Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 460
  • 2 235
  •   2
Отговори
# 165
Вили е разкошна! При нея в началото дори въпреки многото килограми си личеше ,че е красива жена, а колкото повече сваля става още по-красива Heart

# 166
Не ми харесва роклята на Вили, не е подходяща с тази цепка. Ани е много по-добре.

# 167
Славко ли спечели 15 бона?
Ох, чета ви, жалко че не мога да гледам.
Ама утре.

# 168
Вили е прекрасна. За разлика от другите жени при нея краката са се повлияли от тренировките.  Дано е под 100 кг.

# 169
  • София
Тодор е топ! Вече си е съвсем в норма и изглежда страхотно..

# 170
  • Пловдив
Славко е с 15. От финалистите кой се очертава?

# 171
Тодор не можах да го харесам и това си е. И той философства 24/7.

# 172
Ох, тази Вили от Плевен е тоооолкова красива жена!!! За добротата й и другите й положителни качества няма да отварям дума... Искам тя да победи!

# 173
На Тодор момиченцето е много сладко и как се радваше. Идеше ми да го намачкам Joy

# 174
  • у нас
Едната треньорка защо напусна предаването преди време?

# 175
Нещо не разбрах - защо Ани и Мартин не ги теглят на финала? И Тошко не го виждам?

# 176
  • Благоевград
Едната треньорка защо напусна предаването преди време?

При една тъпа игра падна на ескалатор и се контузи мното лошо. Претърпя операция на крака.

# 177
  • София
Респектирана съм от повечето участници, от волята им, от положените усилия, въпреки трудностите и особеностите в характерите (които няма защо да се лъжем, всички имаме). Тодор изглежда най-добре от мъжете, при него промяната е феноменална. От жените мисля, че при Марияна е най-голяма разликата като излъчване и визия. Вили ми е фаворит и на мен, тази жена грее с всеки следващ епизод и с всеки следващ свален кг. Когато стане 60-70 кг, ще е истинска, естествена красавица. Роклята и на мен обаче не ми допада, можеше нещо още по-подчертаващо резултата й да бяха избрали. Предполагам от предаването им дават съвети за облеклото на финала. И въпреки това е прекрасна! Възхищавам се на всички, но най-много се радвам за промяната на Славко. Имаше моменти, в които ми беше трудно да гледам как се мъчи заради проблемите с колената си и всеки свален кг беше истинска победа за него. Симеон също е много подмладен и с чудесен резултат. Страхотни са!

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 22:13 от malina_smile

# 178
Кантарът е минал вече,предполагам сега ще ни го покажат както беше с полуфиналистите.Мисля че Ани печели,изглежда под 90 кг със сигурност.

# 179
Колко безмислени часове запълниха предаването да дават на тоя и оня най-хубавите им моменти .Ми дайте си килограмите им към днешно време и от къде са започнали и това е .

Общи условия

Активация на акаунт