Отговори
# 690
Ах, как ме подвеждате, момичета!
Красиви актьори, сладолед, тенис - не мога да ги подмина.
Няма да успея и нощес да приключа с новата тема, но какво да правя като ми е приятно във вашата компания.
Не успях да изгледам и Епизод 98 на "Шампионът".
Но спортуващия Толга веднага го доставям:

# 691
И черпя сладолед с красивия Озан.

ДИДИ* на ледено изкушение с красавец
 не мога да устоя и не отказвам,
дори се самопоканвам ако трябва
Joy
и за Бачково също - менюто на Водопада* е уауу..
ФЕМИ* от всичко ша хапнем и пийнем с удоволствие
Yum
Цитат
Heart Eyes Hands Clap Sunglasses страхотен

# 692
# 693
Добро утро. Да закусим?

# 694
# 695
Здравейте, момичета!

"Във неделя събирам мечти.
Нямам нужда от миг за почивка.
Като малките, силни пчели
неуморно се трудя. С усмивка.
И обичам неделните дни.
Във неделя създавам мечти.
Даже Господ, мечтае в неделя.
А през всички останали дни…
Не, не спя. Сбъдвам ги.
И живея."
Мира Добрева

Илинден е...
Днес бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!

Ново от сторито на Суде - в Лондон е...

# 696

Хубав неделен слънчев , релаксиращ ден ви желая. Nature Sunny

# 697
Thunder @ EVILS, благодаря за линка към епизод 98.

Пистолетът, който Тансел насочи към Гюнеш, не стреля. Тансел опитва още веднъж и осъзнава, че пистолетът е празен. Но Керем го вижда и Тансел бързо изчезва с една кола.

Фърат и Суна не знаят за ситуацията.
Суна решава да замине за Германия при родителите си, защото Тансел я заплашва, че ще убие Керем, Гюнеш и Фърат. И вместо да сподели тревогите си с Фърат или Керем, тя взема решението.
Фърат е много ядосан, усеща, че Суна крие нещо от него и когато я изпраща, той дори не й помаха за сбогом. Колебаеше се дали изобщо да я прегърне.

Зафер, Кадо и Фърат заминават за Филаделфия, Фърат е твърдо решен да излезе на ринга. Противникът го чака, но в съблекалнята пристига лекарска комисия – предстои преглед, напрежението се покачва, а заключението на комисията хвърля в паника тримата спортисти и семейството, което е пред телевизора и развълнувано очаква появата на Шампиона.

Мачът на Фърат и McVardy се отменя по здравословни причини. McVardy печели служебно, защото лекарите забраняват на Фърат да излезе на ринг. Кръвните му показатели не са добри и решението на комисията е, че Фърат не се е възстановил напълно след трансплантацията.
Ефектът от това, че не се играе тази игра се разпространява по целия свят. Дори големи боксови играчи  като Майк Тайсън издигат Кафкас като фаворит, като подлудяват Джеймс Маккарди.

Тансел е твърдо решен да убие семейството на Фърат. Отива в къщата на Зафер, където Селви, Несли, Гюнеш и Керем са вперили очи в телевизора в очакване на боксовата среща.
Тансел обаче не успява да осъществи пъкления си план, защото Месут е извадил патроните от пистолета. Възмездието е жестоко.
Месут убива Тансел с думите: "Не можеш да ме купиш с пари, Тансел. Изплащам дълга си. Елиза те поздравява." Адмирации за Елиф. Това се казва любов. Макар и от далеч, тя се грижи за Фърат и приятелите му. Защото за нея те бяха истинското семейство.
А докторката Суна предпочете да замине в Германия и да остави скъпите си хора в най-важния за тях момент под претекст, че така спасява животите им.

От друга страна, новините за Тансел стигнаха до Зафер и Селви, а след това до Фърат. Зафер възнамерява да отвори нова страница в живота си, а първата дума, която ще напишат на тази страница, е бракът. Те обаче не знаят, че двойката Несли и Керем са решили да се оженят едновременно. Две отделни двойки започват сватбените си процедури, като не знаят една за друга, но в един момент пътищата им ще се пресекат.

# 698
Време е за нещо освежаващо 🍋

# 699
Днес е много лежерно в темата ни - няма го Толгето, няма ни и нас!
А освежаващата напитка от Феми направо на чай заприлича при тези високи температури навън.
Обаче аз ще я грабна и отивам да "умувам" каква шапка да сложим на новата тема.

# 700
Аз излизах за малко и направо се сварих и изпотих.  През новата седмица го дават  40 - 42 градуса.

Ще направиш и измислиш шапка ще ти дойде музата сигурна съм.

# 701

Превод на интервюто: Диди

Пътят на Толгахан Сайъшман от актьор до продуцент, кризи зад кулисите и семеен живот!

Водещият казва, че го обича като син заради това, че е благороден.
Знае го от манекенските му години. Първо е бил фигурант и после са се запознали, но първата му сериозна роля е била  благодарение на Томрис.
„Тогава времето с модата беше друго,  а манекените бяха най-голямата гордост в страната, сега не е така. Преди имаше много работа, стрес и страх.“
Толгахан е вярвал в себе си, но го е било страх, че скача в нещо ново. На другия човек пък е бил на първото му дефиле. Интересува се от него какво го интересува когато приема дадена роля.
„Сценарият повече от това какво ще играя и после персонажа и продуцентите накрая, но като цяло.“
Избира бащинството от всичко което му изброи водещият, без да се замисли.
Пита го за социалната мрежа, че не я ползва.
Толгахан се страхува от зли очи и т.н. Обича да прекарва време със семейството си и за съжаление това го прави задължен към СМ.
„Години наред съм работил да и след време почна да ми се струва, че като застана зад камерата ще е по-добре за мен.“
„Сбогом Румелия“ много го е затруднил като проект, страхотен проект който за него е бил като училище.
„Първите 25 дни живеехме в Македония и два в Истанбул - идвах и плачех.“
Питат за Алмеда благодарение на Аджун са се запознали и още един човек познат му казал няма да му спомене името: „Ако ще се жениш я заговаряй, човече, тези са албанци!“

Толгахан казва ,че е било много трудно и не всеки на негово място е можел да остане изправен в този живот. Казва, че има много добри и успешни бизнесмени в момента и то млади, но имат помощ от преди от бащите им.
„При мен нямаше нищо, нито наследство, нито пари сам самичък се борех в тази война.Това от една страна ме правеше силен, но всеки път ти знаеш,че си сам. Това е малко странно чувство и затова ми се налага да изглеждам силен в някои ситуации.“

Питат го за момент в който се е почувствал, че е неуспех. Нещо което го разтроило или разтърсило.
„Слава на Бога не мога да се разтърся така на дълбоко. Всеки път се опитвам да намеря причината и да си кажа, че това е станало, защото трябва да съм силен и от една страна да ми покаже къде съм направил своята грешка. Ако например един сериал бъде премахнат заради нисък рейтинг един път ми се случи - Мелис Дживелек беше сценариста. Много хора не знаят, но беше ръководител в канал на времето.“ Споменава, че много я обича.
„През 2017г. тя написа един сериал – „Една надежда стига“.  Този сериал беше по роман. Беше написан много добре, но за съжаление ние не успяхме да изпратим посланието нужно до зрителя. Това ме беше огорчило много. Беше ценна продукция, а ние не се справихме. Това наистина ме беше разочаровало.“

Искам да те попитам не само като продуцент разбира се, но и като актьор. Това, че времетраенето е много дълго и парите, които вземат жените актриси са по-малко от мъжете актьори.
Толгахан отрича. Но човека казва, че изважда големите звезди. Да имам такива извън звездите, но няма да споделям имена. Добре, но какво мислиш по темата?

„Аз не направих моята фирма, за да правя сериали за телевизионните канали. Дори имам тази възможност, но аз не искам да го направя. Защото онова е друг бизнес и друг свят. И без това направих към пет проекта.  Нямаше човек,  който да не ми слага камъчета в обувките. Докато аз очаквах подкрепа от батковците си, стана точно обратното. Ако говорим за актьорите сега относно популярността се променят за всеки. Сега популярността стана на пръв план пред пола дори. Тогава вече заплащанията показват други цифри.“

Добре сега ще те попитам и като актьор и като продуцент най-вече. Има такива слухове ,че актьорите прехвърляли собствените си права на продуцента, за да направи филм с тях чрез изкуствен интелект. Според теб това може ли да бъде краят на нормалният сериален сектор?
„Разбира се,че ще стане и това винаги го казвам. Със сигурност ще стане! Даже аз работя над това, но като актьор със сигурност ще ми навреди. Това наистина ще е краят и света отива натам. Вижте може да им дойде чудато на тези хора, на които ще им го разкажа, но тази технология и всичко, което се развива така, вече наистина е много плашещо и вече ние приехме това. Заедно с пандемията вече влезнахме в съвсем новите времена. Месеци наред имаше затворени пространства, за да развият нещата 25 г напред и то без ние да ги разберем. Това беше и причината с тази пандемия. Аз наистина вярвам в това, че хората наистина се изтощиха и Холивуд е центъра затова в крайна сметка парите и всичко е там. Имаш ли възможност да влезнеш в състезание с Холивуд? Разбира се, че няма как. Това е, че хората, които бързо изчезват няма да стигнат за следващо поколение. Вече се изчерпахме на чувства,сценарии. Има ли нещо което да ви накараха да го очаквате като филм? Няма!
Или има стари неща или говорим за фентъзи филми, но и те са стари и какво ще правим? Изкуствения интелект така ще дойде, че ще прави филми за хората според техните предпочитания.“
И дава пример с историческо и настоящо време и това ше стане голяма фантазия.

Искам да те попитам относно това има разбира се много големи звезди, които вече не са между нас. Разбира се да почиват в мир. Например един ден да съживят някой така по този начин според теб етично ли е? Възможно ли е?
„Според етика може да се спори и не мога да кажа нищо. Но и това ще стане.“
Добре, ама представи си го така, че ти си искал да играеш с този актьор толкова много примерно.
„Би ми се искало да можех да играя с Филиз Акън.Тюркян Шорай, Фатма Гирик и техните младежки години.“
Добре като продуцент те попитам във всичките си ли продукции участваш като актьор?
Не във всички, но има такива и в които участвах.

Добре въпроса ми е следен: понеже ти си продуцента, затова  пое главната роля, но като цяло въпроса ми е: Ако ти беше просто само продуцент би ли позволил на Толгахан да играе в твоя продукция? „Хубав въпрос. Разбира се всичко е така, мисълта е следната: За роля, която аз мога да изпълня, трябва да платя пари на актьор поне от моят ранг. Като цяло продукцията беше на плюс оттам. Всъщност се пожертвах, но сега подготвям проект, който наистина вярвам, че е много добър и за там търся актьор и няма да играя заради това, че нямам време, но ако не намеря и не се споразумеем с бюджета, отново ще бъда притиснат да го направя аз. Какво да направя? Тези мениджъри ме съсипаха!“

Ще минем и към този въпрос.
Може би като актьор е по-лесно.
Какво говориш ти още по-трудно е.
Много е трудно няма такава трудност.

Когато погледнем световния мащаб има много актьори като Брад Пит, Леонардо Ди Каприо, Никълъс Кейдж, които също са продуценти. В нашата страна малко са актьорите, които постигнаха това и те поздравявам затова. Това изисква голяма смелост. Защо това е трудно в нашата страна? Това не е ли едно развитие?
„Първо трябва да излезнеш от зоната на комфорт. Сектора, с който се сравняваме е Америка, която много лесно продава своите филми и породукции. Това е пазар, който по- лесно от нас може да се справи бюджетно. При нас е по-рисковано. Ето например за Брад Пит никой не знае, но фирмата е повече от 10г. и даже продукцията му взе Оскар, но той е голяма звезда и няма как дори да се коментира това. Но това е проблемът, който споменах и по-рано. Да успееш да излезнеш от зоната си на комфорт. В Турция някои неща вървят на половина професионално. Връзки се смесват и т.н., ние не можем да бъдем ледено професионални, както са те за съжаление. Ако сте актьор и говоря за звездите, сте длъжни да общувате със страшно много хора. И работата е такава, че стига печалбата да не устройва продуцента никой няма да признае вашата звездност.Това съшо плаши хората и както казах и това е много сериозно като риск. Но и сектора не би го и допуснал защото големите продуценти не искат никой да става продуцент.“

Известни сме с турските сериали и сега се продават навсякъде из света. Защо Америка не ни купува, но не визирам Латинска Америка, защото и  там ни има, а държави като САЩ , Франция, Англия, Германия, а и там има толкова много турци всъщност? И даже се превежда на тяхен език. Защо това го няма винаги ми е чудно?
Първата причина е като даден сектор те не го позволяват.
Ето защо не е възможно!

„За Бога, никой не би искал да си направи конкуренция. Но аз ги разбирам, те харчат милиони долари. И разбира се, че няма да предпочетат проект, който им излиза по-евтино и да инвестират в него.“

Но все пак има хубави сериали, които можем да продадем.
„Така е, но ако успеем ще е хубаво. Аз например успях това в Италия. Но те сложиха крайна точка за Италия, така че не ми се иска Италия да сложи такава за Турция.“

Минаваме на темата, която в последно време е много интересна. Как ще обясниш споровете с мениджърите и актьорите? И не те питам само като актьор, но и като продуцент? В сектора новите актьори много трудно намират работа и непременно все едни и същи имена вземат дадена роля. Говори се, че има един кастинг. Ти как ще формулираш всичко това? Изживял ли си нещо подобно, Толгахан?
„Това наистина е дълга и задълбочена история. Това винаги е било така. Преди беше много по-трудно, сега моите колеги и по-млади приятели им го казвам, че по наше време проектите бяха по малко.Тези, които са в театъра не искаха да допуснат дори манекените в проектите си и всичко беше с големи предразсъдъци.“

Всъщност този предразсъдък го разби Кенан Имирьзалъоулу. С „Диво сърце“ той първи го направи, след това вратите се отвориха за Къванч.  Е после и Чала дойде спомни си покойния Тюркер Инаноулу и проектите му. Да и после Бурак, Къванч.
„Точно така и тази работа се разви нагоре Къванч и т.н. Но за съжаление беше много трудно, говоря за специфични имена и то няколко. Сега няма шанс един прохождащ актьор да вземе от раз главна роля.“
„Да няма шанс. Просто забрави затова. Няма как дори и да го коментираме дори не могат да се уредят с поддържаща роля. Много добре си спомням ходехме на кастинг и ни викаха по много пъти. И има период, в който си мислиш, че е станало, ама после не е. Имахме такова време, но сега не е така и то защо, защото актьорите вече са много.“

Това, че постоянно даден проект отива при познати имена важи за инициали А. Но разбирателно е, че продуцентите искат да работят в зона на комфорт с актьори и мениджъри, които им я доставят. Навсякъде е така днес всъщност, но това е истина,че силните мениджъри пробутват по-лесно собствените си актьори. И пак се връщаме на онова пониятие: звезда. И ако има продуценти, които искат да я използват и тичат след нея се адаптираме само към това и това става проблем за другите актьори, които не могат да си намерят работа.
Това истина ли е?
„Истина!“
Добре, но насила ли?
„Това не е вярно!“
Няма ли такива които казват ако не направиш това няма да ти дам този ми важен актьор?
„Това не е истина! Не е етично.“
Но има такива актьори, които за  нищо не стават и ги пробутват най-евтино, само и само, за да натрупат опит.
„Разбира се. Да, там вече наистина мога да кажа, че излизаме от етичното положение и малко остава и на решението на продуцента както и на канала. Не мога да кажа нищо по тази тема.“

Добре ще те питам като продуцент не като актьор. Добре в една каст дирекция как мислиш относно това? Световно как е, при нас как е? „Да, това много го има при нас и това наистина го намирам за грешно. Изключвайки мениджърството.“

Това Фадик Атасой го каза..
„Понеже мениджъра прави кастинга всичко е нормално. Няма как да не го приемем, но точно това не е етично. Защото и аз примерно работя с каст дирекции, на които имам доверие. Но аз виждам това, което те предлагат, аз нямам това време да намирам таланти, зает човек съм.“

Добре като цяло искам да те питам като каст дирекция
Ти как ще постъпиш?
„Ще работя с голяма продуцентска фирма разбира се.“
Толгахан от днес Толгахан ли е който мечтаеше да си на двадесет?
„Да, със сигурност.“

Много хубаво! Много се радваме за теб.
- Да сега е време да си признаеш! Имало ли е колега, когото си ревнувал? Признай си да те видя!
„Имаше разбира се.“
Кой?

„Няма да го кажа! В периоди са и сменят, но не е точно такава ревност. Аз не съм човек, който да завижда. Просто съм си казал, де да можеше и аз на твое място... Аз по-скоро си казвам де да можеше тази роля да е моя. За този тип ревност говоря.“

Сега един зрител ми казва ,че се интересувал. Да, но той не иска да ми каже и ние не знаем. Няма и да каже няма да задълбаваме.
Албанска жилка казал, че няма да каже и няма.

Кризистен момент на сет, който си преживял и не си го разказвал?
„Много има, ама няма да ги разкажа! Добре, хайде, ще разкажа нещо ето ако сега този Толгахан дойде при мен ще го издърпам за ушите. Отнесох се с един фризьор много зле, защото не направи косата ми както аз искам. За филм беше - любовен. Там започнах да мятам даже и столове. Толкова се ядосах, че екипа го отнесе. После успях да се реванширам, но това определено не биваше да го правя.“

Ти си зодия Стрелец ние сме прибързани много.
„Да понякога се случват такива неща.
Полудяваме за момент но после душата ни боли.“

И девите са така.
Толгахан: „Аз няма да мога да спя след това.“

Има ли проект за който съжаляваш, че си приел дадена роля?
Например „Една надежда ми стига“, не мога да кажа ,че съжалявам, но по-добре да не беше ставало.“

Има ли нещо което не си казвал на семейството си или децата си?
„Аз наистина споделям всичко. А за децата ги отделям в един ъгъл защото не знаят кого обичам повече от тях.
Обичам ви, повече ви обичам. Ефе например да разбира се, че теб, сине. Алина, глупости повече теб обичам.“

Ефе и Алина, чуйте само това, ще го гледате, вижте татко не ви е казал.
Момичето е привързано към баща си, а момчето към майка си.
„Изживяваме любов с нея.“
Наистина ли?
„Да, разбира се, само трябва да го видите.“
Машаллах дано видиш най-хубавите им дни.
„Амин, дано е рекъл Аллах! Аллах да ги срещне с хубави хора.“
Амин!

Бързи отговори.
Актьорство или продуцентство?
- Актьорство!
Това което най-много харесваш на снимачната площадка?
- Храната!
Драматични или комедийни роли?
- Според сценария.
Сериал или филм?
- Филм.
Нетфликс или Дисни?
- Нетфликс
Да бъдеш най-обсъждан или спокоен живот?
- Спокоен живот.
Толгахан Сайъшман с една дума?
- Няколко думи ще са.
Няма проблем. Приемаме ги!
-Честен, трудолюбив и вярващ.
Това което най-много харесваш в съпругата си?
- Сърцето ѝ.
Нещото, от което изпитваш гордост свързано с теб?
- Всичко което сам съм постигнал.
Социална медия или поверителност?
- Поверителност.
Да сега ти кажи за какво става въпрос на килима червен.
Добре оттук ще поискаме подред вашите коментари.
Ясемин Йозилхан и Илхан Йозилхан.
- Да, много са стилни.
Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу?
Салих Бадемджи и Имер Юзгюн?
Синан Гюлерюз и Йозге Йоздер?
Неслихан Атагюл и Кадир Доулу?
- Тук е най-хубавата снимка. Батко Кенан така великолепно е застанал само, че ако не избера това ще е грешка. Толкова си подхождат. Салих примерно е много специален човек за мен играхме заедно с „Сбогом Румелия“ за 3-4 епизода. Поздравявам го оттук! Стоят много добре. Кадир също ми е много добър приятел, много го обичам. Но тази снимка е съвсем друго нещо. Щом питате за снимка по снимка го казвам.

Да, Толгахан сега е време за последната ни игра. Ще ти изредя пет имена и ти ще ги разпределиш от 1 до 5 в позиция. Да започваме.
Хазал Субашъ?
- Нека е на пета позиция.
Мерийем Юзерли?
- Четвърта.
Арда Туран?
- Но това е гол. Тройка.
Езги Еибоулу?
- Но аз не знам кое е другото име как да действам сега?
- Хайде тогава нека е на втора позиция.
Браво бе, Алмеда!
- Сега предположих ,че ако дойде Алмеда и да исках нямаше как да сменя.
Как го наричаше, албанска жилка ли?
Разбира се много щеше да ми се иска да видим лицето на Алмеда ако не беше на първа позиция.
- Не нямаше да направя такова нещо.
Каква зодия е Алмеда?
- Водолей!
Ето, че имаше късмет да излезеш ти.

Толгахан сега ще изгледаме едно видео, ние ти бяхме пратили запис преди това. Нашата астроложка Зехра Оджак направи две минутен хороскоп относно твоята зодия. Нека го изгледаме и ще ти задам няколко въпроса.

Здравейте проучих звездната карта на г-н Толгахан. В самата карта много голям аспект придобива зодия Стрелец. Издигаща Дева с южен лунен възел заедно с Овен по същия начин. При Рака връзка със Стрелец ще има приятни изненади. На общо ако обясним тази енерия, шанс и обогатена на знания от една страна.
Заедно с издигащ се Водолей и Стрелеца е свързан със свобода и независимост. Понеже Овена е в южнен лунен възел като овена - работлив, борбен, устремен, решен, подреден и разумен. В северния лунен възел понеже имаме отново Рак и е в пълно разбира с повече чувства и искане на такъв начин на живот за разлика с Овена, който е прекалено работлив, успешен и винаги желаещ да е на върха, тук разликата е да бъдеш най-обичан, семейната обстановка и нейните емоции и най-вече чувствата за свой дом става все по-смислено за тях. Затова на първо място за тях е да бъдат обичани, оценени, харесвани и да усещат това от цялото си сърце.

Сега ако те питам какво означава за теб да опознаеш света?
За мен наистина е много голямо, защото това е нещо, с което се занимавам. С каква идея идваме на света и каква е целта ни така минава живота ни в задаване на този въпрос. Дори и да не го искаме и ето затова за мен това наистина е важен ключ.

Скъпи Толгахан, малко подаръче от нашите спонсори.
„Благодаря! Нека го отворя и видя да не е обидно. Много ви благодаря! Бъдете живи и здрави.“
Заповядай, като се обличаш ще си спомняш за нас. Харесваш ли да ползваш аксесоари?
„Обичам много.“
Това е много хубав подарък от Джевхерат.
„Много, ама много ви благодаря. Наистина сте страшно мили.“
Толгахан наистина беше много хубаво това да те видим след толкова дълго време.
„И за мен така, благодаря.“
Гледал съм те с гордост не съм те виждал на живо, но винаги съм те следял. Направи много успешни неща. Отвори врати не само за себе си, но и за много други хора. Блгодаря ти, че дойде тук.
„Аз благодаря.“
С г-н Ууркан сте се срещали повече нали?
„О, да.“
Защото той се развълнува днес. Защото щеше да се разплаче на моменти за малко от гордост. Защото той ви нарича свои деца.
„Понеже е учител. В учителите това чувство винаги го има.“
Наблюдавах ви с голямо удоволстие, хем водех, хем и ви наблюдавах.
Пътят ти да бъде светъл, синко!
„Много ви благодаря!“
За теб винаги.
„Дай, Боже, отново да се видим.“
Довиждане!

# 702
Ехе колко сладко да видя целият с труд в зеленко. Heart
Прекрасно интервю за мен беше и удоволствие тези дни ще продължа и от другото.

# 703
Здравейте, момичета!

'Талантът ви определя какво можете да правите. Мотивацията ви определя какво сте готови да направите. Отношението ви показва колко добре ще го направите."
Лу Холтц

Успешна и късметлийска нова седмица!
Щастлив понеделник ви желая!

Ново от сторито на Езги:

# 704
Привет , понеделнишко Sunglasses

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 14:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт