Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

„Почивката не е мързел. Тя е време за събиране на сили. За чуване на себе си. За усещане на живота такъв, какъвто е — без бързане.“

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Много ми хареса отношението и мнението на водещите за Толга. Винаги казва истината -  дори и ние, които го познаваме само от екран сме убедени в това. Толкова уверено звучи във всичките интервюта, които съм чела за него.
Вярва в себе си, честен, откровен, човек със самочувствие и желязна дисциплина - мъж мечта и за наша гордост - наш Патрон!
Диди, благодаря за превода!
Скъпи водещи коя черта на Толгахан Сайъшман най-много харесвате?
Ууркан:Той е мое дете нека първи за отговоря.На теб ти я приятел а на мен ми е дете.Толгахан винаги казва истината.Много честен човек е.Например повреме на разговора ни отново го каза.След фигуранството си се запознах с теб батко Ууркан.Много хора не биха го казали ,а това какво означава? Той вярва много в себе си.Човек със самочувствие ще го каже без проблем защото няма нищо от което да се срамуваме направено в миналото.

Скрит текст:
Толгахан всъщност  е племенник на много обичан мой приятел от университета.Дори когато дойде за първи път при мен изпратен от скъпия ми Фарук Сарач от очите му и погледа му разбрах с какво чисто сърце е.И казах аз ще поема това момче тогава в целия екип бяхме 15 души. Казах ще поемем Толгахан той ще стане много добър манекен.Тогава сериалите дори не ги обсъждахме.Да Толгахан стана много добър манекен.Отговори са видим ти колкото го познаваш.
- Аз го познавам от дълги години.Може да не го виждам от много време.Познавам Толгахан от 1997-1998г.
У:Това да го познаваш едно а да си споделяш проблемите е друго.Толгахан ми е като душевен одушник.Такава красива връзка има между нас.
-Вие имате повече време заедно.
У:Бяхме в една агенция.
-Той беше на първото ми дефиле на подиума от там го познавам.Не се промени нито характера му нито възпитанието му нито джентълменството му.Имаше си такава дисциплина тя продължи и той стигна до тук.Защото не е много лесно нещо да се задържиш.
У:Дисциплината е много важна нали?
- Разбира се.Аз се научих от вас работихме много заедно.От г-н Джемил ние бяхме много големи късметлий защото много добри преподаватели излезнаха на пътят ни.
У:Нашето време все така беше бяхме дисциплинирани после стана това че трябва да си дисциплиран просто и това не се получи.
- Така е наистина.В Толгахан това беше най-ценното и важно това го доказа и с проектите си.Хем а актьорството хем и продуценство и всичко върви ръка за ръка.Това не са лесни неща.
У:Ти му зададе много хубав въпрос свързан с чужбина.При нас няма много такива хора.Мога да ти изброя не повече от петима души като Толгахан.
-Точно така.
У;Това смела работа и рискована същевременно.
- Според мен там е разковничето относно поемането на риска.Години наред се е старал затова чух и видях в проектите които е направил.Защото си казах е лесно да станеш добър актьор - постижимо е.Но хем продължаваш това дълги години хем отваряш врата на други актьори.Даваш тази възможност.
У:Това е много важно нещо.
- В много хора това го няма все мислим:Нека аз да го направя!
У:Аз например винаги искам да се даде повече шанс на новите актьори на пазара.
-Разбира се!
У:И това винаги го казвам вие няма как да знаете ,че това ново лице колко е добро а актьорството.Без да му дадеш възможност да се покаже.Окей недей давай главната роля! Но дай възможност.Той и без това ако заслужава тази възможност я взема.И в манекенството ни беше така
- Толгахан е от хората които получи тази възможност и докара нещата дотук днес.
У:Нашата работа в агенцията е да отворим вратите.И щом го направим този човек трябва да знае как да влезне.Щом е успял да влезне е победител.

Много интересно говорят ей така на части ще си ги пускам за да имам какво да ви пускам.
Нашият манекен:

# 676
Още има но ще ви мъча както с другото интервю
 ,но си личи колко е привързан Ууркан към Толгахан.

# 677

Да си спомним и Амине от времето на моделството,
и на последното стори е хубава и елегантна но се стреснах
до забрадената, предполагам съпругата на бащицата..
Sleeping

влизане в модната агенция Kissing Heart

# 678
Здравейте през уикенда 🌞

Черпя ви лимонада от бъз ,която пих снощи в кръчмата. Много хубава и натурална Yum

# 679

Tropical Drink ФЕМИ* хубаво ме разсмя Joy кой ходи в кръчма да пие лимонада,
 голЕма фуга си, заради теб ша я опитам

Heart Eyes

# 680
Софи, хитруша ни е Феми! Черпи ни с лимонада от бъз в кръчмата, а еликсира го къта за себе си.
Между другото тази лимонада от бъз и на мене много ми харесва. Чудесна е за горещите дни.
Ето я и Амине като модел - чаровна и неустоима:

# 681
# 682
Аууу , какви вкуснотии ни е донесла Цвети🏵️ идеално е с лимонадка.

Софи 😊 лятото в тия жеги това пием лимонади , фрапенца и може и розенце и биричка с мезенце. Опитай от бъз ще ти хареса. Обичам от малинки , ягодки , горски плод.

Сега като идем в Гърция ще пием гръцка лимонада.  Узо не харесвам кой знае колко , то си е като мастика. Ще си хапнем и гръцка мусака и риба. Yum и музиката да свири в таверната.People Dancer

# 683

Flowers Hibiscus Е-хаа, ЦВЕТИ* какви са тез вкусотии,
след лимонадата много добре ми идват
Hands Clap
ФЕМИ* кога започваш сиртакито..
и там е удоволствие без край, Наздраве от сега
Joy
..аз в края на месеца заминавам за Равда,
сега съм на вилата под дебела сянка и
допълнително се разхлаждам с Пино Гриджо*

ЕМИ* Flowers BouquetДИДИ* Wine Glass

# 684
Няма да е сега , мислим след август да не е в пика на почивките и жегите и блъсканиците. Още не сме решили къде точно , но няма да е много надалеч. В Гърция навсякъде  е красота и е чиста вода. Ще научим по някоя гръцка дума. Аз искам да си хапна риба там прясна. Лаврак или някоя друга. Сега не висиш по границите и минаваш бързо.

Хайде Наздраве Tropical DrinkTropical DrinkWine Glass

В Равда знам че предпочиташ да летуваш и е спокойно там. Вече цените са като в чужбина даже там на някои места е по евтино.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 18:58 от femmi2

# 685

Аз не си падам много по рибата но на морето няма как,
лаврак,ципура,сафрид, попчета и филе от акула..все ша хапнем нещо
Yum

# 686
Ехаа, какви вкусотийки сте подредили, пък и за море и морски деликатеси говорите. Не ми се излиза от темата, но трябва да подредя новата ни къщичка, че да усетим морски бриз по-рано.
И аз не си падам по морски дарове, но в Гърция ям всичко - калмари, скариди, миди, риби, чийто имена не помня - опитвам с удоволствие. Вървят много добре с гръцката Рецина. Ама ще има да се облизвам до септември, че тогава ако е здраве и живот мисля да отида.

Отново имаме пейзаж от Толга - този път от Истанбул:

# 687
Aз предния ден бях на заведението където съм обещала да водя Емка и Феми като ми дойдат на гости.

И черпя сладолед с красивия Озан.

# 688
Ех , как ми се идва до Пловдив и Бачковския манастир Heart Eyes
Кога ли ще е.

Дидко , това ли е заведението с хубавите пици ?  Ще ни заведеш и Илиян да ни пее.  

Озан със сладоледа е страОтен пич.Sunglasses Да ти се прияде направо Yum 🍦🍦🍦🍦

Ето го и мустакатият красавец сладко усмихнат Blushот Чанаккале

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 23:09 от femmi2

# 689
И любимите гифки на Еми с тенестита да ги пуснас и тук ,че има и друга порция от другото видео.

Я пуснете някой спортуващ Толга.Че само на пейзажи да я караме...

Фемко , Озанката е в Бали.

Общи условия

Активация на акаунт