Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 210
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Идеята е да е сладко, колкото са сладки плодовете. Достатъчно е, ако плодовете са зрели.
Иначе рецептата ти е интересна, ама с тоя грамаж е като порция за един човек. 🤣🤭🫣

Магдена, за мен интересното беше как съзнанието ни изкривява действителността. Разбира се, че на никого не е приятно да го нарекат "дебел". Но и да ти каже майка ти, че имаш проблем и е хубаво да се видиш със специалист, за да открие на какво се дължи и как да го решиш, а ти да си мислиш, че нейният мотив е защото не те харесва, е изкривено и "болно". Затова работата с психолог е толкова важна.

# 46
  • Пловдив
Това с нехаресването е прекалено, да. Дума като "болно" не бих употребила.

# 47
Не вярвам Ани да си е мислила, че майка й не я харесва/не я обича/не й мисли доброто и тн.
Просто им е куцала комуникацията и са избягвали да се чуват, защото не е искала да й дудне и натяква.
Дали за килограми, дали за нещо друго, тук не е важна даже темата на натякване, а Ани не е искала да мисли за проблема си и ден за ден го е игнорирала.
Тя го е правила с килата, други хора го правят с друго и не искат да им дуднат близките - алкохол, кофти партньор, преработване и тн.

# 48
Видяхте ли, че Тодор първо отиде при голямата си дъщеря и след това при семейството? Тя не ми се видя толкова голяма за студентка, но може и да съм изпуснала. Но ако не е студентка (в София), тази жена в Созопол сигурно е втора. Доста голяма разлика имат децата, а и обеснява "любов моя" и т.н. Доста превъзбуден ми звучи с жена си.

Иначе супер епизод. Вили ми е фаворит. Толкова прекрасно същество. Хем здраво стъпила на земята, хем толкова слънчева и с чувство за самоирония. Не знам как така е изпуснала положението с килограмите, но се надявам да продължава все така и да си стигне 70кг от преди. А Ванко нали каза, че ще гледа да е под 100 или 90кг (не помня точно) което ако стане ще е супер, ще има шанс да спечели.
Другото сте го обсъдили за Ани.

Лале, благодаря за темата! 😀

# 49
Видяхте ли, че Тодор първо отиде при голямата си дъщеря и след това при семейството? Тя не ми се видя толкова голяма за студентка, но може и да съм изпуснала.
Сградата, пред която снимаха, беше училище, доколкото видях.  Иначе и двете му дъщери поразително приличат на него.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 09:26 от D. Dupree

# 50
  • София
Според мен със сигурност е втори брак на Тодор и голямата му дъщеря живее в друг град с майка си. Не че има нещо лошо в това, естествено. Явно са се разбрали да не акцентират върху това, което уважавам.

# 51
Аз първоначално реших,че просто е нямал търпение да я види и е отишъл до училището. Но после повече не дадоха кадри с нея,а само с малкото детенце ,та реших че явно сегашната жена му е втори брак и голямата дъщеря живее другаде. Което обяснява и това постоянно натакване за любовта на живота му

# 52
  • София
На Мартин ще му е много трудно да продължи след финала. Близките му нямат култура на хранене, а треньорът му му каза, че му оставали още само 6 кг до категория - 130 кг. Ако правилно се ориентирам долната е 97 кг? Би било супер да падне под 100 кг, но никой не коментира в тази посока.

# 53
Ако мога да допълня, преди време споменах, че участниците ми изглеждат леко болнави, не, че в началото с това затлъстяване са изглеждали свежи и добре, но сега са като "изсмукани"...
И в последното си видео Стан Събев подчерта, особено при Тодор и показа кадри от кантара, че човекът е загубил освен мазнините и определено количество мускулна маса. Но то си и личи като им гледаме телата, това отслабване не само в добрия смисъл на думата.
Загубата на мускул стресира допълбително тялото, мускулите са изключително важни и за хормоналните нива, и за метаболизма.
Този начин на отслабване, като в предаването, е един от лошите, които водят много негативи след време.
За много хора 3 месеца може да са много време, но за тялото са един кратък момент, в който то разбира че слабее нездравословно и блокира някои неща, а отключва други, а именно по-трудното рекомпозиране /според мен/ и по-лесното складиране на мазнини. От тук нататък всяко едно похапване би било много по-рисково и важно за тяхното тяло.
Да, показаха участничка от друга държава, която е задържала отслабването си, но нали трябва да подкрепят това, което правят...
Но моите наблюдения и разсъждения са такива, особено при Тодор много му личи... сигурно е натрупал някъде мускул, но според мен е загубил повече от други места заедно с мазнините, при това непрестанно кардио и стрес катаболизмът е 100% гарантиран и то всеки ден. То се вижда, не знам дали и други хора виждат, но на много основни места тялото му е като торба, няма я онази стегнатост, която присъства при нормално живеещите хора, ДОРИ с тези наднормени тегла и мазнини... като изсмукани са, не само Тодор, и на други им личи...
Така аз мисля от доста време, виждам, че в това е убеден и треньорът Стан Събев... не знам, всички им се радват, да, чудесно е, правилно е да отслабнат, но сега са под огромен риск. Според мен... само мнение...

# 54
  • София
Ами при всяко бързо отслабване е така, да. Има риск, но според мен е многократно по-малък от риска от продължителното носене на тези килограми.
Та аз продължавам да им се радвам Simple Smile

# 55
Ами при всяко бързо отслабване е така, да. Има риск, но според мен е многократно по-малък от риска от продължителното носене на тези килограми.
Та аз продължавам да им се радвам Simple Smile
Абсолютно! Естествено, че не е най-здравословното нещо да свалиш 40 кг за 3 месеца,но е къде по-вредно да носиш тези килограми и с тях да се натоварват сърце,стави и т.н.

# 56
Същото нещо и аз казах, че всичко друго е по-добро спрямо "дебелото състояние", но споделих своите опасения, които малко по малко се потвърждават.
И понеже здравето е най-ценно, а хората, които са влезли в това предаване не се славят с воля и характер, иначе какво ще правят там, са под огромен риск във времето.
Тази цялата процедура, от човешка гледна точка, е трябвало да продължи от 6 до 12 месеца, но понеже на продуцентите и собствениците на формата им е през крив макарон за здравето на хората, са използвали този благороден предстекст - отслабването, със съответните правилни или грешни инструменти, за своята цел...
Те така...

# 57
Navy,дори и на продуцентите да не им е все тая за здравето на хората,това е телевизия не може един формат да продължи 1 година.

# 58
  • Пловдив
В сайта за козметиката на Тодор и жена му пише, че са "родители на Калина и Габриела".

# 59
Благодаря за новата тема, 🌷!

Страхотни бяха всички, като Вили си ми е фаворит още от началото😊Личи колко я обичат семейство, приятели, колеги. Много е готино и мотивиращо как им се радват хората като ги видят, дано всички да задържат кг и след предаването. И аз тръгнах по този път на 20.01. и досега съм -21кг с подходящ режим, изготвен от професионалист за моите цели, здравословно състояние и предпочитания, така че ги разбирам как се радват, аз също съм така, нищо, че имам още за сваляне, но продължавам смело.😊

Общи условия

Активация на акаунт