Отговори
# 600
Диди, жива и здрава да си!
Благодаря ти много за превода.
Аз се опитах с автоматичните субтитри да го гледам, но е голяма мъка и почти нищо не разбрах.
Не бързай, когато имаш време ще продължиш и така на части ще си имаме превод на това доста интересно интервю.

# 601
Диди, жива и здрава да си!
Благодаря ти много за превода.
Аз се опитах с автоматичните субтитри да го гледам, но е голяма мъка и почти нищо не разбрах.
Не бързай, когато имаш време ще продължиш и така на части ще си имаме превод на това доста интересно интервю.

До 14 минута съм разяснила утре пак ще продължа тоест днес. ;д

# 602
Епизод 93 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/epgYw4

# 603
# 604

Добро утро!💋

# 605
Здравейте, момичета!

"От време на време е добре да спреш да гониш щастието и просто да бъдеш щастлив."

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Светъл и щастлив уикенд!

# 606
Здравейте , благодаря за интервюто.  Интересно е. Както винаги Толга е откровен и си казва нещата каквито са. Актьорите нямат вина, като им спрат проект. Но е разбираемо да им е кофти.

# 607
По късно ще продължава ,но искам да коментирам това което преведох.
Живота на Толга ми е ясен не е ново за мен ,че е почнал от нулата и е продавал дори вода по улиците за да може да се изхранва.Това не е срамно дори.Разбирам го като казва ,че се страхувал ,но и той не знае от какво и после намери точните думи ами да се впусна в нещо непознато.Така е тази гилдия е като акула има и лоши и добри страни. Отговора за социалните мрежи ,че ги ползва защото все пак има хора които чакат ,но би предпочел да е със семейството си, че пред актьора продуцента и бащата избира бащинството си. Това ,че му е писнало да е на екран и иска да види отзадната кухня какво е. Новост която не знаех за Мелис Дживелек.Обичам да разсъждавам - благодаря Толга.

# 608
Очаквам с нетърпение продължението на интервюто.
Толга за пореден път беше до болка откровен и подробно разказва за трудностите, които е изпитвал и удовлетворението, че сам успява да си стъпи на краката.

Thunder @ EVILS, благодаря за линка на епизод 93.
Поредният наситен с емоции епизод, в който много ярко се усеща силата на семейството, взаимната помощ и подкрепа, която си оказват.

Гюнеш е възбуден, няма търпение да види изненадата. И когато заедно със Суна и Фърат пристигат при приятелите си, малкият е озадачен, че ще празнуват този ден. Пита баща си дали неговата майка няма да се натъжи, че всички са щастливи. Фърат отново много деликатно му обяснява, че Ейлюл ще се радва заедно с тях.

Радостното настроение е обхванало всички, Селви пристига и се разкайва за постъпката си. Не може да забрави Зафер, той е в сърцето й. Сдобряват се.
Фърат е направил прекрасно хвърчило с лика на Гюнеш и казва на малкия да напише писмо, което ще прикрепят на хвърчилото и Ейлюл ще го прочете.

Отново много съкровен момент – Гюнеш пише писмото, но първо го дава на Суна. Малкият разказва, че познава лика на майка си по снимките, които съхранява, че я обича и никога няма да я забрави, но не помни нейния аромат, не е имал щастието да се сгуши в нейните прегръдки. Този аромат и липсващите ласки е получил от Суна и я обича като майка. Пита я – желае ли да има такъв син, защото за него тя е втората му майка.
Пускат хвърчилото и тичайки, изведнъж Гюнеш припада. 

В болницата всички от семейството и момчетага от залата се подлагат на изследване, искат да станат донори, за да намерят подходящата тъкан за детето. Заболяването на Гюнеш дава възможност волята на Яман да се изпълни и семейството му да се обедини и сплоти. Трудностите, пред които се изправят още повече сплотяват многолюдното семейство.

В деня, когато семейството се връща у дома от болницата, те се сблъскват с гадната изненада, която Тансел е подготвил за тях.
Тансел, обладан от налудничавата си обич към Суна,  изпочупи всичко в къщата на Зафер  и предизвика гнева на всички.

# 609

Освежаващо фрапенце следобедно

# 610
Ново от сторито на Амине:

# 611
Ех , не може Месут да си направи едно футболистче наследник.
Само  женско царство. 🥰

# 612
Ех , не може Месут да си направи едно футболистче наследник.
Само  женско царство. 🥰
Не е късно, Феми. Може следващите 3 да са момченца. Амине се хвалеше, че искат 5 деца с Месут.
И днес нищо ново от Толга. Ще пусна Ченгето, може пък да го издири.

# 613

Flowers Bouquet ЕМИ* страхотни гифки, благодаря,
много ми харесва тази мацка до Толгахан
Heart Eyes

# 614
Софи, изглежда, че ще си превъртаме старите ленти още дълго време. Толга сякаш забрави, че е актьор и обича професията си. Нищо не споменава...
А мацката е много освободена във филма. Аз също я харесвам. Млада и напориста.
Ето още кадри с нея:

Общи условия

Активация на акаунт