Отговори
# 360
Прочетох ,че  MinaDemirtaş  била вече по популярна от Афра. Някакъв скандал ли е станал и има ли връзка това ,че е настоящата половинка на Мерт (бившия на Афра) ?

# 361
azisiq , Колко трябва да ти се повтаря, че трябва да си намериш друга група, в която да си пускаш
рибата да плува с голямо желание. Целта ти е видима с публикациите на тази бездарна артистка.

# 362
Малката ми дъщеря редовно гледа клипчета в ютуб и там едните влогъри, които следи завършват видеата си с: “Тъпо е да си тъп, яко е да знаеш!”, но да си тъп и да не знаеш е ужасно смешно! 🤣🤣🤣

# 363
Инанка,коя е тая Мина някаква си?Тя,сега с какво е известна?С талант или "креватни изпълнения" с бившия на Афра?Ама как хубаво си го написала "бившия на Афра".Имаше риск ако му напишеш името да не се сетим кой е.Явно теб те интересуват само "креватни изпълнения".

# 364
Добро утро!☕️😀 😀 😀

# 365
Добро утро и от мен Kissing Heart Да имате хубав ден, момичета Heart

# 366
Здравейте, момичета!
Пускам едно клипче, което ми хареса.
Афрам в ролите на мафиотска двойка Simple Smile
Не е лоша идея за филм Wink

https://x.com/boslafg/status/1926699332641649043

# 367
Heart

Наде, дано ги видим пак в общ проект, макар и след години Grinning

# 368
Хелоу! 🫶

🤍♾🪬🧿🧄

# 369

Онур не се спира,ден и нощ...айде да видим...едно време много му вярвах,ама нещо в последно време,тц..

# 370
Шериф Сезер претърпяла катастрофа, за щастие, женицата е невредима Heart

# 371
Инанка,коя е тая Мина някаква си?
Тази МИНА   оглавява класацията за най-популярна актриса в Турция (която  се публикува  тук  в темата всяка седмица )
Според мен тази класация е единствено показател за коментирана за личен живот актриса,каквато досега Афра оглавяваше.
Интересно с какво девойка на 17 е станала ПО-КОМЕНТИРАНА  от Афра ?

# 372
# 373
Инана, май виждаш само каквото ти се иска да видиш? Като не разбираш, не ръси глупости, че си смешна вече! Мина оглави въпросната класация един, единствен път, около рождения си ден!
Афра има достатъчно и различни професионални ангажименти, с които да бъде коментирана. Коментари за личния ѝ живот сигурно са от ботове като теб, но да знаеш, че те не се зачитат от въпросната агенция с класациите. 😜

# 374
Бая годинки ще й трябват на Минка да мине Афра, Ханде и т.н.😜😜😜

Общи условия

Активация на акаунт