог за това. Обсъдиха какво дете искат и Ферит се зае с правенето на детето, като Сейран беше много доволна от този факт.😂 Един ден  по-късно Кая дойде и Сейран реши, че иска да учи и иска да отлагат детето. 🤪

# 197
Добро утро, момичета! Пожелавам един много слънчев ден!
Сега ще ви споделя нещо Simple Smile Много често чета пост за Ферит или Сейран,в който се описват положителните им качества и се съгласявам с него, защото се препокрива с моето мнение. След малко обаче прочитам друг пост,в който са описани отрицателните им качества и аз пак се съгласявам и виждам свое виждане вътре. Аз Харесвам Сейфер заради всичките им качества съвкупно. И добрите и лошите. Ако не бяха така изградени героите и така добре изиграни от Афрам нямаше толкова много да ги обикнем и още да говорим за тях. Сейфер са изключително комплексни характери и герои, затова различните хора виждат различни неща и всеки представя една различна перспектива. В сезон 1 Сейфер бяха инати, правеха всичко на пук. И точно грешките, които допуснаха тогава реално накрая ги сближи. Ферит не знаеше какво иска в един момент,луташе се, не искаше да се раздели с познатото. Сейран също в един момент за мен не знаеше какво иска. Тази нейна горделивост и инат й попречиха много според мен. Но,за да съм обикнала Ферит и Сейран аз съм ги приела и с доброто и с лошото. Опитвам се, когато ги анализирам да вземам всичко в предвид и да коментирам грешките и победите им. За мен и външните фактори имат значение. Защо този човек е постъпил по този начин в този момент. Средата,в която си израстнал също беше от значение при тях поне в началото. Много бяха попили като държание от семействата си. Ферит искаше Сейран да го слуша за всичко и да не оспорва неговите решения. Да го следва сляпо, което в началото нямаше как да стане без да се е доказал и да е спечелил доверието й. Сейран пък искаше да превъзпита/промени Ферит без тя самата да беше готова да прави компромиси и също да се промени. Поне така виждам аз нещата в началото на сезон 1. Все пак накрая започнаха да си влияят и да се променят взаимно, започнаха да правят компромиси, да отстъпват, за да бъдат заедно и да им върви любовта. Така се случва и в реалния живот, напасване на характери.

# 198
Сещам се и за друг случай. Помните ли Халис като каза на Сейран, че ако му каже истината за онази снимка от вестника дали е стара или нова, ще има пълната му подкрепа да учи. Сейран му каза истината и той ошамари Ферит, като след това, ако толкова много искаше да учи можеше да отиде при Халис и да му припомни за обещанието му. Той ще не ще щеше да се съгласи, защото държеше на думата си.

# 199
в Х вече хвърлят боб къде се е скрил Мерт. В моите мечти той е в къщата, където живеят с Афи и приготвя макарони за вечеря Ill Дано да не им омръзнат.

# 200
Лилия, след като Халис ошамари Ферит, Кязъм взе Сейран от имението и не я ошамари, а я преби... с колан. Кога точно да отиде при Халис?

# 201
Лилия, след като Халис ошамари Ферит, Кязъм взе Сейран от имението и не я ошамари, а я преби... с колан. Кога точно да отиде при Халис?

И два дни по-късно Ферит си я взе обратно в имението. Не е като да не е имала възможност да говори с Халис.

# 202

И два дни по-късно Ферит си я взе обратно в имението. Не е като да не е имала възможност да говори с Халис.
И един ден след това Ферит й показа вратата, че даже и шофьор й намери. Wink
Абе... доста динамично беше и нямаше големи възможности за разговори с Халис. Пък и той й се разсърди. Joy

# 203
Че беше динамично спор няма.😁 Имаше си Сейран възможности да се запише да учи и не Ферит й е виновен, че не го направи. Важното е, че все пак накрая завърши и всички са щастливи.

# 204
Хелоу, мацки! 🫶

# 205
Големи спорове са се завихрили тука, но със сигурност би трябвало да обичаме и харесваме и двамата ни звездни герои с всичките им кусури, щом още сме тук. Обаче като става дума за такива, дали си даваме сметка, че все пак това са измислени образи и защо да сме сигурни, че в самите тях няма заложена известна непоследователност и нелогичност, дължащи се на смяната на сценаристите и нивото на професионализма им, който в трети сезон особено будеше сериозно съмнение? Да, във филмите всичко е измислено, но все пак някои неща изглеждат по-правдоподобни от други.

# 206
Фи,много бързо "измъкване" с това,че не искаш да сравняваш героите и героините с други такива,но в същото време сравняваш Ферит с Кая.Май просто "удобно" забравяш,че Кая беше вкаран в сериала за да се влюби в Сейран,но благодарение на феновете и падналите рейтинги го превърнаха в "европейския" мъж,както се изразяваш ти.Бяха изрязани някои сцени от сериала,които бяха показани в трейлъри.И да,ето го този "европейски" мъж който чупеше всичко около себе си и си блъскаше главата,когато съпругата му отиде да спасява сестра си.Мъжа,който отиде и си легна с бившата любовница на братовчед си разбирайки,че все пак съпругата му не го иска и няма чувства.Хайде да не пропускаме и факта,че въпреки липсата на такива от страна на Суна,все пак тя се държа като "европейската" жена и беше инициатор да бъде със съпруга си в първата брачна нощ.А,забравих да спомена и братовчедката на Пелин която просто е била "момиче за една нощ" в живота на този мъж.Само ми е интересно как този персонаж е идеалния мъж според теб,при положение,че и той си имаше много добрите страни,но и слабости.И въпреки "идеалния европейски мъж" Суна избра да бъде с Абидин,ориенталеца.Защо ли?Да не споменавам и домогванията и до другия "ориенталец".Между другото,много харесвах двойката Кайсун и никак не харесвах Абсун.Така както харесвах Ферит,така харесвах и Кая,с всичките им качества и недостатъци,но не знам защо не успях да харесам Абидин.Не знам какво общо имат популизма,та и реториките в реалния живот.Аз не съм политик,та да "зарибявам" някого с послания от рода на "вие сте прави и аз обещавам,че ще изпълня вашите желания" с цел да се добера до нещо.Тук си коментираме нещата от живота и такива "високопарни" слова са малко излишни,да не говоря като сравненията с "инкубатори".Всички сме живи хора,пребиваващи на този свят със своите качества и недостатъци.Не смятам,че работата на Сейран с Ефе щеше да е нейния правилен избор да се "измъкне" от нежелания брак и нежелана бременност и стъпалото към ученето и.И с риск да се повторя,че целта му беше точно снахата на Корхан,а не Сейран Шанлъ е факта,че след отказа на Сейран изобщо не си помисли да предложи на Суна да става модел,въпреки,че имаше една фраза в оня ресторант какви са тия гени в това семейство.Няма да е лошо да погледнеш и "Далечен град" за да видиш там Сейран,умножена по три и Халис,също умножен по три.Сериала го гледам заради главната героиня и във всеки епизод буквално си казвам,вече няма с какво повече да ме удиви тази жена и след всеки епизод оставам с отворена уста от този персонаж.В момента се стигна до бременноста на бившата любовница и въпроса на Халис,в случая свекървата към главната героиня"тя носи моя внук в утробата си.Ти коя си,че да оставаш още в това имение?Вън."В трейлъра видях отговора на този въпрос:"Джихан е моя съпруг,тоест аз съм тук като негова съпруга!"

# 207
Аз пък Кая не можах да харесам
Нищо "евроейско" не видях в тънките му сметки да направи дете на Суна,че да стане той любимец на Халис
Изобщо,те двамата с майка му дойдоха да отмъщават
Мими е права,че ,ако не бяха феновете,той щеше да стане поредният,който иска да вкара клин в отношенията на Сейфер
Опита се,но не му се получи номерът

# 208
Амаааан, Зендая Head Band
Какво общо имат другите сериали с нашия, че и да сравняваме героините? Най-малкото, Алия е над 30-годишна, а Сейран беше на 19. В края на нашия сериал и нашата героиня направи някои изявления и действия, за да остане до мъжа си, нали? Не, че ми хареса такава, хеле пък скапания финал, но това е отделна тема. То и Ферит не е Джихан, ако ще сравняваме, но за това нищо не казвате. Нейсе... Хич не ми се спори тези дни, не съм в кондиция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Аз не харесвам нито Кая, нито Абидин. От злодеите мъже,ако мога така да се изразя, които ни представяха да се въртят около Сейран, единственият, който харесах е Акън. Можеше много по-добре да се развие образа, но пак опираме до капацитета на писане. Иначе като актьор и игра ме грабна, не му знам името, този който играеше Тарък. Това е да играеш образ толкова различен от теб. Не е лесно да изиграеш злодей така, че публиката да го хареса и обикне.
Не знам до колко е добре сценарият и развитието на един филм или сериал да се влияе от феновете. Трябва да има някакви граници и да си държиш на замисъла. Иначе се губи идеята.
Според мен при нас затова се получи така накрая. Нашите се полакомиха за величие и кривнаха от правия път. Затова в един момент цялата история стана боза. Първоначалната идея се промени и даже се забрави. Всички забравиха какво са искали да кажат на публиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт