Шпионират ли ви децата ви?

• 8 990
  • 146
  •   1
Отговори
# 135
  • По света и у нас
Благодаря Абуто, че им разясни на милите перфекционисти G-ледната точка.

Реколърю, ревокърю… щЕ ти се да ни е зле на нас лелите от Америка, а всъщност те е страх да приемеш, че Америка е Кугърлендът на кугърлендите. По мое усмотрение в 70% от двойките жените са по-възрастни от мъжете с минимум една година а някои с по осем…

Незнам защо са така тук, но работи по-сполучливо от обратния вариант. Мъжете са си пре доволни,  не съм чула никоя да се оплаква, че мъжа и я е наричал стара или сбръчкана.
При положение, че и в БГ този “феномен” е широко разпространен - на майка ми втория мъж е по- млад, на Мара Отварачката новия и предния са с по 10 години по малки от нея, на Алисия - Боби Михайлов беше по млад от нея че и милионер, на 2 приятелки мъжете им американци (единия е военен и нетъп симпатяга) мъжете им са по малки от тях - с по 2-3 години.
Какво ти е странно бе дарлинг?

# 136
  • София
Прими, това са единични случаи в БГ. Тук ейджизмът по отношение на жените все още е много, много тежък. И го казвам от челен опит.
Обратен пример - моята любима Ваня Щерева е имала дълга връзка с по-млад и споделя, че това определено е повлияло отрицателно на отношенията им и отношението на родителите му.

# 137
  • По света и у нас
И Мария Силвестър е с млад мъж и то с над 10 г по-млад от нея… и Радина Кърджилова дето я заряза дедото и Деян Донков, и тя е с по млад. Не са никак единични случаи.
Защо го отричате, защо продължавате да си дуднете, че еди как си било като има куп примери.
И онази политичката Юлиана Дончева има 10+ г по млад мъж, и Гала, и са заедно с десетилетия, да продължавам ли?

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 17:28 от PriMadonna

# 138
Въобще не са единични случаи.
Мога да потвърдя от първа ръка.
Не знам какви среди обитавате, покрай мен повечето жени са с по-малки мъже.
Моят живот и дълги връзки няма да ги давам за пореден път за пример.
В момента сериозният ми приятел е отново по-малък от мен.
Мъжете - умните и чувствителни търсят жени - женствени,  уверени, със самочувствие от личностна си. Не невъзпитани лигли, които не са прочели 1 книга и животът им е само шопинг, сън и маникюр.
Правила съм проучване сред ухажорите си-младите.
Защо с по-голяма жена?
Не ми става вика -тя тази на моята възраст като си отвори устата и аз кльопвам. Хубаво чукане- но 1-2-3 пъти и после се чудя как да я разкарам.
Разбира се, че има всякакви мъже и жени. Но масата са посредствени илитерати с извинение.
Освен да си седят един до друг такива и да си гледат поотделно в телефоните, няма какво друго да правят заедно.
---
Ваня Щерева е ужасна.
Тази не е критерий за нищо - тя си е щета и без млад мъж.

# 139
  • Out of the Mix
Примко, ми ади де що не фанеш американец, нали си оправна, че и от години живееш там? Thinking

Кака съм имал, като съм бил в ранни 20, ама беше яка кака - яка мацка в ранни 30, натурална, сещаш се.
Здраво клатене беше.

Сега я гледам във Фейсбук превърнала се е в нещо между Барби и Майкъл Джексън, а беше много красива преди 15 г.

Не ми давай примери с някакви джуклести квазимодота, които спрат ли хиалурона, ботокса, инжекциите и интервенциите, за 1 месец ще се свлекат, като бабички.

Познавам лично една от първите дерматоложки в естетичната индустрия в БГ, всички са минали през нея, Луни, певачки, миски и пр.
Лицето й изглежда, като на 30, нищо че е на 59 към днешния момент, догодина чуква 60, тренира и е във форма, хубаво тяло има, слабичка, но на мен ми е странна, акълът ми не може да побере да бъда с подобна, дори за едното.

Мани ме мен, аз съм си добре.
С малките в 20-те се забавляваме, с тези в ранни 30 говорим по-сериозно, споделяме разни неща.
Нагоре не е за мен.
Всеки да си държи терен. Wink

# 140
Босилек, за мен ти и твоите връзки са по-скоро анекдотични случаи отколкото правило.

Потърси в нета и виж какво показва статистиката в разпаднатите бракове - брак между по-възрастна жена и по-млад мъж има много по-голям шанс да се разпадне в даден момент, отколкото такъв в който мъжът и жената са на една и съща възраст или мъжът е по-възрастен.

Да, има случаи, в които мъжете се задържат дълго, може би до края на дните си, с по-възрастна жена, екстремен случай в това е френският президент, но тези случаи се явяват outliers.

Биологично предопределено си е мъжете да харесват по-млади жени, а жените да търсят по-възрастни от тях мъже.

И това, което ти казват младоците на теб, нали не го взимаш много сериозно? Дрънкат ти каквото ти искаш да чуеш и сами валидират направения си избор. Лищо лично към теб в случая.

А и тъпите жени на 20 си остават и тъпи на 50, ако схващаш.

# 141
Не съм ти нито босилек, нито анекдотична.
Чети, учи, развивай се, дете.
Не се опитвай да надскачаш над базата.
Като прочетеш всички библиотеки на живо, имаш прекрасни деца, успееш в живота, любовта Simple Smile - заповядай да ми обясниш.
Преди това – учи, живей, пробвай, остави ме мен.

# 142
  • По света и у нас
Айде пак латерната какво било биологичното предпочитание на мъжете.
При положение, че виждаме реално какво се случва пред очите ни и с нас самите, не било така иначе било - еднодневки били (от 15-20-30+ години са еднодневки).

Имало много повече разведени със стара жена отколкото с млада жена?? Нали тоя тип двойки били единични случаи, как така водят по разводи? Къде са тия изследвания?

Стойте си с дедковците бе - давайте им да си играят номерата на вас и да ви ползват за болногледачки и прислуга, щом това бил биологичния избор на мъжете…само не им казвайте, че искате бебе, да не вдигнат кръвното.

Мъжете в природата хващат де що ходи. Мечо не интервюира Меца на е колко години, нито котараците, нито кучетата … никой не се лимитира. Всеки гледа да е с фертилни (полово активни), и мъжките и женските.

Ади да “хвана”, ако хвана после може да не се пуснем и не ми се изживяват драми. Но този който съм си харесала сега откакто се завърнах, като го хвана ще ти го снимам 😉 да му се порадваш и ти и дамите от мамата.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 03:11 от PriMadonna

# 143
  • Out of the Mix
ТеЛЕ, само аз мога да й казвам така, не копирай, само на мен ми позволява. Smirk

Е, няма как признаваме й, все пак е кака с 10-15-20 години, от мен и теб, повече жетейски опит. Smile
Преди 10-15 г. Босилека е била здрава мацка, сега за възрастта си е ок, но примерно мъж, като мен не би се хванал с нея, не нещо лично, а принципно.

На нея специално й вярвам, че може да я ч**** по-младички с по 3-5-7-8 г., защото е само затова и е временно.
Да се чувства валидирана. Joy

Какви "дедковци"?
5-9 г. е норма мъжът да е по-голям, никакъв "дедко" не е, а повечето жени искат по-опитни и обиграни мъже, не инфантилни набори, особено до 30-35 двамата, като са.

Не само това, а мъжете се развиваме емоционално, че и физически по-бавно, и точно разликата от 4-7 г. е идеална.

Иначе за секса, любовта и привличането няма възраст, а два пълнолетни индивида, те си решават.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 10:44 от Revoker

# 144
  • София
На мен нормата ми е 3-5 години минус, като даже това не го броя за по-млад от мен. Говоря за дългите ми връзки. Понякога е било и повече.

# 145
..Биологично предопределено си е мъжете да харесват по-млади жени, а жените да търсят по-възрастни от тях мъже...
Така е, това съм го чувала от психолог и сексолог. Дори обясняваше, че залитането по Лолити не е нещо противоестествено. Заложено си е в природата на мъжа. ( Законът, обаче е друго нещо.)

# 146
Темата се отклони.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт