Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 120 433
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 2 220
Има какво да се желае, разбира се, въпросът е, че са много по-добра версия на себе си. Това целя и аз за себе си. Манекенка няма да стана, но се опитвам да бъда в най-добрата форма, която моите дадености ми позволяват.

# 2 221
  • Някъде там
Единствено поражение виждам в косите, дано успеят да ги подобрят. Възможно е, от личен опит казвам.
За една година това си е страхотно постижение и за двете.
Вили при старта е била 150 кг.

Ани 135

Заедно с Рори са в Банско.

# 2 222
Ако ги стилизират няма да изглеждат баш така.

Страхотни са и двете. Браво!

# 2 223
  • София
Пефтичева е пуснала стари снимки и сегашна, голяма разлика има, при нея все пак и от операцията, но и тя е нов човек.

# 2 224
Нейната коса е сто пъти по-зле от на Ани и Виолета (не Пефтичева).

Нито цвета, нето формата, нито нищо не е добре. На първата снимка е сто пъти по-добре косата ѝ. А пък руса коса с черни вежди като видя и ми става лошо. 🤣

# 2 225
Тя нейната май и от обезцветяването е пострадала и си е загубила формата

# 2 226
Аз не виждам на Вили П. косата да е оредяла - въпреки изрусяването, може да е поизгоряла от обезцветяване, но не изглежда никак рядка (на мен ми харесва много повече с тъмна и дълга коса, но важно е тя как се харесва, не аз дали я харесвам 😆)
На Ани вече ѝ личи по крачетата и дупето, че тренира, пу-пу, браво! 😍
Да, за по-малко от година и двете с Вили са постигнали много.🤩
Ако ги тренира Рори, според мен ще напреднат много бързо в оформянето на желаната фигура. 😍

# 2 227
  • Пловдив
Тя нейната май и от обезцветяването е пострадала и си е загубила формата
+1, друга разлика не мисля, че има, освен боядисване, къдрене и дължина.

# 2 228
  • Някъде там
Аз не виждам на Вили П. косата да е оредяла - въпреки изрусяването, може да е поизгоряла от обезцветяване, но не изглежда никак рядка (на мен ми харесва много повече с тъмна и дълга коса, но важно е тя как се харесва, не аз дали я харесвам 😆)
На Ани вече ѝ личи по крачетата и дупето, че тренира, пу-пу, браво! 😍
Да, за по-малко от година и двете с Вили са постигнали много.🤩
Ако ги тренира Рори, според мен ще напреднат много бързо в оформянето на желаната фигура. 😍
Не ги тренира Рори по принцип, защото Вили е в Плевен, Ани в Пловдив.
Просто са се записали за тренировачния тридневен лагер в Банско, организиран от Рори и други трима треньори.
Нали казваха тук къде и при кой тренира Ани в Пловдив.
 За Вили в Плевен, май не се знае тренира ли в зала.

Пефтичева се беше снимала с Марияна скоро.

# 2 229
Да, да, разбрах, че е лагер - следвам Рори в инста. 🥰
Не знам къде и как тренира Вили, иначе в зала се снима, но... последно показваше едно нещо със стол - защо в зала ще правиш това... Open Mouth
Не знам, де, нищо друго не съм виждала - нито на машини, нито със свободни тежести. Коментирам това, което виждам.

Марияна е достойна за възхищение, защото показва, че дисковите хернии не са причина да не се тренира силово. 😍 А даже е препоръчително - внимателно и с помощ, разбира се.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:16 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт