Шпионират ли ви децата ви?

• 9 034
  • 146
  •   1
Отговори
# 120
Голяма суша...
Не вали като едно време.
Кьораво ламборгини няма, само някакви с лумбаго.

# 121
За да предизвикаш дъжд си трябва баене, не чакане. Grinning

# 122
За да предизвикаш дъжд си трябва баене, не чакане. Grinning
Не се пише така "баене". Шибания авторкоректор...

# 123
  • София
Там, където работя, на паркинга минават по 10 Поршета на час. Тук там и нещо по-така.

# 124
PriMadonna си е напълно права тук. За секс точно такъв тип мъж повечето от жените биха предпочели, да не пиша всички, когато са в овулация Smirk

Босилека също е права според мен - военните често идват малко интелектуално ограничени, но то е повече като усещане, излъчване и изпълнителност от тяхна страна. Има и интелигентни военни, не са всички тъпи обаче.

# 125
  • По света и у нас
Виж сега Босилке, при мен тези с плоските кореми са или военни или фитнес батки.
Фитнес битките според мен са по-лоша опция - живеят във фитнеси, кой ги знае какво пият дали вдигат платната… суетни са, помпали и се самозабравили. Военните са ми една идея по-нормални (за интелекта съм съгласна, но ще играем тото). Той пък предния като беше много умен и кво… цъфнах направо!
Балканеца не е на дневен ред, може догодина.

# 126
Догодина я камилата, я камиларя. 🤣🤣
Етапът с мускулите и плочките вече съм го минала. 💪
Не е задоволителен.
Освен горните екстри, трябва да ми пали ума и хумора.
Любимото ми комбо.
Имам роднина жена с мъж американски военен.
Не съм очарована от хейта и високомерието му към България. Военен- ко да искаш повече. 😁

# 127
  • По света и у нас
Абе спокич - ще го прикоткам тоя който ми е пред очите пък после ще ти кажа колко е военен.

# 128
Виж сега Босилке, при мен тези с плоските кореми са или военни или фитнес батки.
Фитнес битките според мен са по-лоша опция - живеят във фитнеси, кой ги знае какво пият дали вдигат платната… суетни са, помпали и се самозабравили. Военните са ми една идея по-нормални (за интелекта съм съгласна, но ще играем тото). Той пък предния като беше много умен и кво… цъфнах направо!
Балканеца не е на дневен ред, може догодина.
Военните са малко ментално бъгнати без да искам да обиждам никого, ама..

# 129
  • Обран бостан ;)
Ехеее, темата станала бетер Dream Works Wink

Ще се обзаведа с един висок, 35 годишен войник с плосък корем и големи ръце ммм... Ще ме гушка! Ще го гушкам и аз...
35 годишен войник ? Бая задръжка ще е карал. Trollface

Къде бяха жените като теб, когато бях войник с плосък корем ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Имам роднина жена с мъж американски военен.Не съм очарована от хейта и високомерието му към България. Военен- ко да искаш повече. 😁
Не е до професия, познавам и други чужденци, които се отнасят с пренебрежение към страната на съпругата си. Никакво уважение и лоялност към майката на децата си, за съжаление. И не разбират или не искат да разберат, че каквато и да е, родината си остава родина.

# 131
  • Out of the Mix
Ал, що са не си ли с плосък корем, или си пуснал 9-ти постоянен?

Тяло и на 40, 50 и 60+ се поддържа.

Абе, има жени харесват мъжче по-така, да има на какво да се "опрат", да е "масивен", дори харесват кореми, така ояден, "достолепен", но тук се правят на ощипани. Smile

Нека, бе, нека фантазира, къде, ако не тук. Simple Smile

Лично не знам, защото нямам, сигурно "слабичък" ще им дойда на такива. Joy

# 132
  • София
Масивен, ояден, достолепен, брррр. Ужас. И на 50 с инсулт.

# 133
В случая на колежката желанията произтичат от една определена Gледна точка.
Военният с плоския корем, големите ръце и други големи неща няма да се използва за решаване на задачи. Даже не трябва и да може да говори.

# 134
  • Out of the Mix
Бутка, има да си чака госпожата някой 35 годишен да й "дири" Джи (G) пойнта. Joy

Такива не са хващат с леля, а със стегнати мацки в 20-те, освен ако не са с дефицити самите те. Wink
Пич със самочувствие абсурд.
Дори да не са чак толкова стегнати, а нормални, важното да са млади и привлекателни, има си мъже харесват по-наляти жени, но млади.
А на нея това й е повече от ясно. Relieved

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 15:03 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт