КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 600
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро и честит празник на всички   - и ние сме били деца, някои още са  Sunglasses!
Да са живи и здрави внуците ни, да растат здрави и щастливи!
Мериан, честит двоен празник на Софи,  да постигне всичките си мечти и много да ви радва!
Снощи си прибраха пИятеля, ще празнуват днес някъде по София. Аз се захващам с прасарника, ще гладя и доста летни дрехи, въобще предстои ми да се забавлявам...
Желая ви топъл и спокоен ден!

# 451
  • Вила Великула
Добро утро и от мен и честит празник. Да празнуваме и ние с нашите внуци, защото никога не трябва да губим детското в нас.
Честит рожден ден на София. Да расте здрава, да побеждава в състезанията и в живота.
Аз си допивам кафето. Мама е обслужена, нахранена и пила кафе, сега въртя първата пералня и правя пилешка супа за обяд. Чакам племениците да изхвърлят разните боклуци и да чистя и пренареждам спалнята. Чака ме и служебна работа.
Днес ми е усмихнато - може би заради слънцето навън.
Фло, много благодаря за поздрава, а това, че сме красиви и интелигентни е факт.
Макавели, споделила си отново истина, която трябва да спазваме. Ако го правим, ще ни е една идея по-леко.

# 452
  • София
Добро утро!
Благодаря ви за прекрасните пожелания за моята внучка и за тортата от Боряна! Прекрасни са! София и Ники спаха у дома и сутринта надух един балон и написах пожелания на него и го оставих на леглото, за да го види като се събуди. След това запалихме свещичка с осмичка на палачинката за закуска. На обяд ще бъдем у тях с другите баба и дядо и майка ми, следобяд ще празнуват на клуб с деца. Програмата е плътно наредена!
Хубав ден и честит празник и на вашите внучета! Да имат прекрасно детство!

# 453
Ммм, поглеждам ви и излизам на спорт.
Досега пих кафе + гладене на летни дрехи - две в едно Simple Smile . Предпочитам кафето да си го пия самостоятелно, но няма време за размотаваме - денят е прекрасен и не е за изпускане.

Ха, ха, аз май не съм нито от красивите, нито от интелигентните. Simple Smile Wink . Ставам рано, в 6.00, та и преди това, ама пък да не ви казвам кога се прикреватвам  вечерно време, някой път още е светло навън и уж чета нещо, но понякога и бързо - бързо се унасям.
Прихванах аз от кучето неговия режим - само дето не съм злояда и капризна на  храна, като него, ами по всяко време и всичко ми се хапва Simple Smile .
Затова - спорт, че иначе ще се затъркалям по стълбите Simple Smile .

Стига съм се офлянквала, ами да ставам да прибирам ютията и дъската, да не падне да урепе другарчето,  и да излизам. Иначе сте магнит , казвала съм ви го.

П.п. Май и тази година, като миналата,   на 1 .6. ще дойде лятото. Дано Simple Smile .

# 454
Честита и благословена да е принцеската на Мериан Софи! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана! Весел празник!
               Честит ден на детето! Нека всяка детска  усмивка става по-ярка, всеки смях по-чист, а всяка мечта по-близка. Да бъдат здрави, свободни, усмихнати нашите деца и внучета!
              Моето малко дете вчера се върна на работа. Днес и гостът си заминава и чак тогава мога да попитам девойката харесал ли е първия и бал. Още не съм видяла и снимките.
              Весел празник и слънчев ден!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 10:21 от Didia

# 455
  • София
Честит рожден ден на Софи! Да е здрава,отличничка и шампионка!
Честит празник на всички деца! Да растат здрави и безгрижни в щастливи семейства и мирен свят!
Пожелавам успех и победа на тенисистката Вики!

Днес изобщо не съм интелигентна.Спах до 9ч,а легнах преди полунощ.Сега пия кафе и после ще започвам да вадя летните дрехи..Имам едно питане към градинарките.Кой е вредителят,който е откъснал върховете на 4-5 корена разсад от домати,който ми беше останал.Те не бяха пикирани,защото бяха най-дребните и наистина не ми бяха необходими.Така,че са пораснали,така на гъсто,както са поникнали.Намират се на терасата на 2 етаж,достъп имат само от въздуха.Интересно ми е,защото точно на същото място миналото лято имах кофи с домати и по същия начин пострада едно чери.То не можа да си пусне връх след това.Тогава намерих една гъсеница и тя отнесе вината.Сега огледах добре,но няма нищо.В близост има врабчета,възможно ли е те да са го направили?
    Хубав ден ви желая! Празнувайте с внуците!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 12:49 от Яжка

# 456
Днес е първи юни
празник на децата,
слънцето по-ярко
нека да блести.

Гълъбчето бяло
в мамините длани
кротко да се гуши,
да не го е страх.

Нека то да слуша
само песента ни,
на криле да носи
детския ни смях" / Ангелина Жекова /

Честит празник!

Честит двоен празник на малката София! Здраве и щастливо и безгрижно детство пожелавам! 🥳🍀🥰

Тук грее слънце и ние отиваме на село. Не сме ходили почти два месеца. Не знам какво ще заварим.
Чаф 🤗

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 11:15 от kasss

# 457
# 458
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит рожден ден на малката принцеса на баба Мериан. Да расте жива и здрава, усмихната и много щастлива🍀.
ПИПИ, успех днес на тенисистката Вики.
Честит ден на детето на всички деца - малки и пораснали. Да растат в мирен свят и да сбъдват мечтите си.
Аз простря една пералня, чакам да изсъхне прането, че да пускам втора. За обяд съм сложила да се готви пиле с ориз. За довечера ще е боб. Изчерпвам се откъм идеи, а мама нищо не предлага. Готвенето не е проблем, а измислянето.
Аз май ще съм в отбора на най-ЕнтелЕгентните - легнах си в 4 часа и станах в 8 😜. Направо преливам от интелигентност 🤣. А как ми се иска да съм от по-проЗтите, но да поспивам повече. Да, ама не.
ЯЖКА, освен за гъсеница, не се сещам за нищо друго. Пак прегледай, може да се е скрила добре.
Оставям ви, че мама е огладняла и да слагам масата.

# 459
Жива и здрава, успешна и щастлива да е Софи!

Весел празник на децата! Пожелавам им: МИР! Здраве! Сбъднати детски мечти!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 14:34 от К.А.Г.

# 460
  • София
Ето ме и мен. Както виждате, нощес съм го докарала на ЕнтелЕгентност, но сутринта - не. Поспах до към 10. После от крак едно кафе и запретнах престилката. Таратор, руло Стефани, пюре, ризи бизи и зелена салата. Вчера купих плодове. Заричам се повече да не купувам плодове, които не са сезонни за нашите географски ширини и дължини.
Диня - отврат, кайсии - джапанки, ягоди - горе долу. И всичко това по желание на малкото чаве. Много е пощеливо. Е как да му откажа? Сега самО се отказа.
Градско ЯЖКЕ, не съм компетентна по поставените въпроси. Зареди пушката и чакай. Стреляй без предупреждение по всичко дето лети или пълзи. А предишния ти пост ме разби - и за евентуалните емоции под един Росен, и за умрелите от страх охлювчета, и за това как тичаш с пръскачката в преследване на нарушители и вредители. Joy
На всички хубав ден! После пак!

# 461
Ето съм пак при вас!
                   Фло, аз купувах кайсии от Била и бяха страхотни - добре узрели, ароматни. Ягоди купувам от нашия малък магаин и също са много хубави. От Кауфланд също съм купувала хубави ягоди. Къде уцели лошите?
                   Девойката и младежът са в японския ресторант и след това 16 ч на летището. Чак, като се върне, ще мога да я видя както си трябва, че сега сме само телеграфно.
                   Гледай го проклетото време. Измъчи ни с дъжд, когато ни трябваше слънце, а сега обещават да ни поизмъчи с жега. Yum

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 16:13 от Didia

# 462
Честит празник!
Нека запазим детето в себе си,
всички деца са наши!
Нека да има деца!
Фло, също се отказах от плодове,
всичко е тотал щета.
Черешите са 20 лв.кг. при нас, е няма как да купя. Това са 2кг пържоли. Предполагам, че цената ще се задържи до Черешова задушница (7.06 събота)

# 463
Ние имахме за опитване,  така че чакаме да станат по 5 лв, а може и  по 3/де късмет/. По-късните.
 Въобще от всичко по малко си има.
 Имам молба/заповед си  е/ утре да пръскам, да не пита Фло какво съм намислила.

# 464
  • София
Честит празник на малките, големи и по-големи деца!
Марияна, честит рожден ден на Софи с пожелания за здраве и весели детски игри!
Ние се поздравихме с мрънчоците, дадохме им подаръците, одобриха ги. После мамка им ги отнесе на среща с друго приятелче в парка.
Яжке,ако имате гълъби - те са ти опасали разсада. Може да не си чела, аз скоро купих 2 кофички с разсад от корнишони. Ами гадните гълъби ги изядоха, остана само 1 коренче.
Плодове и зеленчуци купувам от големите вериги. Там си ги избирам едно по едно. По пазари и малки магазинчета не влизам. Последно в петък взех сладко грозде без семки от Кауфл/3 лв/. Докато не го изядоха не мирясаха. Ягодите също бяха ароматни, но не са сладки. Кайсии от Била - бяха сравнително сладки. Ща, не ща трябва да купя череши за Задушница. После може и за нас да купим малко, ако има. Зеленчуци - също вземам от веригите, доволна съм.
Фло, да не би от Т маркет да си купувала. Там нищо не струва.
Във Фантастико плодовете са прилични,  постоянно зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт