Отговори
# 660
Еми наближава това което не искаш да гледаш май ми се струва.

# 661
Здравейте, момичета!

„Когато си с човека, който е твоят дом, хоризонтът не е посока — той е само красиво мълчание между сърцата ви.“
©️ Силви Дим

Много слънчево настроение и спокойствие ви пожелавам!

Еми наближава това което не искаш да гледаш май ми се струва.
Права си, Диди. Наближава краят на сериала и сърцето ми се свива.
Не ми се искаше такъв завършек, ама...
Но този път ще гледам до последната секунда и ще страдам с Шампиона.

# 662
Привет , петъчно 😎😎☀️☀️💦💦🏝️🏝️🏝️🩵🤍Tropical DrinkTropical DrinkShaved Ice

Благодаря за споделеното на всички. 🌺 Радвам се че семейството вече са по - добре и се възстановяват от гадния вирус.

Дидко 🌻 Тенкю за превода и хороскопа. Нищо не разбирам от тия термини в материята ,не знам и Толга дали е разбрал нещо , но  важното е жеста и вниманието.

# 663
Епизод 97 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/CHJz4N

# 664
Емко , то това е единствената роля на Толга която завършва
зле аз какво да кажа редовно ям жито , халва и ориз за любимите герои. ;д

# 665

Joy ДИДИ* и ти си голЕм фен след като редовно
 хапваш жито , халва и ориз
за любимците в сериалите..
аз нямам време ,нерви и търпение
за тези емоции и често се замислям
що за фенка съм 
Confused

# 666
Емко , то това е единствената роля на Толга която завършва
зле аз какво да кажа редовно ям жито , халва и ориз за любимите герои. ;д
Диди, "Шампион" го гледах онлайн и изобщо не знаех, че така ще завърши. После го гледах с руски субтитри, но до момента, когато взема пояса и пада на ринга. След това си измислих щастлив край и не ми се наложи да ям жито.
Сега обаче ще го гледам до последната минута. Зная, че ще се разстроя, но сериалът определено ми харесва. Много силен сценарий, чудесни диалози и Толгахан, който направо блести и като игра, и като визия.
Изпитвам истинско удоволствие като е на екран.

Софи,  няма да се "цепиш" от колектива. Толкова отдавна се знаем и трябва да продължим като екип. Никакво отстъпление, фен до край.
Ти нямаш време да гледаш, но ние ще ти докладваме и показваме най-доброто от нашите любимци.

# 667

Flowers Bouquet ЕМИ*  няма да се деля от екипа
но сериозно изоставам от всичко и
като погледна какви дълги
 и подробни постове пишете
постоянно.. ми радвам се и съжалявам че
 аз не съм така запалена като вас..
особено ФЕМИ*..със сигурност флуидите и трябва да стигат
 по неведомите фен*ски пътища до Чаго
Heart Eyes

# 668
Ами аз все на отрицателно ходя какво да се прави ям по едно жито и свършвам темата

# 669
Ново от сторито на Амине:

Ново и от Алмеда:

# 670

От Толга

# 671
Липсваха ми пейзажите от Толга. Природата в Албания го вдъхновява.
Дано и някой филм вземе да направи там, че да го гледаме на екран. Hands Pray

Thunder @ EVILS, благодаря за линка към епизод 97.

Щом Тансел получава информацията, че Фърат е жив, решава да изиграе последния си коз и подготвя план да застреля и Фърат, и Суна. Този маниак отново заплашва Суна, която за пореден път не споделя нищо с Фърат.
Тансел е решен да си отмъсти по най-болезнения начин – ще накара двамата да страдат, ще отвори  рани в сърцето им. Той първо ще убие Гюнеш, а след това и Керем.

Гюнеш бързо се възстановява след операцията, скучно му е да стои непрекъснато вкъщи, не желае да ползва и инвалидната количка. Керем и Несли му подготвят изненада.

Фърат не се чувства добре. Опитва се да тренира, но бързо се изморява и не може да се съсредоточи. Зафер е притеснен за здравето и живота на приятеля си и непрекъснато повтаря, че трябва да отложат мача. Фърат е категоричен - ще се състезава и ще вземе златния пояс.

За Суна изобщо не ми се пише, дразни ме тази жена.
Нерешителна, потайна, мекушава, вярва, че сама може да се пребори с Тансел. Лъже Фърат, крие страховете си от него и намира най-лесния начин. Ще напусне Фърат и Гюнеш, за да ги спаси от Тансел. Ще замине за Германия и ще остави баща и син да страдат за нея.

# 672
Скъпи водещи коя черта на Толгахан Сайъшман най-много харесвате?
Ууркан:Той е мое дете нека първи за отговоря.На теб ти я приятел а на мен ми е дете.Толгахан винаги казва истината.Много честен човек е.Например повреме на разговора ни отново го каза.След фигуранството си се запознах с теб батко Ууркан.Много хора не биха го казали ,а това какво означава? Той вярва много в себе си.Човек със самочувствие ще го каже без проблем защото няма нищо от което да се срамуваме направено в миналото.Толгахан всъщност  е племенник на много обичан мой приятел от университета.Дори когато дойде за първи път при мен изпратен от скъпия ми Фарук Сарач от очите му и погледа му разбрах с какво чисто сърце е.И казах аз ще поема това момче тогава в целия екип бяхме 15 души. Казах ще поемем Толгахан той ще стане много добър манекен.Тогава сериалите дори не ги обсъждахме.Да Толгахан стана много добър манекен.Отговори са видим ти колкото го познаваш.
- Аз го познавам от дълги години.Може да не го виждам от много време.Познавам Толгахан от 1997-1998г.
У:Това да го познаваш едно а да си споделяш проблемите е друго.Толгахан ми е като душевен одушник.Такава красива връзка има между нас.
-Вие имате повече време заедно.
У:Бяхме в една агенция.
-Той беше на първото ми дефиле на подиума от там го познавам.Не се промени нито характера му нито възпитанието му нито джентълменството му.Имаше си такава дисциплина тя продължи и той стигна до тук.Защото не е много лесно нещо да се задържиш.
У:Дисциплината е много важна нали?
- Разбира се.Аз се научих от вас работихме много заедно.От г-н Джемил ние бяхме много големи късметлий защото много добри преподаватели излезнаха на пътят ни.
У:Нашето време все така беше бяхме дисциплинирани после стана това че трябва да си дисциплиран просто и това не се получи.
- Така е наистина.В Толгахан това беше най-ценното и важно това го доказа и с проектите си.Хем а актьорството хем и продуценство и всичко върви ръка за ръка.Това не са лесни неща.
У:Ти му зададе много хубав въпрос свързан с чужбина.При нас няма много такива хора.Мога да ти изброя не повече от петима души като Толгахан.
-Точно така.
У;Това смела работа и рискована същевременно.
- Според мен там е разковничето относно поемането на риска.Години наред се е старал затова чух и видях в проектите които е направил.Защото си казах е лесно да станеш добър актьор - постижимо е.Но хем продължаваш това дълги години хем отваряш врата на други актьори.Даваш тази възможност.
У:Това е много важно нещо.
- В много хора това го няма все мислим:Нека аз да го направя!
У:Аз например винаги искам да се даде повече шанс на новите актьори на пазара.
-Разбира се!
У:И това винаги го казвам вие няма как да знаете ,че това ново лице колко е добро а актьорството.Без да му дадеш възможност да се покаже.Окей недей давай главната роля! Но дай възможност.Той и без това ако заслужава тази възможност я взема.И в манекенството ни беше така
- Толгахан е от хората които получи тази възможност и докара нещата дотук днес.
У:Нашата работа в агенцията е да отворим вратите.И щом го направим този човек трябва да знае как да влезне.Щом е успял да влезне е победител.

Много интересно говорят ей така на части ще си ги пускам за да имам какво да ви пускам.

# 673
Епизод 98 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/WZ2SOL

# 674

Hearts .."Толгахан винаги казва истината
Много честен човек е"
Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт