Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 141 509
  • 2 538
  •   1
Отговори
# 2 520
Бе, Важното е да се роди живо и здраво бебешорчето,🙏па колко тежи Вили - нейна си работа, да. 😍

Така е, да. Тя и при влизането в предаването беше много по-слаба, отколкото е била преди това. Имаше в нейния профил видео, когато отива да си прави операцията. Та щом е успяла да забременее, стигнала е до 26 г.с., вероятно си се следи, хич не е задължително да качи още килограми последните месеци. Особено пълните хора често не качват през последните месеци. Аз не бях много пълна, но към 6-7 месец бях станала към 85 кг (на 175 см) и си мислех, че ще ударя стоте кила до раждането. Но нямах апетит, имах киселини, не можех да спя, предишните месеци имах зверски запек, но от магнезия или нещо друго, последните месеци се оправих и в крайна сметка отидох да раждам 79-80 кг.

# 2 521
Много ми е нелепа тая фотографка...търкулнала се като прасе в кочина с извинение... Вече и име измислила на детето. Не бих си я причинила тази само влюбена лелка

# 2 522

Айде, Втора серия, още само 48, много е продуктивна, стават все по-крийпи, явно това е целта. Била се предизвикала сама да направи 50 визии за фотосесии за бременни със себе си.
Сигурна съм, че много бременни ще се редят на опашка пред студиото за първите две визии.
Чашата била закачка, иначе било боровинков сок. Да беше взела и едно дълго цигаре за майтапа тогава, някак си без него стои недовършена цялата композиция.
🤣🤣🤣

# 2 523
Аз я виждам често Пефтичева, живеела до нас, та в кварталния магазин често я засичам. Направо си е дебела, ако не знаеш, че е бременна ще помислиш, че е пълнота. А и предстоят месеци в които се качва най-много килограми.

И аз често я засичам в Братя Миладинови, там ли живее ?

# 2 524
Не е наред тази жена

# 2 525

Айде, Втора серия, още само 48, много е продуктивна, стават все по-крийпи, явно това е целта. Била се предизвикала сама да направи 50 визии за фотосесии за бременни със себе си.
Сигурна съм, че много бременни ще се редят на опашка пред студиото за първите две визии.
Чашата била закачка, иначе било боровинков сок. Да беше взела и едно дълго цигаре за майтапа тогава, някак си без него стои недовършена цялата композиция.
🤣🤣🤣

Тези снимки изобщо дори не са реални, като и гледате видеата няма нищо общо хем се е намалила да изпъкне коремчето хем и него е поиздула 🤣

# 2 526
Е, па - нали е фотосесия за бременни, трябва да се вижда, че е бременна.
В изкуството всичко е позволено. 🤭
В следващата серия очаквам белезници и камшик като минимум.

# 2 527
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На последните снимки пък е като Веселата вдовица. Само ми затвърждава мнението, че няма никакъв вкус. Вместо нелепи, фотосесиите й биха могли да бъдат красиви и естетични, независимо от килограмите, формите и бременността, ама... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 21:22 от Reinа

# 2 528
Не знам кой адекватен клиент би си записал фотосесия при нея, след като види последните ѝ "творби".
Интересно, утре с какво ще ни вдъхнови. Grinning

# 2 529
Явно няма много работа, щом има време да си прави толкова фотосесии

# 2 530
Да се забавлява, сега ѝ е паднало. Simple Smile
Ма първите две къртят мрака просто. 😆
Ани се катери по Пирин 😍
В един ден е покорила върховете Безбог и Полежан 😍
Току-що ми излезе в ТТ.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 19:22 от Ензим

# 2 531
Виолета вече се почуди какво да направи за внимание. Бременна с винена чаша в ръка?
Понеже знам, че чете тук, Вили, дай малко по сериозно.. 😂

# 2 532
Чете, чете, даже ни и цитира. Харесало й е сравнението с клипа на песента на Кайли Миноуг и Ник Кейв.

# 2 533
Къде, кога? 🤣

# 2 534
Ох, сладурка! Вили, не се занимавай с глупости! 😂😂😂

Гледах Ани, наистина косата е пострадала, но вярвам, че ще се нормализират нещата. То при нея, може би и боядисването допълнително утежнява ситуацията.

Йорданка е страхотна! Направо цъфти на снимките! Браво!

П.П. Нямам против Виолета, но беше единствената, която превърна това чудесно предаване в интрига и надиграване “Кой е по-по-най”.. Беше супер излишно цялото ѝ поведение и парадиране. Можеше да изпъкне с качества, но явно …

Общи условия

Активация на акаунт