Незнам какво да си мисля вече. И аз ще му звъня другата седмица и ще видим какво ще каже, после ще докладвам.
Незнам какво да си мисля вече. И аз ще му звъня другата седмица и ще видим какво ще каже, после ще докладвам.
.Да ти е живо и здраво бебчето и много да те слуша.
добре че утре съм при доктора че взе да ми писва всеки ден с нова екстра.Най-смешното е че единия е по-надут от другия и не мога да си обуя никакви обувки утре ще излизам с чехли
.
и като отидох на прегледа следващия ден само се изпишках в една 4аша, сложиха едно лакмус4е вътре, спогледаха се и се засуетиха, а док каза ВЕДНАГА да отивам да си взимам 4антата за болницата и с мъжо да отиваме, а той ще им се обади да ме 4акат. След 4ас и нещо ми бяха приготвили стая, моят доки беше там и предизвикаха раждане. Имала съм прееклампсия.

също и едно много готино розово-пембяно имаше, но на мен няма да ми трябва - ще си имам момченце 
гледа ме на 2Д-нали черно-бяло е такъв
, а прегледът беше 70лв. за парите - здраве да е , ама мислех, че по-обстойно ще гледа
Да е здрава, умна и красива и много щаслива! 
Още не мога да се запиша за консултации, а и иследвания е време да си правя. Дано успея да се вредя за следващата седмица. 

))
на снимките
Ще се пукна от яд сега ... Къде го намерихте тоя срам бе момичета ?

Ей ще се пръсна от яд,че не сме се познали!
Викам ще приспя малкия и тогава ще се развихря, да ама не, хич не иска да спи, иска да ми помагааааааа. Сега като се измори вече нанка, а мама е на компа

Ей ще се пръсна от яд,че не сме се познали! 

Ама има няма слънце, ще ги боядисвам, в събота няма да мога, ще пътувам. Препоръчани теми