Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 141 989
  • 2 543
  •   2
Отговори
# 2 535
Боядисването наистина вреди.
Зависи и с какво се боядисва.
Ама изрусяването направо съсипва.
Аз също съм имала косопад и оредяване.
Със сигурност и отслабването е имало вина.
Но няма как.
Аз  тогава си викам, ако ще да оплешивя, ще я обръсна, ама продължавам да свалям Joy

# 2 536
Причините за косопада са изцяло вътрешни (примерно дефицит на вит Д3 и желязо, хормонален дисбаланс, автоимунни заболявания...)
Боядисването и обезцветяването може да увреждат евентуално косъма, но не са причина за косопад в никакъв случай.

# 2 537
Да, категорично косата ми е последна и на мен, ако свалям. 😂

Ами тя освен косопада си изглежда и доста.. как да кажа “изгоряла?” не е точната дума, но някак опърпана, което наистина си е от боядисването и третирането.

# 2 538
Да, категорично косата ми е последна и на мен, ако свалям. 😂

Ами тя освен косопада си изглежда и доста.. как да кажа “изгоряла?” не е точната дума, но някак опърпана, което наистина си е от боядисването и третирането.

Да, на мен така ми изглеждаше опърпана като бях на кичури известно време.
Стана метла наистина, но окапване не съм имала. Ама си бях дебела.
После като отслабнах така окапа, че темето много оредя.
Ама я оправих.
Е, остана едно леко местенце оредяло, ама дреме ми вече.
Аз съм рошла и не ми личи.

# 2 539
Поклюкарствах малко - две снимки на Йорданка:

Скрит текст:

Добре изглежда.
Така погледнато - да. Но я видях в Лидл вчера, доста е едра и не е изглежда като на снимките - особено като на първата.

# 2 540
Жалко... Точно Йорданка според мен има и генетика, и потенциал за добро развитие (на добра физика имам предвид), ако тренира, разбира се...
И това го видях още в началото на предаването - при нея нещата могат да се получат много по-лесно, отколкото при други, но явно не иска... 🤷
Яд ме е, яка и здрава изглежда, може да изгради много хубава фигура...
Всеки си решава как да се отнася със собственото си тяло. 🙆

# 2 541
Че тя иначе си е подвижна Йорданка, и в добро здраве, поне понастоящем, не е да е колабирала по време на мисиите, свързани с физическо натоварване. Имаха в един от епизодите някакви танци, танцуваше добре и каза, че ходи редовно на танци/хора.

Имам една позната, стегната е, бяга редовно, изглежда в чудесно здраве, по-добро от моето, и сама си казва, че всички изследвания ѝ са добри, обаче е дебела. Не много дебела, от типа с многото пластове и гънки, но може би е едно 90 кила.

# 2 542
Аз това имам предвид - Йорданка няма метаболитен синдром (както беше Ани, както е Пефтичева, Меги, при Марияна също беше типично), нито е мека и отпусната като Вили Х. и Поли примерно.
Друг тип е, тлъстините по торса и ръцете са показателни много за метаболитни нарушения - при нея всичко е равномерно, няма дебели ръце, нито огромен корем и прекомерни мазнини по гърба.
Тя може винаги да си е в добро метаболитно здраве, разбира се, аз имах предвид, че има дадености за хубава спортна фигура - иска се малко труд, не баш бягане. Simple Smile
То всеки има потенциал, просто при едни става по-лесно (ако може да се нарече лесно, според мен - не е толкова трудно).

# 2 543
Има няколко вида мастна тъкан... всяка една има своята роля в метаболизма и здравето Simple Smile Аз знам за поне 5 основни вида...
Да си видимо пълен не винаги е лоша диагноза, но в някои случаи - поносима Simple Smile
Най-лошата мазнина е ектопичната...
Най-добрата се оказва и най-секси Simple Smile за определен тип мъже, които искат да "щипнат" Simple Smile
Аз отдавна изключих всичко меко и отпуснато в женското тяло за красиво... но това е, защото съм сбъркан като Ензим на тема - не виждаш ли вените, не ми я хвали Simple Smile
Вените около раменете са определемо неустоим фетиш за мен Simple Smile
Ама де ги тези жени наоколо хе хе хе...
Отклонихме се бая май Simple Smile от темата...

П.П.
Ето го Тодор, от миналия месец:

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 18:46 от Navy

Общи условия

Активация на акаунт