Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 749
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Да ще работи ама и аз вече не знам къде. Обади му се на телефона. Колежката се обадила в Ел Масри за да пита за болничния си и те й казали че на 11 април щял да бъде на работа там  newsm78 Незнам какво да си мисля вече. И аз ще му звъня другата седмица и ще видим какво ще каже, после ще докладвам.  Peace

# 211
  • На морето!
Уиш,със зелена количка на маг ингланд ли беше?И с вързана на конска опашка коса,и с черно кожено яке?А бебчо си мрънкаше в количката като малко котенце?

# 212
viki1984 честито мила чного се радвам за теб   bouquet  bouquet  bouquet.Да ти е живо и здраво бебчето и много да те слуша.

Много ми се подуха краката  Cry Cry Cry добре че утре съм при доктора че взе да ми писва всеки ден с нова екстра.Най-смешното е че единия е по-надут от другия и не мога да си обуя никакви обувки утре ще излизам с чехли  Sick Sick Sick.

mama21, това с подуването не е шега работа. Изследваха ли ти урина.
Не искам да те плаша, но аз се подух така към края, имах и главоболие. ВЕДНАГА ме извикаха за изследвания на урината. Дадоха ми и съд, в който да събирам урината 24ч Sick и като отидох на прегледа следващия ден само се изпишках в една 4аша, сложиха едно лакмус4е вътре, спогледаха се и се засуетиха, а док каза ВЕДНАГА да отивам да си взимам 4антата за болницата и с мъжо да отиваме, а той ще им се обади да ме 4акат. След 4ас и нещо ми бяха приготвили стая, моят доки беше там и предизвикаха раждане. Имала съм прееклампсия.
я обясни миличка какво е прееклампсия щото аз въпреки че съм раждала не знам какво е това, че чак да предизвикат раждане.....

# 213
Уиш,със зелена количка на маг ингланд ли беше?И с вързана на конска опашка коса,и с черно кожено яке?А бебчо си мрънкаше в количката като малко котенце?
Да бе! Simple Smile
Аз бях! Simple Smile
И мрънкалото си църка почти постоянно, чак накрая заспа! Simple Smile
Къде бяхте седнали вие?

# 214
аа, аз тая количка я видях в щтъркел и даже реших тогава такава да си взема, защото много ми хареса цвета.   Grinning също и едно много готино розово-пембяно имаше, но на мен няма да ми трябва - ще си имам момченце  Grinning
струва ми се, че калчева малко ни претупа или пък аз съм очаквала прекалено много  Thinking гледа ме на 2Д-нали черно-бяло е такъв newsm78 , а прегледът беше 70лв. за парите - здраве да е , ама мислех, че по-обстойно ще гледа

# 215
Лелеее herelina ако си знаела да беше искала на 4Д да те гледа. И аз мисля другия месец да ходя при нея, ама с това претупване да ти кажа има нещо вярно. 2-3 пъти съм ходила при нея, последно за да ми установи бременността и аз като тебе останах неудовлетворена. Въпреки че като ми каза че всичко е нормално си се успокоих. За тия пари дето взима трябва по 1 час внимание да обръща  Mr. Green .
Вие вече боядисахте ли яйцата. Аз се двоумя още дали у майка ми да ходим или в къщи да си боядисам. Но си мисля че е хубаво в къщи да си ги боядисаме с мъжо като миналата година. Вярно, занимавка е, ама традиция е пък.
Добре дошла на бял свят на дъщеричката на viki1984.  baloni Да е здрава, умна и красива и много щаслива!   newsm51
6у6он4ето  и аз съм  като теб,все се тормозя,да се надяваме,че всичко че е наред  с нашите бебчета.стискам палци .а гамишев анли другата седмица ще работи вече,че ми писна  да го чакам.
Относно това и аз така.  #Cussing out Още не мога да се запиша за консултации, а и иследвания е време да си правя. Дано успея да се вредя за следващата седмица.  Praynig
От мен лек ден и приятно цапондрене днес !!!  easter
 Hug Hug Hug

# 216
  • България
честито  ни ново бебче  Laughing Да е живо и здраво, да слушка мама и тати , да спинка и папка Simple Smile))
Уиш, мила , ами ние седяхме на една маса, аз предположил, че си ти , но ми беше неудобно да се обадя. Количката и на мен много ми хареса, бебчо не  го видях, че той беше увит ,амам му чух гласчето Laughing
Райна, много се радвам, че сте открили кабинета и всичко е наред с беебчето. качи някоя снимка да го видим, че моята щерка както казах през цялото време си държа двете ръчички пред лицето и не мръдна, та виждам едно оченце и половин бузка само Simple Smile на снимките
Значи та яамбулаторна карта трябва да си я купя и да я нося на личния и после на АГ-то така ли? А задължително ли  newsm78

# 217
viki 1985, честита ти дъщери4ка! нека расте много здрава, красива и щастлива!!!

# 218
я обясни миличка какво е прееклампсия щото аз въпреки че съм раждала не знам какво е това, че чак да предизвикат раждане.....

В дадения слу4ай на мен ми оставаха 6 дни до термина, но доки реши, 4е ве4е е много опасно и си родих предизвикано.

ЕТО ИНФО:

Едема или задържане на течности

Често се появява късно през бремнността и рядко е сериозно. Ако имате подуване на ръцете и лицета обаче, това може да е симптом на сериозно състояние, наречено прееклампсия (провокирано от бременността високо кръвно налягане) и веднага трябва да се обърнете към лекар. Прееклампсията трябва да се лекува, за да се осигури нормален приток на кръв към бебето и да се предотврати още по-сериозно състояние, наречено еклампсия (провокирани от бременността гърчове), които може да са фатални за майката и бебето.

# 219

Уиш, мила , ами ние седяхме на една маса, аз предположил, че си ти , но ми беше неудобно да се обадя. Количката и на мен много ми хареса, бебчо не  го видях, че той беше увит ,амам му чух гласчето Laughing

newsm09 Ще се пукна от яд сега ... Къде го намерихте тоя срам бе момичета ?
Язък... Аз си приказвах с момичето до мен че се познаваме и хич не погледнах с кой съм на една маса...Ама съм и заплес! Поне можех да ви запомня и другия път като си умирате от срам аз щях да ви се обадя! Wink
Айде да ходя да си храня мишлето че и яйцата да боядисвам! То ще мръкне докато се намотам... easter easter easter

# 220
А аз днес така и не сколасах за яйцата. Върнах се от работа. Ходихме да пазарим, 4е тук в петък нищо няма да работи и така си мина деня и Томи заспа, а искам да боядисва с мен. Голям мерак му е. Миналата година (3-годишен) за първи път боядисвахме заедно. Е, ще остане за събота.

# 221
  • На морето!

Язък... Аз си приказвах с момичето до мен че се познаваме и хич не погледнах с кой съм на една маса...Ама съм и заплес! Поне можех да ви запомня и другия път като си умирате от срам аз щях да ви се обадя! Wink
Айде да ходя да си храня мишлето че и яйцата да боядисвам! То ще мръкне докато се намотам... easter easter easter

Ами аз стоях до момичето,което ти познаваше,а до мен стоеше Тина  PeaceЕй ще се пръсна от яд,че не сме се познали! ooooh!

# 222
  • у нас
Боядисахте ли яйцата, бе мамчета? Laughing Ние сме готови вече.  easter easter easterВикам ще приспя малкия и тогава ще се развихря, да ама не, хич не иска да спи, иска да ми помагааааааа. Сега като се измори вече нанка, а мама е на компа Laughing Айде действайте, щото слънцето залязва вече,нали знаете, че се боядисват до залез слънце или ако не сварите в събота. Peace

# 223

Ами аз стоях до момичето,което ти познаваше,а до мен стоеше Тина  PeaceЕй ще се пръсна от яд,че не сме се познали! ooooh!

Коя от вас беше в синьо?

# 224
Айде действайте, щото слънцето залязва вече,нали знаете, че се боядисват до залез слънце или ако не сварите в събота. Peace
И таз добра.Ей сега пратих да ми купуват боя и яйца и смятам да ги почвам.Не знам обаче дали ще успея до залеза. newsm78 Ама има няма слънце, ще ги боядисвам, в събота няма да мога, ще пътувам.

Общи условия

Активация на акаунт