Отговори
# 705
Настроение...

# 706

Чънарко Simple Smile

# 707
До усмихнатия Чънарко да сложа горделивия ревнивец Ийт Козан.

Скрит текст:

# 708
# 709
# 710

Flowers BouquetМОМИЧЕТА* как сте, къде и с какво се разхлаждате,
наистина е код червено*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy Nature Sweat Drops

# 711
Тези коктейли са палаво игриви, като Казановаааа Stuck Out Tongue ех няма актуални червени шорти, ама старите са  качествени и издържливи.  Грехота е с това секси тяло да е само по дрехи. Дано във втори сезон на "Ешрефа" са по милостиви и отпуснат нещо по така или цензурата е голяма.
Или поне фотосесия.

Какво правим... днес не излизах и се излежвах , а има задачи...
Иначе пием повече течности и сега ще си хвърлим по душ да се освежим и разхладим. После ще хапнем тиквички и патладжан може и яйца да си направим.

# 712
Цитат
Flowers Blossom ФЕМИ* да се надяваме че търпението ни
 ще бъде възнаградено с актуални фотки,
но червената класика е непреходна
Joy
..аз приключих за днес със задачите
и по-късно ще се излежавам на хлад,
сега съм седнала на терасата с чаша с мента, мляко и лед,
сладолед и хапки форнети с шунка и топено сирене..
Yum

# 713
Момичета, жегата е нетърпима.
Нищо не помага за разхлаждане. Аз съм на диня и минерална вода. Ходих до кафето при нас, уж сянка дебела, огромни дървета и чадъри, течение, но въздух не стига - направо е мор.
А вкъщи от климатика, главата цял ден ме "цепи". Само морето ще ме "излекува", ама септември е далече...

# 714
# 715
Епизод 99 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/rd6viM

# 716
Здравейте, момичета!

“Най-добрите и най-красивите неща на света не могат да бъдат видени, нито докоснати, те просто могат да се почувстват със сърцето.“
Хелън Келър

Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия ден!
Наслаждавайте се на лятото!

Ново от сторито на Суде:

# 717
Здравейтееее Simple SmileNature SunnySunglassesSunglasses

# 718
Thunder @ EVILS, благодаря за линка към епизод 99.

Зафер възнамерява да отвори нова страница в живота си, а първата дума, която ще напишат на тази страница, е бракът. Те обаче не знаят, че двойката Несли и Керем  също са решили да се оженят. Две отделни двойки започват сватбените си процедури, като не знаят една за друга, но в един момент пътищата им ще се пресекат.

Зафер, от една страна продължава подготовката си за брак, от друга страна, се опитва да повдигне духа на Фърат, който е загубил доверието си в себе си. Но има много важен факт, който Фърат скрива от Зафер. Факт е, че напълно ще се откаже от бокса! Той крие този факт от всички до деня на сватбата. Той няма намерение да разстройва никого със собствените си проблеми в такъв момент. Особено когато са толкова щастливи. Има още една пропаст в неговия ум и сърце. Суна ... Не са чували за нея.

В спортната зала при Кадо идва представител на боксовата асоциация, който предлага Керем да участва в шампионата на Турция. Керем, приема офертата, щастлив, че най-после ще се качи на боксовия ринг.

# 719
Хайде на мелбата да се разхладим и подсладим следобедно Yum

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт