Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Много ми хареса отношението и мнението на водещите за Толга. Винаги казва истината - дори и ние, които го познаваме само от екран сме убедени в това.
Вярва в себе си, честен, откровен, човек със самочувствие и желязна дисциплина - мъж мечта и за наша гордост - наш Патрон!
Диди,
Ууркан:Той е мое дете нека първи за отговоря.На теб ти я приятел а на мен ми е дете.Толгахан винаги казва истината.Много честен човек е.Например повреме на разговора ни отново го каза.След фигуранството си се запознах с теб батко Ууркан.Много хора не биха го казали ,а това какво означава? Той вярва много в себе си.Човек със самочувствие ще го каже без проблем защото няма нищо от което да се срамуваме направено в миналото.
- Аз го познавам от дълги години.Може да не го виждам от много време.Познавам Толгахан от 1997-1998г.
У:Това да го познаваш едно а да си споделяш проблемите е друго.Толгахан ми е като душевен одушник.Такава красива връзка има между нас.
-Вие имате повече време заедно.
У:Бяхме в една агенция.
-Той беше на първото ми дефиле на подиума от там го познавам.Не се промени нито характера му нито възпитанието му нито джентълменството му.Имаше си такава дисциплина тя продължи и той стигна до тук.Защото не е много лесно нещо да се задържиш.
У:Дисциплината е много важна нали?
- Разбира се.Аз се научих от вас работихме много заедно.От г-н Джемил ние бяхме много големи късметлий защото много добри преподаватели излезнаха на пътят ни.
У:Нашето време все така беше бяхме дисциплинирани после стана това че трябва да си дисциплиран просто и това не се получи.
- Така е наистина.В Толгахан това беше най-ценното и важно това го доказа и с проектите си.Хем а актьорството хем и продуценство и всичко върви ръка за ръка.Това не са лесни неща.
У:Ти му зададе много хубав въпрос свързан с чужбина.При нас няма много такива хора.Мога да ти изброя не повече от петима души като Толгахан.
-Точно така.
У;Това смела работа и рискована същевременно.
- Според мен там е разковничето относно поемането на риска.Години наред се е старал затова чух и видях в проектите които е направил.Защото си казах е лесно да станеш добър актьор - постижимо е.Но хем продължаваш това дълги години хем отваряш врата на други актьори.Даваш тази възможност.
У:Това е много важно нещо.
- В много хора това го няма все мислим:Нека аз да го направя!
У:Аз например винаги искам да се даде повече шанс на новите актьори на пазара.
-Разбира се!
У:И това винаги го казвам вие няма как да знаете ,че това ново лице колко е добро а актьорството.Без да му дадеш възможност да се покаже.Окей недей давай главната роля! Но дай възможност.Той и без това ако заслужава тази възможност я взема.И в манекенството ни беше така
- Толгахан е от хората които получи тази възможност и докара нещата дотук днес.
У:Нашата работа в агенцията е да отворим вратите.И щом го направим този човек трябва да знае как да влезне.Щом е успял да влезне е победител.
Много интересно говорят ей така на части ще си ги пускам за да имам какво да ви пускам.

Да ти се прияде направо
от Чанаккале