КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 617
  • 733
  •   1
Отговори
# 465

"Детето в теб съвсем не си отива.
И старостта е най-голямата измама.
Докато то живее, ти си жива !
И запомни: душата бръчки няма !"
~ Мадлен Алгафари

Вече сме си у дома - направихме си една разкошна разходка, а празникът беше супер!
Май не е лошо да се "преселим" в Южна България Simple Smile

В час съм напълно с кой какви ги е вършил тези дни - поизморени сме от пътуването, ще спретнем набързо едни готови кюфтенца на фраера и май ще има занимания по интереси Simple Smile

Спокойна вечер на всички

# 466
Честит рожден ден на София, честит празник на всички дечица!
    Моите деца (щерката и зетя) водиха децата на цирк Балкански. Много им е харесало, препоръчаха ни и ние с дЕдо да отидем. Може, ама по единично Wink
     Най-сетне направихме преселението с мама и татко. Хареса им. С мама пихме кафе и мляко на терасата сред цветенцата и тя се изяви артистично. Снимах я как пее "Дай ми целувка, мила". Heart Ето ви оригинал

https://youtube.com/watch?v=IX9bLMVVSd0&si=8Uj-eof9yDDc5lgV [/url]

# 467
Прибрахме се. Поизморени, но доволни. Сутринта и ние връчихме подаръците на децата, радости бяха. После изведнъж големите предложиха да дойдат с нас хем да разходят децата, хем да помогнат. Ами друго си е още две ръце. Два декара  единия двор с два реда лозе и двора който е до самата къща още 600-700 кв., но се справихме. Накрая стана толкова едно хубаво, то просветна и една гледка , едно спокойствие сякаш времето е спряло, та чак не ми се тръгваше. Децата играха на воля и много им хареса. Сега трябва да си отидем да направя и основно почистване на стаите и вече ще можем по често и с преспиване да сме там. Здраве да е и това ще стане.
Сега ви оставям, че ме чакат за вечеря и после подготовка за новата седмица.

# 468
Кой, както го разбира и може.
 Не е моето и нямам възможност.
Оставила съм всичко на съседа
Благодарна съм
Бъдете здрави!

# 469
  • София
Голям мързел ме е споходил. До обяд готвих, но после се прикреватих и прогоних всички мисли за кексове и тем подобни.
АЙША, динята - от нашата БИЛА, кайсиите и ягодите от пазара в Ив. Вазов. Изглеждаха доста добре. Преди няколко дни купих почти 2 кг ягоди от магазинче в Лозенец - невероятни бяха - ароматни, сладки, от Пловдив. Този път не случих. В Т маркета рядко ходя.
МАКАВЕЛИ, добре сте се завърнали. Хайде сега почивка от почивката.
БОРЯНЧИЦЕ, за утре няма да питам какви ще ги вършиш, но за други ден пак ще те питам. Няма спасение от мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
КРАСИВА БЕЛЛА Hug
Този пост го пиша вече няколко часа.
В 18.00 закарах голямата внучка на Боулинг в Студентски град. С това са измислили да се забавляват за празника.
После прибрах малката внучка от концерт в кино Влайкова.
В 22.00 отидох да прибера голямата и предложих на приятелките й да ги закарам по домовете - едното дете живее в Дружба, а другото - в Овча купел. Е, направихме си вечерна разходка по софийските улици.
Хайде сега лека нощ. А утре - нов ден, нов късмет.

# 470
Лека нощ и сладки сънища, момичета!

# 471

„Добрите намерения са нищо, ако не се превърнат в добри дела.”
Ж. Жуберт

Добро утро!!!🩷☕🍀🌷🌹💐🪻🌺🌸🌞🌈

Посрещам ви с кафето Coffee
Сън не ме лови да ви почерпя Simple Smile
Днес нашите прекрасни внуци близнаци стават на 10 години - да са здрави, благословени и щастливи!

Прекрасен ден на всички Flowers Four Leaf Clover :Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 472

Честит рожден ден на внуците-близнаци на Макавели! Да растат здрави, щастливи, силни  ,умни, малко послушни.

Букет за мама и баба!

# 473
Добро утрооо!
Макавели, честита радост!
Честит рожден ден на твоите внучета!

Честит рожден ден и на внука на Яжка!
Всички рожденици да са здрави, ученолюбиви и имат много късмет във всичко !

# 474
Добро утро!
Честит първи юбилей на близнаците! Честит рожден ден на внука на Яжка! Да са живи и здрави, големи да пораснат, щастливи и благословени да са!
      Днес ми е ден за добри дела, стиснете палчетата! Simple Smile

# 475
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит рожден ден на близнаците на Макавели и на внука на Яжка! Да са живи и здрави. Желая им щастливо и безгрижно детство!
Сега току що чух прогнозата по БТВ , над 30 градуса ще е петък и събота.
Ягоди си купувам от наши производители , много са хубави , но са на привършване.
Диня си купих от Лидъл , голяма и е хубава. Бях взела една от магазин тука , беше не узряла. Кайсии още не съм купувала , но днес при нас има пазар и ако има ще ги опитам. Череши имаше в магазина ни , но бяха 20 лв и не взех.Ако докарат в петък ще купя за задушница. Ако ли не ще е без череши.
Фло , ти просто си неуморима.
Тетка , стиснати палци за теб.
Желая ви слънчева и успешна седмица.

# 476
  • София
Добро утро от метрото!
Да са честити рождениците! Да са здрави, щастливи и успешни в учението!
Касс, Макавели, добре сте се завърнали в ежедневието!
Фло, неуморна си!
В деня на Ботев - да помним героите!
Най- накрая топло време, даже извадих отворени обувки!
Хубава седмица!

# 477
  • София
Добро утро, красавици!
Ех, че хубаво започва деня! Днес празнуват внука на баба ЯЖКА и близнаците на баба МАКАВЕЛИ
НА РОЖДЕНИЦИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СА ЗДРАВИ, СМЕЛИ, СИЛНИ, УЧЕНОЛЮБИВИ! ДА СТИГНАТ ДАЛЕЧ С МЕЧТИТЕ СИ!
Поклон и незабрава на героите дали живота си за свободата на Родината ни.
Желая ви хубав ден, дружки!
И да напомня - привечер в 17,00 при китайчето. Grinning

# 478
Довечера силно се надявам да дойда, Фло!
   Вече разходих кучето и себе си, сега пия второ кафе на въздух вън. Много е приятно!

# 479
  • Вила Великула
Добро утро, момичета. На днешния ден да отдадем почит почит към паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България.
Имаме и повод за почерпки и тържества - да са честити, здрави и с много успехи внуците близнаци на Макавели, и внука на Яжка.
Аз нямам какво да се похваля, не се и оплаквам. Вчера се уморих доста, изчистих спалнята, изхвърлих доста стари неща, а има още поне толкова. Пипнах във всяко югълче, докъдето имам достъп, измих и накрая сложихме с племеника новия килим. Резултата е задоволителен. Сега естествено ме друзнят старите кувертюри на леглата и ако намеря нещо хубаво и подходящо - ще ги сменя. Майка ми като куче-пазач проверява какво хвърлям, сега борбата е за един счупен стар звънец и стар водомер, които стоят на балкона и не дава да ги изхвърля, ама след малко като хвърлям боклука мисля да ги мушна вътре.
Записала съм си час за фризьор, защото в главата съм като разплетена кошница, а фризьорката ми е тук наблизо, така че този път ще я оставя за 2 часа сама. Обещала ми е да не прави бели.

Общи условия

Активация на акаунт