Отговори
# 465

Софи 🌼 Мерси за ябълковия сайдер. 🍎

Честито на всички празнуващи именници и весел празник. 🎉

# 466
Архивите добре ,че ги има

# 467
Здравейте, момичета!

"Юни е почти готов да постави точка,
завършвайки първата глава на романа "Лято"."
Андрей Коровенков

Добре дошла нова, слънчева седмица!
Нека бъде щедра на спокойствие, уют, хармония, успех, малки и големи победи!
Сбъднат да е денят ви - усмихнат, шарен и забавен!

Не ни изненада нито Толга, нито Амине с нещо ново и интересно.
И пейзажи няма...
Но Езги е пуснала хубави фотки от почивката си.

# 468
Здравейтеее  😊🙂😎😎🌞🌞🌞💦💦💦🏝️🏝️🏝️🌈🔥

# 469
# 470
Дойде време за епизод 84, а аз не съм отметнала 83, покрай риболовците го пропуснах.
Thunder @ EVILS, благодаря за линка!

Фърат спасява Елиф от куршумите на Думан. Но Елиф не се чувства добре и Фърат се обажда на Суна да дойде в дома на Яман. Суна се грижи за раните на Елиф.
Зафер се моли на Селви да преосмисли решението си. Откровено й обяснява, че не е знаел срещу кого се бие, че младежът има нужда от пари и затова е влязъл в клетката. Селви е категорична – с тяхната връзка е свършено. Не иска да продължи живота си с човек, който я лъже и участва в този кървав спорт.

Зафер: ”Ако ти искаш да държиш ръката ми, то нашият живот и нашите душевни рани ще бъдат оставени в миналото.”
Селви: „От нас вече нищо не остана! Мен повече ме няма!”

Отчаян, Зафер се прибира вкъщи. Вижда кръв по плочките и ужасен се втурва в стаята. Вижда Елиф и останалите и гневът му нараства. Упреква момичето, че всички тези нещастия ги е донесла тя с появата си, че незабавно трябва да напусне дома му. Фърат се намесва, за да защити Елиф и тогава Зафер казва на приятеля си, че не иска да го вижда, че той е виновен за смъртта на баща му. Фърат го удря. Зафер е категоричен – Фърат и Гюнеш трябва да си тръгнат незабавно.

Фърат: „Тансел е изпратил Думан в залата!”
Зафер: „И за всичко, което тя е направила, нашият дом вече три дни го нападат различни хора.  Махай се вече от нашия живот!”
Фърат: „Говори възпитано, както баща ти ....”
Зафер: „Моят баща го уби, ти! ... Утре сутрин вземи сина си и се махнете от нашия дом и от нашия живот. Махай се!”

Всички са разстроени, а Фърат се чувства виновен за случилото се.
Зафер отива в кафенето при Кадо и го моли да събере всички пари, които са им останали и да ги изпрати на семейството на пострадалото момче.
Фърат обяснява тактично на Гюнеш, че на сутринта ще напуснат къщата на Яман. Детето е съкрушено, но приема доводите на баща си.

# 471
# 472
# 473
Новости от колежките Езги и Хатидже Арслан които са на общ евент за Лоофицел

# 474
От Толга няма и пейзаж, но Алмеда е на линия.

# 475
Я да мина да опъна софрата ,че имам повод днеска ставам на 30г.

Скрит текст:

Честит 33-ти рожден ден и на Серенай.Здрава, щастлива и успешна да е и пожелавам!

# 476

Nature Sunrise July Morning*

Flowers Rose ДИДИ* любов,здраве и късмет винаги да са с теб!!

# 477
Здравейте, момичета!

Здравей, юли!
Стопли ни с магията си от слънце и свобода...
„Чудя се какво би било да живееш в свят, където винаги е юли месец“
С началото на този любим на всички месец ви пожелавам слънчеви усмивки и много настроение с вкус на море!
Нека ни донесе 31 много летни и щастливи дни!

Честит рожден ден, Диди!
С пожелания да откриеш щастието там, където има изобилие от здраве, любов и разбирателство!
Бъди винаги усмихната и позитивна!

# 478
Епизод 84 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/lMoywS

# 479
Дидко🌻 , страхотна почерпка грабвам си от всичко. 😋😋Да си жива и здрава. Birthday

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт