Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 211
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз не виждам Тодор да е изпит, дори напротив, сияе, преди в лице беше един зачервен и все едно въздух не му стигаше като ходеше с детето. А как изглеждаше като бяха седнали да си играят, той щеше да се пръсне.

Във всяко риалити накрая са малко повехнали, изтощително е да те снимат, екип, който все е нащрек дали кадър е станал, има едно напрежение около тях и отделно ти дали ще отпаднеш. Пък го мислят ще им се подиграват ли навън, ще се подиграват ли на децата им и тн. Не е като да са просто на лагер. После навън ще се освежат.

Ще видим довечера как ще са. Някой спомена Сонай и на мен от кадрите за довечера ми се стори свалил твърде много и с увиснали бузи. Има ли как да се провери дали са ползвали Оземпик? Едва ли, особено яко, запоследно е било преди повече от седмица. Не го обвинявам, че е действал така, но ми стана интересно.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:25 от Niya-

# 61
  • Пловдив
Едва ли е нужен оземпик за тоя ефект след голямо и бързо отслабване.

# 62
  • Някъде там
Непрекъснато чета за "панацеята" оземпик, за абсолютно всеки който отслабне, навсякъде в темите. Тези които знаят от къде се снабдяват тези хора, моля да ми пише, защото в България изключително трудно намерихме изписан на близък диабетик и сега с предварителни заявки и чакане го взима.

Може ли промото за днес, нещо не ми излиза ?

Ани и Вили са толкова чаровни и слънчеви. Дано успеят да запазят постигнатото за сега дават тази заявка.

# 63
Daviz, чувала съм че от разни сайтове на черно или от Турция където бил много по-евтин го купуват. И понеже там също трябвала рецепта, търсят някой познат или просто плащат на ендокринолог да им го изпише.

# 64
На мен ми направи впечатление, че Рори каза на Тодор - ще работим за мускулна маса след финала.
Явно приоритет е да не тежат мускулите.

Виолета П. е писала - И в този ред на мисли - графикът ми е отворен от 19 май до 31 октомври. После дай Боже, ще бременея. Така че планирайте с време ❤ Нека е красиво и щастливо лято 2025 г.

# 65
На мен ми направи впечатление, че Рори каза на Тодор - ще работим за мускулна маса след финала.
...

Е то се вижда, поне аз го видам съвсем ясно, че е загубил и мускул и се е стопил с нереално отпусната плът по тялото, дори краката леко е стопил.
Но ако за повечето е свеж и в по-добра форма... не ме вземайте под внимание Simple Smile Аз не налагам мнение, само споделям Simple Smile

# 66
  • София
При нас общо се наричат така инжекциите, оземпик може и да е трудно, но някои от другите дори треньори дават. Бая по-нелегални вещества осигуряват, пък какво остава за такива.

Може би малко грешно се изказах горе, но не обвинявам никого дали е изпозлвал помощници за сваляне. Някой напред го беше коментирал и затова ми стана интересно. Специално Сонай каза, че и преди е свалял много, така че той има опит. При него явно трудното е да ги поддържа.

Navy, написах, че изглежда в пъти по-здрав и свеж отпреди, но разбира се, че е свалил мускулна маса и трябва да си върне.

# 67
  • На Изток от Рая
Имам позната, която постоянно експериментира с тялото и здравето си с цел отслабване. То не бяха чайове, то не бяха хапчета със съмнително съдържание, а сега и Оземпик. Определено беше свалила някакви килограми и то за доста кратко време, но каза че причината е , че е повръщала 10 дена, явно някаква реакция на организма и го е спряла. Тя иначе не е с наднормени килограми, от кръста нагоре е много добре оформена - корем, ръце, рамена просто бедрата ѝ са по-едри, но такава и фигурата. Много съм ѝ говорила да спре с тия експерименти и да започне да се храни нормално, ама пуста лакомия и то за сладко.
Довечера за жалост няма да мога да гледам финала, но пожелавам успех на Вили!

# 68
Според мен изписването на оземпик е много лесно в момента, не си си поискал, не са ти го изписали. Това ми е впечатлението от личен опит и от този на някои познати с подобни проблеми. Вече за намирането не знам. Имам позната, която работи в аптека в провинцията, каза че в началото много малко зареждали и било кът, но вече не било така. За София не знам. Не виждам смисъл от лекарство, което като го спреш ще надебелееш отново. Най-добре да си има осъзнато преминаване към здравословно хранене, за да задържиш резултат.

# 69

Виолета П. е писала - И в този ред на мисли - графикът ми е отворен от 19 май до 31 октомври. После дай Боже, ще бременея. Така че планирайте с време ❤ Нека е красиво и щастливо лято 2025 г.
Да, да, то така с поръчка става бременеенето. Имам коментар, но се притеснявам, че ще получа бан, затова ще замълча и ще пожелая много успех

# 70
И на мен ми стана доста забавно, бременността съвсем не става по график. Че и майчинството като цяло не подлежи на графици. Правиш едни планове, хоп детето болно, или още един куп други проблеми.

# 71
Скрит текст:
Благодаря за новата тема, 🌷!

Страхотни бяха всички, като Вили си ми е фаворит още от началото😊Личи колко я обичат семейство, приятели, колеги. Много е готино и мотивиращо как им се радват хората като ги видят, дано всички да задържат кг и след предаването. И аз тръгнах по този път на 20.01. и досега съм -21кг с подходящ режим, изготвен от професионалист за моите цели, здравословно състояние и предпочитания, така че ги разбирам как се радват, аз също съм така, нищо, че имам още за сваляне, но продължавам смело.😊

Браво Дейзи!!! Страхотен резултат , гордей се със себе си, бавно и славно ти пожелавам всичко да свалиш.
Това най ми харесва във формата, много мотивира публиката. Надявам се да не влияе зле на хора с хранителни разстойства, че там е трудно лечението и е много много опасно.

Епизодът беше много хубав, с кеф го изгледах. Всички ми харесаха. Ще им е трудно след предаването без външен стимул, но мисля, че всички са решили за себе си , че искат да се променят.

На Виолета П. ѝ пожелавам да си сбъдне мечтата с детето, много е тежко като не можеш да имаш, а искаш.

# 72
Оземпик вече има навсякъде и няма никакъв проблем с набавянето му. Имам приятелка, която спря да кърми за да може да си го слага и да отслабва, защото беше 110кг след като роди. 3 месеца и е 35кг надолу без да спортува грам. Има типичния Оземпик-фейс, както ми изглеждаше и Сонай. Иначе в началото и тя получаваше таткива кризи с повръщането - тове е от свръх стимулацията на панкреаса. Между другото лекарството може да доведе до рак на панкреаса именно от тази свръхстимулация, но на кой му е зор, важното е да се отслабва.

# 73
  • Сливен
От тази сутрин  интервюто - както при Виолета, беше някъде към 5 - 6 минути.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:06 от сикрет

# 74
Те всички сега ще споделят за новия живот, който ще създадат. Бас държа, че е по сценарий от предаването.
Видяхте ли как е режисирано всичко при 4-те семейства Simple Smile С готвенето, с купуването на "здравословни палачинки" и т.н.
А какъв актьор е Тодор когато гризеше сурово броколи?
Как го виждате този човек, с неговия стандарт на живот, обкръжение, бизнес срещи и т.н. да гризе като заек броколи на някоя официална вечеря?

Общи условия

Активация на акаунт