Отговори
# 585
С "витаминозните" напитки от Феми, да обърнем внимание и на епизод 91 от "Шампион".
Thunder @ EVILS, благодаря за линка!

Този епизод трябва да се гледа - не може да се разкаже. Вулкан от емоции, напрежение в залата, вълнение в къщата на Зафер. Всички са устремили поглед в екраните, но мисълта за болестта на Гюнеш не дава възможност на никого да се отпусне и да се наслади на ставащото на ринга.

Идва денят на мача и започва първи рунд. Когато Фърат излиза, има по-силен, много по-пъргав и професионален противник от другите съперници. Фърат започва много по-трудно  от другите мачове. Препоръката на Зафер е с атака да започне  мача, никога да не се защитава, но противникът му, Doukha, не му дава възможност, няма шанс.
Издръжливостта на Фърат му помага – в 5-ти рунд с технически нокаут Кафкас печели мача.

# 586
Добро лятно  утро Nature Sunny прекрасен и прохладен ден ви желая.

# 587
Здравейте, момичета!

„Изтрий сивото от живота си и запали цветовете, които притежаваш вътре в душата си.“
Пабло Пикасо

Нека новият ден ви донесе много радост, успехи и цветни емоции!
Усмихнат петък!

Ново от сторито на Суде:
"Налични са и морски очила"

Ново от сторито на Езги:

# 588
Епизод 92 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/VylxUy

# 589
# 590

Хелооооууу

# 591
Феми, благодаря за освежаващата напитка. Ще ми е нужна, че като се сетя за Шампиона сърцето ми се свива. Тежки епизоди предстоят, трудно ми е да ги гледам, а да ги коментирам още повече. Но си заслужава да довърша сериала заради Толга и Емир, които в ролята на баща и син са уникални.

След края на мача Фърат се втурва в съблекалнята, за да се обади на сина си и да сподели с него радостта си. Телефонният разговор го озадачава – Суна крие нещо, Гюнеш не изглежда добре. Тогава Зафер му разказва всичко. Фърат е шокиран и разстроен, че приятелят му и Суна са скрили от него истината, но Зафер го убеждава, че така е трябвало да постъпи, за да могат да спечелят парите, които ще са необходими за операцията на Гюнеш.

Внезапният дискомфорт на Гюнеш кара Фърат и семейството му да се стегнат здраво. Всички те се подлагат на изследване, искат да станат донори, за да намерят подходящата тъкан за детето. Заболяването на Гюнеш дава възможност волята на Яман да се изпълни и семейството му да се обедини и сплоти. Трудностите, пред които се изправят още повече сплотяват многолюдното семейство.
Наближава рожденият ден на Гюнеш. До този момент никога не са празнували този ден, защото той е свързан със смъртта на майка му. Но Фърат решава този път да изненада детето.

Кипи трескава подготовка. Всеки се включва с подарък и украса на местността, в която ще се състои празникът. Фърат моли Несли да се обади и на Селви. Трябва да присъства цялото семейство, Яман е приел вече Селви за снаха и тя трябва да бъде на масата с останалите. Зафер, съсипан от факта, че Селви е освободила ателието и се е преместила другаде не вярва, че бившата му годеница ще се присъедини към тях.

# 592
Йълдъз , Берко и Мира Милена в Чешме.

# 593
# 594
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ* продължавам да се възхищавам на търпението и всеотдайността
 на теб и ФЕМИ* с която пишете за всичко свързано с любимците в толкова дълги постове,
аз съм вече много, ама много изнервена и нетърпелива че няма нищо ново и интересно
около тях че в последно време влизам в темата ей така, като Фърат..
Joy Joy

# 595
Eвче , няма проблем и аз моите искам ги напердаша някои и да им се скарам
Други ме изкефиха на макс тия дни тъй ,че...
Емко чакам гифки от тия снимки...

# 596
Софи, темата за Толга ми е слабост. Обичам си я толкова, колкото и Патрона. Затова и сутрешното кафе с вас се превърна в ритуал за мен.
Не мога да си представя, че денят ми ще започне, без да съм ви казала: "Здравейте, момичета". Все едно вкъщи да не поздравя момчетата и да ги изпратя на работа без позитивно послание.
Чачо си ми е стара тръпка, не мога да подмина и него.
Приятно ми е да чета и пиша в определени теми.
За мене Форума е място за разтоварване и получаване на инфо за сериали и актьори, които следя. Място за "среща" с приятни събеседници, с които споделяме и се забавляваме в малкото свободно време, с което разполагаме.
Дразня се, че Толга все по-рядко участва в нови проекти, но няма какво да направя. Затова ровя из архивите и гледам стари видеа.
"Шампионът" с дублаж ми дойде точно навреме.
Гледам го с интерес и свито сърце заради края. Обаче не мога да откъсна очи от Толга - уникален актьор е. Истински шампион!

Диди, нямам гифки от тези снимки, не разполагам и с видео, за да го нарежа.

# 597
Кажи епизода аз ще се погрижа.

# 598
Диди, не мога да се сетя от кой епизод са гифките, но утре ще поровя из архивите и ще ти кажа.
Пуснали са цялото интервю на Толга. Отивам да го гледам с автоматичен превод. Ако разбера нещо ще пиша.

# 599
Човека казва ,че го обича като син заради това че е благороден.
Знае го манекенските му години.Първо е бил фигурант и после са се запознали ,но първата му сериозна роля е била  благодарение на Томрис.Тогава времето с модата беше друго а манекените бяха най-голямата гордост в страната сега не е така.Преди имаше много работа,стрес и страх.Той е вярвал в себе си ,но го е било страх ,че скача в нещо ново.На другия човек пък е бил на първото му дефиле.Интересува се от него какво го интересува което приема дадена роля.Сценария повече от това какво ще играя и после персонажа и продуцентските накрая ,но като цяло.
Избира бащинството от всичко което му изброи без да се замисли.
Пита го за социалната мрежа ,че не я ползва.Толгахан се страхува от зли очи и тн.Обича да прекарва време със семейството си и за съжаление това го прави задължен към СМ.
Години наред съм работил да и след време почна да ми се струва ,че като застана зад камерата ще е по добре за мен.Сбогом Румелия много го е затруднил като проект страхотен проект който за него е бил като училище.Първите 25 дни живеехме в Македония и два в Истанбул идвах и плачех.Питат за Алмеда благодарение на Аджун са се запознали и още един човек познат му казал няма да му споменае името:Ако ще се жениш я заговаряй човече тези са албанци!
Толгахан казва ,че е било много трудно и не всеки на негово място е можел да остане изправен в този живот.Казва ,че има много добри и успешни бизнесмени в момента и то млади ,но имат помощ от преди от баща им.При мен нямаше нищо нито наследство нито пари сам самичък се борех в тази война.Това от една страна ме правеше силен ,но всеки път ти знаеш ,че си сам. Това е малко странно чувство и затова ми се налага да изглеждам силен в някои ситуаций.
Питат го за момент в който се е почувствал ,че в неуспех.Нещо което го разтроило или разтърсило.
Слава на бога не мога да се разтърся така на дълбоко.Всеки път се опитвам да намеря причината и да си кажа ,че това е станало защото трябва да съм силен и от една страна да ми покаже къде съм направил своята грешка.Ако например един сериал бъде премахнат заради нисък рейтинг един път ми се случи - Мелис Дживелек беше сценариста.Много хора не знаят ,но беше ръководител в канал навремето.Споменава ,че много я обича.През 2017г. тя написа един сериал - Една надежда стига този сериал беше по роман.Беше написан много добре ,но за съжаление ние не успяхме да изпратим посланието нужн до зрителя.Това ме беше огорчило много.Беше ценна продукция ,а ние не се справихме.Това наистина ме беше разочаровало.

Ще разяснявам на части момичета.

Общи условия

Активация на акаунт