Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 404
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Страхотна е Ани, много я харесвам. И на Славко браво, много се е постарал, сериозна работа е свършил.

# 151
  • Някъде там
Не гледам още. После ще пусна.
Браво на Славко. Не мисля,че е ползвал инжекции. То и в предаването му личеше, че е също толкова мотивиран колкото и финалистите.
Моята любимка Мара, качила ли е ?

# 152
Тошето за накрая ли са го оставили? Да го видим вече в пълния му блясък  Sweat SmileSweat Smile

# 153
Ванко направо си вика за неговите хора Joy Ама то и аз едва се удържам в нас да не викам за тях Joy

Марияна толкова искрено се зарадва на Славко, въпреки че я измести.

# 154
  • София
Гледам малко назад. Много са променени всички с еднно-две изключения.

Помня, че Дидо като напускаше, много хора изказахме съмнения дали ще продължи. Браво и на него, че като стоял само 10 дни се е взел в ръце и е свалил над 20 килограма.

Славко с цели 58 килограма за три месеца. Дано успее да промени живота си.

# 155
  • Варна
Марианка и плевенската Вили София страхотни като хора, много ги харесвам. Смятам, че наистина се осъзнаха и ще си продължат режима.

# 156
Симеон ако е отслабна нищо чудно да е благодарение на Стан Събев.
Той му предложи май да го тренира.
В последното видео предложи и на Тодор същото.

Виолета е качила 1.7кг

Нищо ново под слънцето Joy

# 157
Антонио го няма - вярно се отказа ама мислех, че поне на финал ще дойде.

Ани и Мартин много добре изглеждат! Браво!
Нямам търпение за Вили Христова!

# 158
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ани изглежда много добре, толкова се е разхубавила, много много се радвам за това прекрасно момиче. Мариянка и тя е все едно друг човек. Пефтичева е свалила много малко за претенциите и логореята си.

# 159
На Славко му беше на живот и смърт да спечели, толкова напрегнат беше горкият през цялото време. Да му е честито! Има нещо в него, което не ми допада много.
Дъщерята на Мариянка пак е силно емоционална, но си личи, че е много щастлива за майка си.

# 160
Ани изглежда много добре, толкова се е разхубавила, много много се радвам за това прекрасно момиче. Мариянка и тя е все едно друг човек. Пефтичева е свалила много малко за претенциите и логореята си.

Тя тепърва ще качва с хормоните, които ще приема за ин витро. Нейната цел не е да поддържа ниски килограми за дълго време, а да ги поддържа колкото е необходимо, за да има успешно ин винтро. А относно логореята - най-не харесвам такива хора, които винаги са компетентни и всичко знаят, а едвам кретат и се мислят за нещо повече от другите.

Вили е страхотна! Надявам се тя или Ани да победят.

# 161
  • Някъде там
Както и предполагах. Много знаеща, много можеща, много мислеща...
Марчето не разочарова. Забавляват ме на макс, такива хора "център на вселената", винаги "знаещи" повече от останалите и опитващи се да се наложат и изтъкнат, накрая само с приказването си остават.

Това ако не е любов не знам какво друго е...🥰🥰🥰
Страхотни са.

# 162
Много неподходяща рокля на Вили точно за финала.

# 163
  • Пловдив
Браво и на Вили. Обаче, извинявам се, класически пример за безсмислено изречение - "това, че ние сме жени и създаваме живот, означава, че ние можем". Flushed Може да се мери с борбата за световен мир.

# 164
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много се радвам за Славко!
Сърцето ми се късаше като гледах какво страшно натоварване на измъчените си колена носеше,  със сигурност ще му е много по-леко.
От сърце му пожелавам нов, по-лек живот, в който кантарът му е приятел Heart

Общи условия

Активация на акаунт