Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 741
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
ей, хора, къде сте се скрили? Биг Брадър ли гледате? hahaha Joy Joy Joy Ники Кънчев не се ли умори цяла вечер да води? Joy Joy Joy Кой ли ще изгърми следващия път? #Crazy newsm78
РОСИ КОЙ newsm78

# 241
  • у нас
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire И аз съм за нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 242
 smile3520 smile3524 newsm46 ЛЕКА НОЩТ

# 243
дОБРО УТРО ГУГУТКИ!!!
Аз да се отчета, всичко ми е в час, вчера правих изследвания на урина - ок съм. Кръвното и то  също. Това с подуването било както се изрази дктора "козметичен дефект на бременността". Joy
muna33 ще имаме нужда от палците, дано всичко бъде наред и при mama21! Hug
Снощи съм заспала толкова рано,че не разбрах кого изхвърлиха от къщата, аз май Петя  ми е скучничка.
И искам да пожелая на тези ,които днес смятат да боядисват яйцата - да им станат пре хубави, и нито едно да не ви се счупи.  bouquet
Лек и приятен ден!

# 244
Добро утро от мен.
Успешен ден на всички Peace
А на бременлийките ....много ритничета. Mr. Green

# 245
  • България
Момичета , искам да ви пожелая весело изкарване на празнка, ние с мъжа ми заминаваме след малко към село Simple Smile и ще се върна в понеделник или вторник.
Мадленче  на теб пожелавам всичко да е наред ( както не се съмнявам , че ще бъде) Ако не бъркам датата ти беше 9-ти. Мисли само за малкото съкровище, което съвсем скоро ще си гушкаш Simple Smile)) и ще бъдеш толкова щастлива с него.   bouquet

# 246
весело изкарване на празника и от мен!
въпреки, че аз ще хвърлям по едно око тук  Wink

# 247
Аз сега се хващам да боядисвам яйцата. Като се има предвид кой ще ми е помощник, стискайте палци да оцелеят поне десетина Twisted Evil

# 248
muna33, ми аз май наистина имам само две снимки на количката ама - тя моята е най-хубавата! Wink
Айде да си стягам пашкулчето за разходка... Днес с него сме самички, че такото е на работа извънредно!

# 249
Тина78 благодаря много! От твоята уста в божийте уши,както се казва! HugВесело изкарване на празника! Grinning
А между другото довечера ще обикаляте ли някоя църква?И къде,ако не е тайна?

# 250
Въй Мадлен, то не останало! Simple Smile
НАй-хубавото ти предстои ...
Их как ме развълнува... Blush
...
Отивам да оправям пискалото аз че голям рев. Ще затворят разходките докато се набута мама във форума! Wink

# 251
  • Бургас
Добро утро, опс добър ден  Embarassed
Ние вчера бяхме във Варна на преглед, много дъм доволна бебчо е добре всичко си му е на мястото. Успокоих се ooooh! Само че..... сме отново МЪЖЖЖЖ  #Crazy Малееееее трима мъже и една жена  hahaha Какво да се прави ще ме глезят и носят на ръце  Crossing Arms Преживях вече шока, успокоих се, но все пак ми е малко тъжно - така ми се искаше да е момиченце, да и връзвам опашчици, да купувам роклички и кукли. Ама не било писано. Сори щъркелите минаха не мога и рекламация да направя... Joy

# 252
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,момичета!!!
ние досега бяхме на Св.Св.Кирил и Методий 
мн народ,мн нещо.....
ама вси4ки се бяха барнали като за дискотека..... еееех, младост нерадост Laughing
хич не им е до празника,а се 4удят на коя дискотека да идат след като обиколят църквата ooooh!  нямам думи!!! възмутена съм!!! Crossing Arms

а сега да се похваля,4е от 65 яйца,пукнах само 4  bowuu
станаха мн шаренки Mr. Green както и пръстите ми hahaha
а пък свещичката ми не изгасна нито веднъж(на мъжо също)...носих си я от центъра до М.рудник и накрая ми свърши ooooh! та се наложи да я изгася Laughing
айде отивам да се гушна до мъжо,4е ми е студено hahaha

# 253
  • Burgas, Bulgaria
Христос Воскресе

Ходих на анестезиолог и ще правим всички тестове във вторник но ми каза да не се притеснявам че ако стане нещо няма да ме уморят  Mr. Green.Ще съм на 100% с пълна анестезия щот спиналната както каза док-няма да ме хване-гръбнака ми е  опериран и казаха че ще имам сраствания които пречат.
Само че са ме хванали някакви болки и не ми е до компа -казаха че е сигурно бъбречна криза но лошото е че от болката може да родя или да ме хванат контракции пък да не разбера  Sick
Отказах им да вляза пак в паталогията и ще си стоя и пазя леглото в къщи-до колкото е възможно.
Отоците явно са екстра  Laughing и това е хубаво нещо-аз съм вече с летните чехли щот друго не ми става .

# 254
Христос воскресе. Приятно изкарване днес по софрите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт