Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 750
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас / Славейков
Ами и аз да се разпиша.Мама 21 не се притеснявай аз родих нормално и първите 3 дни Мария беше само на вода .Аз много се притесних ,че ще е гладно детето .Чак на 3 ден ми текна кърмата и от тогава почнах да я кърмя , понеже беше 2.550 ни изписаха по мое желание чак на 5 ден. HugВери днес и аз гледах Иван Звездев ,дори ще му правя  на мъжо второто ястие което готви, той това си заръча.

# 181
Здравейте милички  Hug
Късничко ,но все пак да ви пожелая успешен ден Peace

# 182
Късмет на бъдещите родилки!   bouquet
Аз да ви питам вече, кога ще боядисвате яйцата мили!
Аз тази вечер мисля да развихря въображението си, че малкия ще остане при баба си и ще имам време спокойно да си ги боядисам! Хайде пожелавам ви весело боричкане тук, че ние в събота пътуваме към софиянци! Чакам с нетърпение, че хем ще ми се отвори парашута да се нашофирам за цяла година напред!  Grinning

# 183
sneji20, нали яйцата се боядисват или в четвъртък, или в събота.Ти защо така извън традициите? Laughing

# 184
А аз да питам: някой последно време да има лоши наблюдения от лаболаторията на Републиканска ?

# 185
Лина беше там лабораториятали? за Лина не съм чувала много хубави работи /за хормони и спермограми/, но ако е само кръв и урина мисля, че ще вършат работа
аз тая година няма да боядисвам - мама ще се заеме  Laughing

# 186
Лина, да. Кръв и влагалищен секрет дадох.

# 187
  • у нас
Вери, влагалищният секрет най- добре е да се дава във Военна болница при д-р Славов или в Първа п-ка при д-р Стоева.

# 188
Еми аз вече го дадох и резултати излезнаха. Всичко отрицателно, всичко ок. То хубаво, но ми е нещо трудно да повярвам.

# 189
секрет и аз съм давала там, но не знам доколко е верен резултата. за мен беше верен , ама то  и без изследване знаех, че имам гъби  newsm78

# 190
  • Бургас
Микробиологията на Лина се отчита от д-р Славов, така че резултата ти трябва да е верен. Спокойно не се отдавай на лоши мисли!
Приятен ден

# 191
Здравейте момичета! И аз да се похваля че моята дъщеря се роди на 27.03 в 22.45 ч. Тежи 3250 и 49 см. Казва се Гергана. С операция родих и вчера ни изписаха. Оперираме др. Миринчев и съм много доволна от него, много е  внимателен. За сега само спим и ядем и дано така спокойна да си остане. Това е за сега от мен ако имам време после ще ви изчета.

# 192
За водата: от първия ден сме ту на глюкоза, ту на вода, ту на чайчета ... изпива сумати вода на ден. Почти колкото и АМ и не мисля, че е проблем. Чувства се добре детето, и си натдава нормалнпо. Няма да си държа детето жадно я! Simple Smile
мама 21, искрено ти пожелавам да имаш в стаята поне една мама, ана която ще и е второ дете. Аз съм изключително доволна от моите "съкилийнички" защото благодарение на тях успях да си измия детето, да му сменя памперса и да го облека. Научиха ме как да го държа, да го люлея, да го успокоявам ... Simple Smile
За лекцията на "9месеца" кои от вас бяха там? Simple Smile

# 193
  • На морето!
Вики,честита ти принцеса!Да ти е жива и здрава и много красива и щастлива!  bouquet
Аз бързам да благодаря на Тина78 и Мама21 за инфото,което ми дадоха за Зд ехографията в М.рудник! Hug
Много съм доволна-докторката беше много мила,отдели ни специално внимание и вече си имаме 100%тов пол-чакаме мъж! newsm44 Тежи 1,480,диаметъра на главата е 85мм,а бедрото е дълго 52мм.Според груби изчисления ще се роди 3100-3300гр.Имаме си и снимки.Едно такова нацупенко бебе с дебели устни и чипо носле.Обърнато е главично вече,за което съм безкрайно щастлива!  Hands Clap
Искам да попитам има ли мами,които скара са си наемали доки за раждане и колко пари им излезе всичко?Извинявам се за многото въпроси,но ми е трудно да се ориентирам все още.
Уиш,аз бях на лекцията заедно с Тина78 и ми беше много интересна.

# 194

Уиш,аз бях на лекцията заедно с Тина78 и ми беше много интересна.

Ииии, що не ми казахте здрасти?! Sad
Ние с моя мъж толкова тържествено се внесохме, че и закъснели ,...

Общи условия

Активация на акаунт