Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 122 118
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ани на визитката:

Ани в Тази сутрин от днес:

Огромна промяна, визуално и в начина на мислене. Припомних си визитката ѝ, там разказваше колко яде на ден.

Когато е седнала, се вижда голям корем все още, но тя си има и немалко засваляне, може и да е излишна кожа. Пожелавам ѝ щастие и да продължи с този начин на живот. Ако решат да не свалят повече, поне да не качват.

# 346
Такава ли е новата мода сега? С голи прасци, като на Ванко Grinning

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:33 от me_for_president

# 347
Цънцарова колко е висока Thinking
Изглежда под 160.

На Ванко глезените са в чорапи. Виждат му се прасците Grinning

# 348
Предвид че Цънцарова е много дребна и слаба, Ани стои много добре до нея, наистина много голяма промяна.

# 349
  • Някъде там
Страхотна е промяната в Ани.
Успех и пожелавам.
Дали ще ни ги покажат отново ако има нов сезон? Ще е интересно да видим най-нахъсаните дали ще успеят.
За някои вече е ясно че са се върнали на старите навици.

# 350
  • София
На Ани с друг цвят на косата, също и отива.. Дали има някакви филтри, не знам, но е сладурана..

# 351
  • София
Ванко също е качил снимка на Ани преди и след. В интервюто днес ми хареса, че не беше сложил розовите очила, а говори колко ще им е трудно сега в  реалния живот и че се надява да устоят. Направо им каза да си сменят приятелите, които ги подвеждат. То ясно, че човек няма да си изостави приятелите, но може да приключи с ежеседмични събирания на трапеза с ядене и пиене с часове.

# 352
  • Наблизо
Много е хубава Ани.И бюст си има,въпреки отслабването е доста надарена,сега да свали последните кила и да се оформи и ще е още по-чудесна.
Много успехи й пожелавам и дано наградата спомогне да си намери пътя Simple Smile За всичко има време,само на 30 е Simple Smile

# 353
Сега, след като са разбрали методиката на отслабването... да вземат да го дават по полека... с по 4-5 на месец най-много, че ще заприличат на торбаланести плашила...
И да наблегнат на ревърса на мазнини към мускулна маса, хем калориите и метаболизма ще си влязат в някаква норма Simple Smile

# 354
Много се радвам за Ани. Заслужена победа. И другите много добре изглеждат, въпреки че имат още за сваляне някои от тях. От сърце им пожелавам да свалят всеки грам и килограм, който искат и да ги задържат.
При Славко има ли шанс да се изправят краката да не са на буквата Х, сега като отслабна още, с упражнения?
Виолета П. - нямам думи за нея. Големи приказки, а за две-три седмици след излизането си, вече е почнала да качва. Да побърза да направи някоя друга сесия в бели тоалети, че това ще ѝ е.
При Тодор, Симеон и Деян още от самото начало съм с впечатление, че са с бирени шкембенца, т.е. че и тримата обичат салатката с ракийката и мезетата с бира, и затова, след като влязоха във формата и им спряха кранчето за тези навици, свалиха шкембаците.

# 355
Пефтичева качила само за 3 седмици до финала ,а назад в темата май четох ,че  даже и съвети щяла да дава Joy няма толкова смешна жена,надминава по абсурдност дори леля Марче Joy

# 356
  • Наблизо
Мария поне не е тръгнала да се прави на гуру.Хапва си в пекарната и не пречи в общественото пространство.

# 357
Тук фокусът не е Ани за какво ще изхарчи парите, а да си промени начинът на живот и повече да не се изпуска.

# 358
Не съм следил сезона, но влизам да честитя на победителката, понеже може да се каже, че я познавам Laughing

Вярно е, че не съм я виждал от дете и нямаше да я позная принципно, но се радвам че е спечелила.

# 359
  • Пловдив
Къде и е на Мария пекарната, знае ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт