Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 260
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не е бременна Виолета, днес писа, че сега почва изследвания, после операции и се надява ноември да се получи.

# 91
Какво пак ще оперира? Joy

# 92
  • София
Какво пак ще оперира? Joy
Предполагам, че хистеро/лапароскопия, не е уточнила, но е писала в множествено число. Инвитрото не е отиваш и ти връщат един ембрион.

# 93
Ако го иска наистина, пожелавам да й се случи. Ама се чудя как ще ги гледа тези 5 деца дето ги иска, като никаква работа не пипва, ама тя си знае. Може да си наеме гледачки и прислужници...

# 94
Как пет, тя не искаше ли 11-12 деца ?

# 95
Е помня ли.. много бяха

# 96
И броят на децата ,които иска е като всичко останало при нея - празни приказки в опит да е интересна и да скандализира.

Силно стискам палци и на тримата от синият отбор, който и от тях да спечели ще се радвам. Най-много предпочитам Вили, понеже ми изглежда най-осъзната и с най-голям шанс както да си запази свалените килограми, така и да направи нещо смислено с тези пари. Но и на Ани и Мартин за победители няма да се разсърдя

# 97
От човешка гледна точка Ани заслужава най-много победата, има да се бори и с ИР... и пари има нужда за здравословна храна... и за фитнес Simple Smile

Защо да заслужава най-много? 30-годишна магарица, има само за себе си да се грижи.

Непопулярно мнение, ама въобще не ми хареса Анна от момента, в който започна да нападна Славко заради Йорданка, че не я бил защитил. Смята се на безпомощна, гледа да я съжаляват, все тя най-много има нужда от помощ да я спасят, да ѝ  помогнат, да ѝ дадат едни пари и пр. Ако беше на "Титаник", първа щеше да тича към лодките, дори и преди бебетата, защото бебетата все някак ще се оправят, тя има нужда от помощ. В почти всички игри, появеше ли се възможност, не участваше, тв все не можела, накрая направи голямата драма, че Славко не бил искал точно на нея да помогне, макар да имаше и други с нужда от помощ, и със сигурност имаше и други, които Славко да харесва повече от нея, особено след нейното ходене по акъла на Певтичева и Тодор. А Славко, горкият, го изкараха някакъв Макиавели, въпреки че според мен има някакво разстройство от аутистичния спектър, затова не обича да гледа хората в очите, и никога не се оплака, не поиска помощ и не показа, че търси някакво съжаление от останалите.

# 98
Е, хубууу... никой нищо не заслужава Simple Smile
Аз и без това си нямам любимец в това предаване Simple Smile

# 99
  • Пловдив
И аз се чудя какво толкова им харесвате на Ани и Марто.
Разглезени, не особено интелигентни, без никакви развити умения за живота...
Единственото им качество, което не оспорвам, е че са добри хора. Затова и не са ми антипатични.

# 100
И аз с непопулярно мнение. Единствено Тодор изглежда като човек с нормално тегло. Неговата промяна е най-видима.

# 101
Тодор или Вили са моите фаворити.
Татуировката на Нанси изобщо не ми допада в комбинация с тази рокля

# 102
Мария и Пефтичева напълняли ми се виждат,особенно Мария.

# 103
Изглеждат много добре повечето
Страхотни са!

# 104
Леле Славко и Дани доста отслабнали ми се виждат. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт