Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 745
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • На морето!

Уиш,аз бях на лекцията заедно с Тина78 и ми беше много интересна.

Ииии, що не ми казахте здрасти?! Sad
Ние с моя мъж толкова тържествено се внесохме, че и закъснели ,...
Ми аз не съм разбрала,че сте там  ooooh!Ей много тъпо  EmbarassedСледващия път ще се оглеждам мноооооооого! Embarassed

# 196
  • UK
Мами помагайте търся педиатър но добър  Praynig Praynig Praynig

д-р Ангелова в Света София... тя ми е и личен лекар от много години и е перфектен педиатър...  Peace няма да съжаляваш  Peace

# 197
Тююю, аз от миналата седмица опявам че ще дойда с хлапето, че ще сме със зелена количка! Simple Smile
Карай. Ама другия път се оглеждайте внимателно Wink

# 198
  • Burgas, Bulgaria
viki1984 честито мила чного се радвам за теб   bouquet  bouquet  bouquet.Да ти е живо и здраво бебчето и много да те слуша.

Много ми се подуха краката  Cry Cry Cry добре че утре съм при доктора че взе да ми писва всеки ден с нова екстра.Най-смешното е че единия е по-надут от другия и не мога да си обуя никакви обувки утре ще излизам с чехли  Sick Sick Sick.

# 199
viki1984 честито мила чного се радвам за теб   bouquet  bouquet  bouquet.Да ти е живо и здраво бебчето и много да те слуша.

Много ми се подуха краката  Cry Cry Cry добре че утре съм при доктора че взе да ми писва всеки ден с нова екстра.Най-смешното е че единия е по-надут от другия и не мога да си обуя никакви обувки утре ще излизам с чехли  Sick Sick Sick.

mama21, това с подуването не е шега работа. Изследваха ли ти урина.
Не искам да те плаша, но аз се подух така към края, имах и главоболие. ВЕДНАГА ме извикаха за изследвания на урината. Дадоха ми и съд, в който да събирам урината 24ч Sick и като отидох на прегледа следващия ден само се изпишках в една 4аша, сложиха едно лакмус4е вътре, спогледаха се и се засуетиха, а док каза ВЕДНАГА да отивам да си взимам 4антата за болницата и с мъжо да отиваме, а той ще им се обади да ме 4акат. След 4ас и нещо ми бяха приготвили стая, моят доки беше там и предизвикаха раждане. Имала съм прееклампсия.

# 200
viki1984_ честито ти щастие и от мен, нека си остане спокойна и послушна!!!

# 201
viki1984_, честита ти дъщеричка! да ти е жива и здрава!  bouquet

# 202
момичета, кабинетът на калчева до пожраната ли беше?

# 203
  • вкъщи
да ,срещу пожарната.и после да докладваш какво ви е казала.

# 204
да ,срещу пожарната.и после да докладваш какво ви е казала.
аз ще докладвам, а ти не се преуморявай   bouquet

# 205
sneji20, нали яйцата се боядисват или в четвъртък, или в събота.Ти защо така извън традициите? Laughing

Приятно цапане на всички, които боядисват днес яйцата!  Grinning
 easter Аз боядисвах извън традициите, защото малкия беше при баба си, а аз така се развихрих въображението, че снощи стоях да творя до 23ч и нещо.  Grinning
А днес бабата ще си боядисва по традициите и малкия ще е при мен!
Честито на новодошлите бебенца!   bouquetДа са ви здравички и вие да си ги гушкате със здраве!

# 206
  • По света и У нас
viki1984_ - ЧЕСТИТА ТИ ДЪШЕРИЧКА  smile3525 Здравето, щастието и късмета да са винаги с нея лллл

# 207
  • Бургас
Честита дъщеричка на viki1984_   bouquet
Аз утре ще ходя във Варна на преглед, моля се всичко да е наред с бебчето че да взема малко де се успокоя. Все едни терзания ме мъчат ....  ooooh!

# 208
  • Бургас / Славейков
Честито ново бебче  в Бургаската  темичка .Да е живичко и здравичко и да радва мама и тати.

# 209
  • вкъщи
6у6он4ето  и аз съм  като теб,все се тормозя,да се надяваме,че всичко че е наред  с нашите бебчета.стискам палци .а гамишев анли другата седмица ще работи вече,че ми писна  да го чакам.

Общи условия

Активация на акаунт