Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 470
  • 2 235
  •   3
Отговори
# 180
Аз тегло така не умея да преценявам, но Ани наистина и в лицето много си личи от последните кадри от миналата седмица и сега. Освен в тяло е смъкнала доста  и бузите ,та се надявам борбата за наградата да е между двете жени.
Вили ми изглежда доста смалена и в краката,но е трудно да се прецени от роклята.

# 181
На мен ми харесва роклята на Вили, изумителна промяна, браво!
На Нанси целият стайлинг е като на водеща на новогодишна програма по Канал 1 - обеци, грим, тоалет ...

# 182
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, кога в реалити шоу е ставало въпрос просто за това е.

# 183
  • София
За мен Ванко е по-добър треньор, отколкото Рори, много ги надъхва, много ги вдига...направо е фурия..

# 184
На мен ми допаднаха клипчетата с най-хубави моменти, но тези сега с треньорите - няма нужда .

# 185
Големи локуми разтягат.

# 186
На мен пък ми е много на тагъдък финалът. Едва метнах нещо във фрайера за 5 мин. Joy

И роклята на Вили ми хареса. Heart Eyes

# 187
Браво Вили Heart

# 188
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
47 свалени килограма, браво Вили, евала момиче!

# 189
32% е свалила Вили,колкото Славко.

# 190
Голямата дъщеря на Тошко много прилича на него и колко беше развълнувано детето. Продължавам да не го харесвам,но има прекрасно семейство

# 191
  • Сливен
Гледам предаването, но чак сега смогнах да ви изчета - И аз си мисля, че ще е или Вили или Ани.
Гледам и коментарите във Фейсбук - хората се радват за повечето участници, а за Виолета, гледам доста "хубави " коментари, от рода на" до 1 месец ще е качила 5кг" 🤣🤣🤣

# 192
Тошко спечели, ама то се очакваше. Марти и Ани няма как да го бият

# 193
Тодор или Ани се надявам да спечели.

# 194
Тошко спечели, ама то се очакваше. Марти и Ани няма как да го бият

Вероятно е така,но надеждата умира последна и аз все още се надявам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт