Отговори
# 570
Феми ,💛🫶🏻 арменска вкусотия хачпури се казва 
все пак да не забравяме че сме арменци 😏
Да ти е живо и здраво майчето .💚💚💚Толгахан в стори в обявил че ги в тръшнал грип семейно да минава бързо с по 40 градуса температура са.🤐

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 21:42 от x BlackRose x the guardian team :)

# 571
Толгахан в стори в обявил че ги в тръшнал грип семейно да минава бързо с по 40 градуса температура са.🤐
Ето го и сторито от Толга:

Вече 10 дни се борим с един гаден вирус, наречен Аденовирус 🚨! ️

Обърнете внимание на децата си.

•Никакви специфични лекарства или антибиотици не са ефективни.

•Те могат да го преодолеят със собствената си имунна система.

•Много течности, почивка и лекарства за понижаване на температурата са полезни.

# 572
Дидииии 🫶 Благодаря !  
Значи арменска вкуснотийка.

Стискаме палци  Семейство Сайшман да се оправи от този гаден вирус. Така е каквито и лекарства да се пият имунната система сама ще се пребори. Понякога по бавно ,друг път по бързо. Зависи от организма на човека. Аз съм карала доста гаднички и ме удря в слабото място стомаха и повръщам.

# 573
Thunder @ EVILS, благодаря за линка!

Суна е отчаяна и съсипана – заболяването на Гюнеш, проблемите с Тансел...
Суна говори за това със Зафер, тъй като има съмнения дали да говори за състоянието на Гюнеш  преди мача на Фърат.

Фърат, заедно със Зафер и Кадо лети до Париж, не подозирайки нищо за състоянието на Гюнеш.
 На пресконференцията в Париж Зафер пише на Суна, за да разбере как е малкият, но тя не вижда  SMS-а ...
В същото време тя получава горчиви новини относно Гюнеш – нужна е трансплантация!

Фърат и неговият опонент Benjamin Doukha се бият в в зала, без зрители. Тук се  сблъскват преди мача.
Свидетел на това, което се случва е Гюнеш, който наблюдава  баща си. Докато Несли и Керем го отблъскват от телевизията, Суна предава на Зафер, че има нещо важно да говори. Тя казва, че това, за което иска да говори, е състоянието на Гюнеш.

Тансел се опита да застреля Думан, но Думан успя да го надхитри и стреля в крака на Тансел. Тансел, ранен и безпомощен, иска да си отмъсти на Думан. Той наема един от най-надеждните си стрелци, за да го хване жив и да му го предаде.
Но Думан има по-голям план - разказва на полицията всичко за Тансел.
Тансел и хората му са принудени да се крият. А Думан, охраняван от полицията, отива на сигурно място.

Във Франция, около подготовката на мача нещата не вървят толкова лесно, колкото си мисли  тройката Фърат, Зафер и Кадо. Залата, която е дадена на триото в рамките на споразумението, е стара, порутена  сграда в предградието на Париж, почти съборена. Но Фърат сравнява залата с онази зала, в която той се срещна с учителя Яман в дните на Artvin.

Този ход на французите всъщност укрепва Фърат. Докато Doukha работи с всички възможности на технологията, Фърат се подготвя по стари методи.
Зафер е научил за дискомфорта на Гюнеш и се опитва да концентрира Фърат, който не е наясно за обстоятелствата около създалата се ситуация. В случай, че Гюнеш се нуждае от  трансплантация на органи, те трябва да вземат мача и да спечелят парите, необходими за операцията.
Но за проблема с Гюнеш Фърат  не подозира нищо, Зафер не споделя с него, защото знае, че ако Фърат научи този факт ще се върне в Турция, а все още нищо не е сигурно.

# 574

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 11:27 от femmi2

# 575
Здравейте, момичета!

"Влез в "Настройки" на душата, отвори папка "Състояние", постави отметка "Щастие" и забрави паролата."

Да се насладим на новия ден с голяма чаша горещо ароматно кафе!
Нека не забравяме да бъдем добри, позитивни и обичащи!
Усмихнато и щастливо да ви е!

# 576
Епизод 91 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/7n2UTj

# 577
https://www.youtube.com/shorts/_nUaLua5ne0?feature=share

Толгахан Сайъшман с една дума:
- Честен, работлив и вярващ.
Нещото което най-много харесваш в съпругата си?
- Сърцето и.
Нещото което най-много се гордееш свързано с теб?
- Всичко което сам съм успял да постигна.

# 578
Диди, благодаря за превода. Жалко, че още не са пуснали цялото интервю.

Предупреждение за аденовирус от Толгахан Сайъшман: „Борим се от 10 дни“

Толгахан Сайъшман обяви, че децата му са се заразили с аденовирус. „Борим се от 10 дни“, каза той. „Внимавайте с децата си.“

MAGAZİN
10-07-2025 13:31
Известният актьор Толгахан Сайъшман привлече вниманието с публикация в социалните мрежи. Обяснявайки за скорошен здравословен проблем, който изпитва със семейството си, Сайъшман отправи важно предупреждение към своите последователи, особено към тези с деца.

Децата им са се заразили с аденовирус
Толгахан Сайъшман , който се ожени за актрисата Алмеда Абази през 2017 г. , посрещна сина си Ефехан през 2019 г. и дъщеря си Алина през 2021 г. Известен с привързаността си към семейството си, Сайъшман преминава през труден процес поради здравословното състояние на децата си.

Известният актьор сподели следното изявление в публикацията си:
„Борим се с гаден вирус, наречен аденовирус, от 10 дни. Бъдете внимателни с децата си. Няма специфични лекарства или антибиотици, които да са ефективни. Те могат да го преодолеят със собствената си имунна система. Много течности, почивка и лекарства за понижаване на температурата са полезни.“

Те преминават през труден процес като семейство
С тези думи Толгахан Сайъшман описа трудния процес, който е преживял, и си постави за цел да повиши осведомеността на семействата в подобни ситуации. Сайъшман отбеляза, че аденовирусът се проявява със симптоми като висока температура, кашлица и умора, особено при деца, и подчерта необходимостта от търпение и предпазливост по време на лечението.

Призовава последователите си да бъдат внимателни
Публикацията бързо се превърна в актуална тема в социалните мрежи. Много родители изразиха подкрепата си за Сайъшман с коментарите си. Искреното и защитнически настроено поведение на актьора беше похвалено, а предупреждението му „Обърнете внимание на децата си“ достигна до широка аудитория.

Mavi Kadın

milliyet.com.tr

# 579

Полезно и витаминозно Yum идеално и в жегите.

# 580

Joy хайде назар бонджук в комплект с един *Син Хавай*
в ръцете и Патрона ще бъде
добре защитен и бързо излекуван в темата ни..

# 581

Joy хайде назар бонджук в комплект с един *Син Хавай*
в ръцете и Патрона ще бъде
добре защитен и бързо излекуван в темата ни..

Софи, вече съм спокойна.
Ако бонджуците не помогнат *Синият Хавай* ще изтрепа де що има микроби.
А мене "Шампионът" ще ме довърши. На 28 юли е последният епизод и още от сега се чудя как ще изгледам последната серия. Това е единственият сериал, в който героят на Толга умира и аз не мога да се примиря с този край.
Но да ни е жив и здрав Патрона и семейството му, че да се радваме на нови проекти. Надявам се скоро да има някакво развитие. Hands Pray

# 582
Софииии Wine Glass тази година ще се оглеждаме ли има ли Аполони по червени шорти.
Ще ходиш ли на релакс някъде ?  
Ние още нищо не сме планували и има и работа.  То вече с тия солени цени не ми се мисли какво е край морето.

# 583
Значи аз съм сърдита на Феми ,че не вади софрата и все мен чака като имаме поводи...

# 584
Дидко , за теб е повод ,за други луди е като в турски сериал.  Чок драма Joy

Айде за новата снаха, която и да е тя. Наздраве. !

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 23:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт