Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 122 129
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 360
Ако аз бях на мястото на Ани, с тези пари бих оправила хирургично висящата кожа и бих инвестирала в образование. Барове, кемпери и глезотии не препоръчвам категорично.

# 361
Ако аз бях на мястото на Ани, с тези пари бих оправила хирургично висящата кожа и бих инвестирала в образование. Барове, кемпери и глезотии не препоръчвам категорично.

Изключително на място Simple Smile И точно Simple Smile
Тя спомена, че има инсулинова резистентност, може да си помогне и в тази посока...

# 362

Изключително на място Simple Smile И точно Simple Smile
Тя спомена, че има инсулинова резистентност, може да си помогне и в тази посока...

Няма смисъл, пак ще бухне. Тя, ако си мисли, че Ванко и Дерйа ще бъдат винаги на линия... Те и за предаването бяха прекалено заети понякога. Тя сега не работи, отслабва. Ако тръгне на работа и тръгне да обикаля по хижи, където не може да мъкне кутии, лесно ще се подхлъзне - уморена, не ѝ се занимава, няма лесен достъп до здравословна храна, от едно парченце нищо няма да ѝ стане, ще зачести с парченцата ...

Йорданка според мен има най-голям шанс да задържи хубаво тегло. Отслабва бавно, но е решителен характер и има хубава конструкция на тялото.

# 363
Защо не оставим Ани сама да прецени какво да прави оттук нататък както с парите си, така и със стратегията си за продължително отслабване?

# 364
IriS много точно казано. Почти всеки й брои парите и какво трябва да направи тя. Ми нейни са, да си харчи както реши.

# 365
  • Ню Йорк
Ани на визитката:

Ани в Тази сутрин от днес:

Огромна промяна, визуално и в начина на мислене. Припомних си визитката ѝ, там разказваше колко яде на ден.

Когато е седнала, се вижда голям корем все още, но тя си има и немалко засваляне, може и да е излишна кожа. Пожелавам ѝ щастие и да продължи с този начин на живот. Ако решат да не свалят повече, поне да не качват.

Дано успее да задържи. Искрено и го пожелавам. За нещастие статистиката на предаването не е в нейна полза. Само около 5% от участниците запазват теглото си, останалите си връщат сваленото и то с горница.

# 366
  • Някъде там
Защо не оставим Ани сама да прецени какво да прави оттук нататък както с парите си, така и със стратегията си за продължително отслабване?
Ирис много точно.
Няколко човека тук споделиха,че са се борили с много килограми и са се справили и продължават да го правят. Променили са коренно начина си на живот и хранителни навици, защо да не е възможно и част от участниците да го направят ?
Или само ако пишат тук е възможно?  Да им кажем, да не се хабят ? 😄

# 367
Ако бяхте, но не сте, така, че какво вие бихте направили на нейно място няма никакво значение за Ани.
Операциите за висяща кожа не са рутинни, особено на ръце и крака, които са доста кръвоснабдени - вени, много кръвоносни съдове, доста трудоемки са и доста опасни и рискови. Лесно е да кажеш операция, прибиране на кожа, хоп троп с магическа пръчка и воала - като нов си. Тъй де, ама не става тъй, то да не е торба да я зашиеш или дреха, за да я свиеш, ама отстрани колко му е да си хортуваме и да се намираме на лаф, време да минава.

# 368
Имаме котка, която е доста дебеличка от малка и ѝ виси кожата на корема. При кастрацията ѝ премахнаха излишната кожа, после пак ѝ се отпусна.

# 369
На Ани с друг цвят на косата, също и отива.. Дали има някакви филтри, не знам, но е сладурана..

Много ми харесва така. Даже повече.
А котката още повече ми харесва.
Обожавам бели котки Kissing Heart

Колкото до операциите.
Може да се наложи, може да не се.
Аз си мислех, че ще ми се наложи, но това беше последното нещо за което да се притеснявам.
Прибра се.
На Ани може и да не се наложи. Млада е.
Виж на Поли примерно има висяща много и ще и се наложи.
Много са факторите.

# 370
  • Сливен
В Тик-ток ми "изкочи", а коментарите са "един път" 😅

# 371
Само Симеон и Тодор са достигнали нормално тегло.  Всички други имат още да свалят. На Ани например и трябват още поне 25-30 кг. Пефтичева даже качва преди официалния финал.

# 372
В Тик-ток ми "изкочи", а коментарите са "един път" 😅
Скрит текст:
Дано да ни сподели и вечерята си, че сън няма да ме хване. Laughing

# 373
За вечеря яде нервите на мъжа си Trollface

# 374
Бях за Сонай в този формат. И Ани изобщо нямаше да е на финал, ако при онова гласуване, когато тя и Сонай имаха плюс на кантара, бяха гласували тя да отпадне. Не достигна един глас. Тя беше наддала с над 1 кг, Сонай с 300 гр.  Но със сълзички, бършене на очите в целия епизод, с драма и съжаление... си постигна своето.

Адмирации за Славко с -60 кг, Мартин -50 кг и т.н.
Тодор - изключително противен типаж. Самочувствие до луната, не млъква, самохвали се, изтъква се... ужасно човече. Винаги има мнение за всичко, все всичко знае, всичко може... Жив и здрав да е.
Мария е свалила цели 9 кг (дано не бъркам) и пак има отговор: "елате да ме снимате догодина".
Много симпатична ми беше Виолета от Плевен, дето се смее след всяко изречение. Забележителен резултат и при нея.

Пожелавам да няма йо-йо при никого от участниците.

Общи условия

Активация на акаунт