Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 142 107
  • 2 545
  •   2
Отговори
# 2 490
Стоя в идеален индекс телесна маса Simple Smile Особено за моята възраст това е повече от чудесно постижение Simple Smile Не са нужни съжаления Simple Smile

Биологията е необятна материя и е донякъде по темата Simple Smile
Голямата грешка на повечето бодибилдъри, е че смятат всичко като калкулатори - теглят чертата на края на деня. Абсолютна грешка...
Първо - калориите не са числа само и имат много по широки параметри, отколкото чиста енергийна стойност.
Второ, тялото ти не е котел за въглища, в който хвърляш и не мислиш...
Аз работя с хормонални нива, помагам с ензими, управлявам стеса дори на клетъчно ниво и имам съответните анаболни прозорци, където целта ми е максимални ниво на самототропина. Отделно другият прозорец за липолиза и ниски нива на инсулин и кортизол...
Просто занимавки за човек, който има възможност да си нарежда деня, работата и хобито по часове всеки ден... иначе не става.
Все пак имам огледала у дома, мога да се ощипя тук таме, виждам и сравнявам Simple Smile
Ако казваш, че е невъзможно надали ще тръгна да споря с теб Simple Smile
Като гледам всеки пише и публикува всякакви интересни истории...

# 2 491
  • На морето!
Виолета е посредствен фотограф и доказан хейтър. В публичния й образ върви лайтмотивът колко борбен и успешен човек е, въпреки че масово й завиждат и я хулят, за да събуди съжаление и предизвика хората да се застъпват за нея и да я засипват с комплименти.
Нито един уважаващ себе си фотограф няма да има 80% съдържание от лични снимки, някои от които абсурдни АИ колажи, това говори достатъчно за професионалното й амплоа.

Чудесно е, че Ани е решила да продължи да се развива професионално.

# 2 492
Нави, разни хора - разни цели. 👌🤘
При един целта е да трупа мускули (чисто и натурално, разбира се), при друг - да стои в идеален BMI.
✌️🤘

# 2 493
Пефтичева е направила видео след една година от финала на предаването. Само Ани и Тошко са гости, но има включвания и от Славко, Поли, Мартин. https://youtu.be/W-XyDt5v_MA?is=EYpv4rLOR1D5m7dx

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 22:24 от 92420

# 2 494
Не ми се гледат над 3 часа видео. Може ли да споделите как е преди всичко Славко? Спазва ли режим, как изглежда, споделил ли е нещо за работата си? Марти и Поли също е интересно да разберем, но Славко ми е много любопитен, като най-тежкия човек там в началото.

# 2 495
Славко се е върнал на предишната си работа като шофьор. Май си поддържа килата. Марти е доста пълен. 

# 2 496
Смисъл подържа ги високи или ниски килата?

# 2 497
Изглежда ми, че поддържа килата при излизането си.

# 2 498
Браво на Славко!
За Марти, жалко ако е качил след предаването и си е върнал килограмите. При него ми направи впечатление, че не успя да отслабне много, а е младо момче, физически добре активно.

# 2 499
Мартин няма съвсем актуални снимки, но тези открих:

От май

И юни.

Не мисля, че си е върнал килограмите. Simple Smile Са, не е измършавял като Ани и Вили, да, но май си тренира момчето, някак - не вярвам да е станал като преди.

* * *
Виолета си прави едни много странни фотосесии...
Може аз да не разбирам от изкуство, де... ("Аз може да не съм прав, но кюфтетата без лук - не ги одобрявам")

И понеже е цял ферман, слагам го така:

Скрит текст:
Добре дошла 26-та седмица 🥳

Васил тежи вече над 800 грама, активно тренира своите движения и се готви усилено за живота след “корема на мама” … поне така пише в книгите 🤪 Расте по план без недостатъци и притеснения!

При мен има изявени дефицити на B12, желязо, Витамин D, но това май си е нормално. Взимам си предписаните дози, спазвам указанията на лекарите и живея живота си щастливо.

От вчера знаете - предизвиках се да създам колекция от 50 визии за фотосесия за бременни с мен, което си е доста трудно предвид повечкото килограми и моите любими ръце-крила, но няма да се дам и ще свърша тази мисия.

Мисия, защото с този проект искам да докажа и на себе си, и на другите момичета, че без значение възрастта, килограмите, телосложението и състоянието ни - ние сме красиви във всеки етап от живота и трябва му се радваме изцяло.

Стига сме се гледали в огледалото и сме се “мразели” за натрупаните килограми. Дори и с тях - сме красиви!

А пък - начини за махането им съществуват стотици. Само се изисква решение да започнем и дисциплина да завършим ❤️

Другото Вили го е "закъсало" с тиквичките 🤣 - тонове тиквички - закуска, обяд и вечеря - тиквички.
Тя си имала в градината, майка ѝ ѝ донесла и тя триста кила... Та, не само закуска, обяд и вечеря, ами - предястие, основно и десерт - все тиквички. 🤣

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 18:47 от Ензим

# 2 500
Каква ли е идеята на този синия найлон?

# 2 501
Каква ли е идеята на този синия найлон?

Сигурно полът на бебето. Васил.
Поне това разбрах от първото изречение, не съм чела по- нататък.

# 2 502
Как може, пропускаш толкова важна информация 🤣
Ще има Още ±49 серии кич с найлони, воали, миди, пясък (показа студиото - пълно е с пясък за фотосесии)
Малко като от филм на ужасите ми е в тази вана насред пясък, увита в найлон/воал... 🤭 Това имам предвид под странни снимки...

# 2 503
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С този найлон снимките създават впечатление на кадри от "От местопрестъплението". Joy

# 2 504
Еми "вана", "найлон", те образите нахлуват без да ги каниш Simple Smile
Трябва да погледна в HBO има ли нещо подходящо за тази вечер Wink
...
Между другото осветлението и изобщо визията като фотографска стойност е под всякаква критика, но все пак не е по темата...
...
Целият този цирк е да се покаже колко важни моменти има една жена покрай своята бременност, които биха могли да бъдат заснети в студиото.
...
Сега по темата... лека полека всеки герой от предаването ще си влезе отново в гащите, в които и бил и преди това, в смисъл - начин на живот, работа, хранене, килограми най-вероятно... не съм черноглед, но времето ще покаже.
Ако 2-3 момичета успеят да задържат още година-две, имат шанс да го направят устойчиво.
Според мен Ани още играе на тази свирка с калорийният дефицит и показният спорт, защото пада някой лев я от добавка, я от приложение, я от... щях да кажа треньор, ама филма с треньора свърши, вече никой не си показва треньорите, защото май ваучерите свършиха и ...
... и ако трябва да си дойда на думата от преди година - спорта е Начин на Живот, основа, въздухът, без който се задушаваш, ако не си направиш Leg Day в понеделник, кардиото в четвъртък, делоада в края на месеца...
Не е ли част от теб, никога няма и да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт