Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 226
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там

Виолета П. е писала - И в този ред на мисли - графикът ми е отворен от 19 май до 31 октомври. После дай Боже, ще бременея. Така че планирайте с време ❤ Нека е красиво и щастливо лято 2025 г.
 То ако ставаше с план и график тя до тук трябваше да е на 7-мо поне от 11-те планувани.
Ей заради такива изказвания дразни тя и то най-вече, защото не е единствената с този проблем, а само тя говори непрекъснато за него.
Един път не чухме от Меги и Дани такива изказвания и планове, а и те чакат и се борят и мечтаят...

Благодаря за инфото. Ще проверяваме и по други места, щом казвате, че лесно се намира.
А колкото за ефекта, не помня тук ли писах, но имам познати ползвали го и почти нищо не свалиха. Та не е панацея.

Браво за резултатите на отслабващите. Пожелавам им никога повече, да не виждат големи цифри на кантара.
Ани изкачва стъпалата към Шипка.
Симпатяга 🥰
https://www.instagram.com/stories/zhivotnakantar.btv/

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 15:07 от daviz

# 76
Това със  забременяването по план дали осъзнава Виолета колко е абсурдна.
Съжалявам,но като жена чакала дете близо 10 години ,с тези постове и  държанието й като цяло,просто не й вярвам че толкова много иска да забременее. Това е поредната поза и начин да се прави на интересна

# 77
А замисляли ли сте се, че Виолета може ВЕЧЕ да е бременна и просто да си е предвидила да си вземе почивка само последните 2-3 месеца от бременността?

Трудно се правят (точни) планове в тази посока, но пък понякога става.

При всички положения, желая на Вили само успехи с децата!

# 78
Да, използва го Виолета, за да ѝ съчувстват, и не е чудно, при положение, че и другите участнички, които (все още) нямат деца, ги жалят, все едно имат доказани репродуктивни проблеми, а те всъщност нямат мъж до себе си, от когото да пробват да забременеят.

А Виолета по-скоро вероятно чувства натиск и иска да угоди на мъжа си, поне на приказки колко много иска, а всъщност прави всичко възможно да няма - и като начин на живот, избори и пр. Спомням си, като обясняваше как щяла да бъде строга с нейното дете, на колко курсове и уроци щяло да ходи. Изглеждаше си като човек доста дразнещ се от деца и представящ се и как ще му се падне някое криво дърво, което трябва изправи, та затова си намира поводи да го отлага.

# 79
Това със  забременяването по план дали осъзнава Виолета колко е абсурдна.
Съжалявам,но като жена чакала дете близо 10 години ,с тези постове и  държанието й като цяло,просто не й вярвам че толкова много иска да забременее. Това е поредната поза и начин да се прави на интересна

Абсолютно.
Просто някои хора искат нещо само на приказка. Тоест не го искат истински.
Отдавна да беше отслабнала и без живот на Пангар.

Те всички сега ще споделят за новия живот, който ще създадат. Бас държа, че е по сценарий от предаването.
Видяхте ли как е режисирано всичко при 4-те семейства Simple Smile С готвенето, с купуването на "здравословни палачинки" и т.н.
А какъв актьор е Тодор когато гризеше сурово броколи?
Как го виждате този човек, с неговия стандарт на живот, обкръжение, бизнес срещи и т.н. да гризе като заек броколи на някоя официална вечеря?

Дерия означа, че на нищо не ги е научила.
Сурово броколи не се яде.

# 80
Дано си прав, но като човек, минал през инвитро процедури, те уверявам, че това е един дълъг път и не става от днес за утре.
Прави подобни изказвания, за да привлича внимание и съжаление. Жалка картинка.

# 81
  • Някъде там
Д-р Анета Аничкина е психоложката на предаването.
https://g.co/kgs/S65eKQA
Виолета са я качили в страницата им с благодарност към екипа и тя пиеше името.

Кукумицинка, Дани ли е тази която няма приятел? Защото Меги няколко пъти каза, че си има приятел и са от много години заедно и тя беше тази която каза че мечтае за дете.
Тук прочетох че и Дани искала деца.

# 82
Д-р Анета Аничкина е психоложката на предаването.
https://g.co/kgs/S65eKQA
Виолета са я качили в страницата им с благодарност към екипа и тя пиеше името.

Кукумицинка, Дани ли е тази която няма приятел? Защото Меги няколко пъти каза, че си има приятел и са от много години заедно и тя беше тази която каза че мечтае за дете.
Тук прочетох че и Дани искала деца.

Дани, Анна, но според мен и при Миглена няма към момента някаква сериозна връзка, може и да греша, но с такива впечатление останах от споделяне как си прекарва времето, от това, че племенницата ѝ дойде "на свиждане", писма от мъж имаше ли?

# 83
Малее, Камелия, сестрата на Вили също е голям сладур, много е хубава и тя.

# 84
Сестрата на Вили ми направи впечатление, че има същата форма на краката, характерна за липедем. Разбира се далеч не толкова напреднал стадий.

# 85
  • ПАЗАРДЖИК
Харесах снощния епизод и с нетърпение чакам финала тази вечер. Направи ми впечатление позата на тялото на Вили, когато бяга, доста се е увредил гръбнака от теглото, а предполагам и от продължителното седнало положение на работа. Надявам се със свалянето на още килограми и на физиотерапия да се подобри.
При Тодор ми направи впечатление, че жена му му казваше как стига толкова е свалял, вредните храни били вкусни и като цяло май не усетих да го подкрепя особено. Стори ми се и че коремът му беше по- отпуснат като дойде Рори да го вземе за тренировка.
За победител ще стискам палци за Ани. Има чудесен резултат до тук и физически и на псохологическо ниво. Направи голяма стъпка да се премести в друг град и ще има нужда от финанси- да започне нов живот, работа, да се отдели от майка си ако желае, но сега не може да си го позволи.

# 86
От човешка гледна точка Ани заслужава най-много победата, има да се бори и с ИР... и пари има нужда за здравословна храна... и за фитнес Simple Smile

# 87
Оф, роклята на финала днес на Нанси е трагична.
Ужас, пълен ужас Joy

# 88
Най-много ми се ще да победи Вили, защото самото й присъствие внася в предаването позитивна атмосфера. Във вчерашния епизод ми направи впечатление колко добро отношение имат колегите й към нея и с какво искрено възхищение я посрещнаха, което доказва, че в реалния живот е също толкова прекрасна, колкото и на екрана.
Но си мисля, че вероятно не тя ще грабне голямата награда, а Тошко, който действително за тези 3 месеца влезе в страхотна форма, а каква по-хубава реклама от това?! Пък и той има дар слово, отдава му екранното присъствие и ще извлече максимума и за себе си, и за предаването при една евентуална победа.
Ани на този етап, според мен, не се вписва в образа на първенец, няма характер и харизма на победител, въпреки че се старае да се развива, което е похвално!

А що се отнася до стайлинга на Нанси - цял сезон се нагледахме на безумен избор на облекло, лъкатушещ между планинска екипировка, спортни сетчета и лелински рокли. Дерйа имаше по-добри попадения с облеклото в редките случаи, когато беше на екран.

# 89
Според мен няма да е Тошко победител. Вили, Ани и Марто могат да свалят още 10-15 кг за тези три - четири седмици, в които са били вкъщи - те имат накъде. А Тошко вече накъде ще сваля, той последно колко беше - 91 кг ли, да стане 85 най-много, повече не го виждам. А може и да са приели някакви обезводняващи преди финала, няма да се изненадам. Но стискам палци най-много на Вили да спечели.

А за Пефтичева някой коментира, че вече може да е бременна - предаването свърши преди 1 месец - кога забременя, кога си планира работните ангажименти, кога бременеенето - не мисля. Просто се прави на интересна. А отлагането не й прави услуга, не е на години, в които може да си позволи да отлага до безкрай. Пожелавам й успех.

Общи условия

Активация на акаунт