Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 748
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Леле, не знаех, 4е не може след залез слънце. Аз така и не сколасах, та остава за събота сутрин.

# 226
я обясни миличка какво е прееклампсия щото аз въпреки че съм раждала не знам какво е това, че чак да предизвикат раждане.....

В дадения слу4ай на мен ми оставаха 6 дни до термина, но доки реши, 4е ве4е е много опасно и си родих предизвикано.

ЕТО ИНФО:

Едема или задържане на течности

Често се появява късно през бремнността и рядко е сериозно. Ако имате подуване на ръцете и лицета обаче, това може да е симптом на сериозно състояние, наречено прееклампсия (провокирано от бременността високо кръвно налягане) и веднага трябва да се обърнете към лекар. Прееклампсията трябва да се лекува, за да се осигури нормален приток на кръв към бебето и да се предотврати още по-сериозно състояние, наречено еклампсия (провокирани от бременността гърчове), които може да са фатални за майката и бебето.

Мда опасно е и аз бях с прееклампсия дето ми я откриха при престоя в патология за задържане в седмия месец и заради това си поживях 2 седмици в болницата в деветия и накрая родих секцио.
знам че по време на раждане при напъните се вдига високо кръвно което е опасно точно заради такива гърчове затова не рискувахме - аз без напъни вдигах 170/120 а камо ли да раждам.
казаха също че ниското тегло на дребо е от това...
абе която е с кръвно да вика и да крещи но да настоява за секцио - това било най-опасното състояние и крие риск и за бебето и за майката

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 19:05 от C-3PO

# 227
  • България

Коя от вас беше в синьо?
Peace, аз бях със светло синя блуза  Grinning На следващата ще идваш ли ? Аз мисля да отида и тогава вече ще се познаем Simple Smile

# 228
  • Burgas, Bulgaria
утре ме викат гладна и жадна и ги започваме изследванията и консултацеету дето трябва да ги правя .Било нормално в края на бременноста да отичаш но в края на деня.Реших че като излязат резултатите и ако нещо не им е наред тогава да питам кое е нормално и кое не.
Знаете ли анестезиолозите къде дават консултации  newsm78

# 229

Коя от вас беше в синьо?
Peace, аз бях със светло синя блуза  Grinning На следващата ще идваш ли ? Аз мисля да отида и тогава вече ще се познаем Simple Smile

Ако времето е хубаво там ще съм! Simple Smile
Нужно ли е да казвам, че ще ме познаеш по зелената количка с Пламъче в нея! Wink

# 230
  • По света и У нас
Добро утро  Hug

Изглежда няма други ранобудни  Grinning или може би нетърпеливи да седнат пред компа  Mr. Green

# 231
добро утро  Grinning
как да няма, аз днес от 4 сутринта търся жива душа във форума  ooooh!

# 232
mama21 в Окръжна болница отзад където е нощтно дежурство е кабинета на анестезиолозите като влезеш в дясно.

# 233
  • Бургас / Славейков
Добро утро, и ние боядисахме яйцата , е не се мина без счупени, но няма как.Малката беше много впечатлена от тях и стоя мирно 10 минути на стола да ги гледа  след като ги боядисах. LaughingЗа жалост снощи вдигна температура 40 градуса ,но сега няма и непрекъснато я наблюдавам.Дано се разминем с болестите. Sad

# 234
mama21 имаш си компания в подуването на краката. И аз съм така. Вчера ги забелязах и доста се притесних,защото досега не ми се е случвало през бременноста да имам такива симптоми. Не ми се виждат кокалчетата,и усещам напрежение. А и кръвното ми е в перфектните си норми,вчера ми го мериха -75-120

Снощи с мъжо ходихме на едно барче- под Областната управа и аз реших да се издокарам. Наконтих се и тъкмо съм на вратата да си слагам вече ботушките - оп, засечка.....не става. Гледам- те ногите ми двойни. И какво да правя- скочих си пак в маратонките.

И преди да отида при доки,реших да ви питам дали е нормално,че да не се шашкам,но явно може и да е сериозно. То при мен не остана де ,има няма 2 дни до секциото, но отивам да се консултирам,че да не стане нещо.
 mama21 дано не е сериозно и докладвай какво е станало.

Честито бебче на Вики! Живи и здрави да сте!  bouquet

И дано да са ви станали хубави яйчицата и да нямате много поражения. easter Айде,който желае да се похвали easter, качете някоя снимчица. Дайте по някоя идея за нещо по интересно. Аз ги боядисах вчера и по късно ще ви ги покажа.

А сега отивам да си разтривам крачунките и Ви желая един прекрасен,стремителен ден именно днес !!!! Joy Joy Joy

# 235
  • Бургас
Добро утро майчета. Ние тая работа с боядисването на яйцата ще я вършим утре, когато татито почива. easter easter :easter2:mama21 аз ходих на консултация при анестезиолог в Новия корпус отзад кадето беше старото приемно. Сега е консултативен център,но му забравих името. Там има регистратура и можеш да попиташ.Приятен ден на всички!

# 236
  • На морето!
Здравейте и от мен! Hug
Аз вчера боядисах яйчицата и пораженията ми са по ръцете easter целите ми пръсти да синьо-лилави,дори пад ноктите си имам и се чудя как да се изчистя  newsm78
Уиш,задължително ще се познаем следващия път.Аз за предния така и не съм разбрала че ще си със зелена количка,обаче  другата сряда ще се оглеждам много

# 237
Мда опасно е и аз бях с прееклампсия дето ми я откриха при престоя в патология за задържане в седмия месец и заради това си поживях 2 седмици в болницата в деветия и накрая родих секцио.

При мен, слава Богу, не се наложи секцио, но имаха пълна бойна готовност - раждах с епидурална анестезия, предизвикано раждане.
Не подценявайте подуването в никакъв слу4ай. И на мен кръвното ми беше ОК през цялата бременност, но ето 4е имало някакъв проблем все пак.

# 238
            ВЕСЕЛИ  ПРАЗНИЦИ   ЖЕЛАЯ   НА     ВСИЧКИ !

На  Мадлен и мама 21   стискам палци,може би след празника някоя от вас ще ни зарадва .
Уиш ,да ти е живо и здраво синчето ! Гледах снимки -много е сладък бебчо . Ей не качи поне една снимка на тая количка ,ние много често се рахождаме в парка и като мерна нещо резидаво се оглеждам за теб,но не съм сигурна .Сега явно този цвят е много актуален и е пълно с колички с комбинация резидаво със синьо,резидаво с оранжево и т.н.

И ние с моята щерка боядисахме яйцата още в четвъртък -тази година смятах  да отстъпя на бабите тази дейност,но пък дечицата така се радват Joy Joy Joy
Засега чао и целувки  lovekiss easter

# 239
  • у нас
ей, хора, къде сте се скрили? Биг Брадър ли гледате? hahaha Joy Joy Joy Ники Кънчев не се ли умори цяла вечер да води? Joy Joy Joy Кой ли ще изгърми следващия път? #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт