Отговори
# 555
Епизод 89 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/3qdDku

# 556
Thunder @ EVILS, благодаря за линка!

Фърат, изчистил  името си пред комисията по допинг, отново договаря мач с Дука. Мачът ще се проведе в Париж без зрители. Фърат, заедно със Зафер и Кадо, не губи време, възстановява тренировките.

Фърат е загрижен за състоянието на Суна и я моли да му разкаже какво става. Докторката споделя случилото се с Тансел и притесненията си за живота и здравето на Фърат. Боксьорът й обещава, че след мача двамата ще се оженят и заедно ще решават възникналите проблеми. Обещава на Суна, че няма да търси сметка на Тансел, но това не му пречи да го пресрещне и нокаутира с един удар.

Междувременно петната по тялото на Гюнеш не преминават. В тестовете, проведени от Суна, очевидно нещо не е наред.  Силно обезпокоена звъни в болницата и отговорът я шокира. Това не е алергия, а заболяване на черния дроб, следствие от лекарствата, които детето е приемало, за да се излекува от старото заболяване. Трябва да се направят още изследвания, за да се разбере дали се налага трансплантация.

# 557
Емко кой оригинален епизод стигнаха?

# 558
Емко кой оригинален епизод стигнаха?
Диди, в момента върви  29 турски епизод.
Ето го нашият Шампион:

# 559
Добро слънчево утрооооо☕☕☕🧋🧋☕🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🙂Nature Sunny🌞🌞🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🏝️🏝️🏝️🏝️💦🩵🤍

# 560
Здравейте, момичета!

“Ако не преследваш това, което искаш, никога няма да го имаш. Ако не попиташ, отговорът винаги е не. Ако не направиш стъпка напред, винаги си стоиш на едно и също място.”
Нора Робъртс

Усмивка, щипка надежда, няколко хубави мисли и чаша ароматно кафе...
Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!

# 561

Привет от морето!

Ново от Амине!

"Ела" затвори очи, когато видя кученцето...
"Това не може да е вярно! “ каза тя вероятно
 🙈🤣
 Месут Озил и семейството му осиновиха нашето кученце “Бамбам” 🐶

# 562
Привет от морето!

Ново от Амине!

"Ела" затвори очи, когато видя кученцето...
"Това не може да е вярно! “ каза тя вероятно
 🙈🤣
 Месут Озил и семейството му осиновиха нашето кученце “Бамбам” 🐶
Цвети, благородно ти завиждам за морето - целогодишно се наслаждаваш на красотата му.
А аз стоя пред климатика вкъщи и мечтая за него...
Благодаря за новата снимка от Амине. Разнежи ме това осиновяване. Семейство Йозил изглежда много обичат домашните любимци.

# 563
Епизод 90 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/J9zlbV

# 564
Преди да изгледам епизод 90 от "Шампионът" и да пиша за него, пускам новото стори от Амине.
Нашата красавица днес ни зарадва с два поста.

# 565

Благодаря ви за красотите и споделеното. Flowers Tulip Днес е по прохладно и не е такава жега. Бях навън и се диша. Може и да завали при нас.

Черпя ви с лятна вкусна тортичка " Чревно кадифе " и розенце  за здравето на майчето ми.Heart
Да ми е жива и здрава и все така се подкрепяме в живота и да см си близки. Амин!  Hands Pray мир и любов на Земята да има. Hands Pray

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 17:50 от femmi2

# 566

Минавам да ви нахраня и сложа напитки

Още го няма видеото с Толга предполагам много трудно е да качат клипа.😒🙄

# 567
Диди , 🌻 фрапенце и сокче ,но другото какво е ? Прилича ми на турска вкуснотийка:yum:

# 568
Момичета, благодаря ви за почерпката!
Феми, да е жива и здрава майка ти и всички твои близки. Обичайте се, уважавайте се и взаимно се подкрепяйте, както до сега.
Знаеш, че само реалният живот има значение!
Всичко, което се случва във виртуалното пространство е плод на анонимни профили, неудовлетворени и самотници в живота, чиято единствена цел е да сеят лъжи и раздори. Но рано или късно ще се удавят в собствената си злоба и жлъч.
А ние ще продължаваме да се забавляваме и ще се почерпим за здравето на всички с вкусната тортичка "Червено кадифе"  и еликсира от нашия Аполон.

# 569
Така е много си права.Kissing Heart  Благодаря за пожеланията и продължаваме напред с чиста съвест.

Благодаря за пожеланията и  Наздраве още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт