КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 594
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Мечтииии, росен по Спасовден,  цАлувки, та на китайски дръпнати очи...
 Малко  е грахът, но има шушулки, времето бе подходящо хладно за него.   Докато ощипах нещо и ме заваля пак, не много , но достатъчно да намокри и да не се пипа  по двора. Син 2 го обича, син едно сега си взе от две години насам малки бурканчета домати, щял да готви в новата къща, ще е като в старата, на доставка, но нека мечтае и той.
Каквато съм пътешественичка, само ще си представям какво са направили.

# 436
Фло, Ромео се е върнал за твоите
целувки!
Другото няма значение.

# 437
  • Вила Великула
Танитка, съжалявам да го чуя, но ти си преценяваш как се чувстваш. Надявам се поне, че като се съберем всички ще може да си поговорим на видео чат.

# 438
Танитка, ще купонясваме с момичетата виртуално 🍀
     Днес покрай децата, родителите и кучето много се уморихме. Фигаро тук, Фигаро там и време ние да обядваме не остана. Сега даже и не ми се вечеря, че вече късничко стана.
   Но пък утре е празник!
   Чао
    Ще надничам пак после. Включвам телефона да се зарежда, че и на него му падна батерията

# 439
  • София
Марияна, честита победа на Софи!
За лагера - родителите да си решат.
И мрънчоците ги водиха на стадиона - състезание по лека атлетика на баткото. Уж тя щеше да си седи с нас, да я разходим.
Да, ама не - детето иска с батко, мама и тати след дълги молби от нейна страна кандисаха и я взеха. Мамка им не им  направи сандвичи, дадох остатък от баница и 2 кроасана + вода. Ами децата си дойдоха обезумели от глад и изгоряли от слънцето. Кроасаните ги върнаха, там нищо за ядене не им купили. Хапнаха, после тя спа до преди малко. Дано нощес не реши да играе.

# 440
  • някъде другаде
Как успявате толкова много работа да свършите и тук да се разпишете.
Аз до обяд уморих Пена . Три пъти въртя. Разходих се , после до гробища ходих. На обяд се прикреватих. Станах оправях розите и садих летни цветя. Тъкмо разпънах кабела да кося и заваля пороен дъжд. Не валя дълго , но тревата беше мокра.
Кас , много хубави рози имаш.
Мамси , и аз ще стискам палци за Златоград.
Мариан , браво на Софи. Нека това да е първият от още  много успехи.

# 441
Тони, и ти доста работа си свършила. Аз надничам тук редовно, но не винаги успявам да се включа в разговора Simple Smile
Айша, как е минало състезанието на баткото?

# 442
  • София
Тичал, скачал, но не е първенец и не е опечален. Бащата мъркаше недоволно. То не може всички да са с медали.

# 443
Важно е участието! Душичка!
Аз много искам да запишем внуците на някакъв спорт, но срещам отпор от родителите.

# 444
  • Вила Великула
Поздравления за спортистите внуци. Моята Вики утре е на турнир по тенис. Да видим и тя как ще се представи.
Много е важно за децата да спортуват. Аз правя разлика от Вероника, която беше активен състезател и нейните връстнички, които висяха по дискотеките, гримирани и нагласени. А тя ходеше по дънки и маратонки и я върнуваше поредния мач в който ще участва.
Марти също ходеше на футбол, а после като видяхме, че детския футбол е една голяма пародия, го записахме на волейбол покрай кака му.
Сега Вики ходеше на какво ли не, включително и на катерене, но се спря за сега на тениса.

# 445
  • София
Днес четох, че интелигентните хора заспивали късно и спели по малко. Аз си мислех, че страдам от безсъние, а то интелигентност било. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ, интелигентни красавици! В нашата къщичка с конкурс сме събирани - хем интелигентни, хем красиви. Готини баби!!!

Оооо, то вече започнал новия месец. Добре дошъл юни! А дано да си по - благосклонен, по - слънчев и всичко по, по, най  от май. Grinning
Имаме си рожденичка - прекрасната, чаровна и красива София -  внучката  на баба МЕРИАН.
ПРИНЦЕСО СОФИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ПАЛАВА И ЛЮБОЗНАТЕЛНА. БЪДИ НЕЩОТЪРСАЧ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ, КАКТО ПРАВИ ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ, С ПРИЯТЕЛЧЕТАТА СИ И С ТВОЕТО БРАТЧЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ НАШИ ВНУЧЕТА! ЗАПАЗЕТЕ ДЕТСКОТО В ДУШИТЕ СИ. РАДВАЙТЕ СЕ НА СЛЪНЦЕТО, НА ДЪЖДА, НА ДЪГАТА И НА ЦВЕТЯТА. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА РАСТЕТЕ ПОД МИРНО НЕБЕ! НЕКА ТОЗИ ДЕН ДА БЪДЕ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ И ЗА СТОПАНКАТА НА НАШАТА КЪЩИЧКА - ПИПИ Grinning

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 01:16 от Flo 51

# 446

Честито на рожденичката, здрава, красива и щастлива да е всеки ден!
 Честит ни ден на детето, всички го пазим дълбоко  през "големите" възрастни години, но на нашите  се показва  от дълбините и сме все повече деца. Вдетиняваме се с други думи , но нека го казваме красиво.
 Брех , идва лятоооооооооо...

# 447
Добро утро в първия ден на шестия месец - нов месец, нов късмет:) .
Орисвам ви със здраве и спокойни щастливи дни!
Всички проблем с лекота да се разрешат, а нови да не се появяват .

Честит рожден ден на София!
Да расте здраво и щастливо дете за радост на всички, които в обичат!

Честит ден на детето на всички деца - и малки, и не толкова малки Simple Smile !
Да растат и живеят под мирно небе и имат прекрасно и безгрижно детство !

Наслаждавам се на кафето и правя планове за деня!
Нямам сили, а време не достига да направя всичко,  което желая, но колкото - толкова, и утре е ден.
Първо задължителните неща - слугинаж, спирт, разходки,ба после каквото - такова...

# 448

Човек обича да брои проблемите, но не и радостите си...
Научете се да броите радостите си! Загърбете проблемите!

Добро утро Coffee

Честит рожден ден на София - да расте здрава, щастлива и благословена Heart
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Усмихнат празничен ден момичета и щастлив месец юни Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 449
  • някъде другаде
Честит рожден ден на София! Да е здрава , щастлива и сбъдваща мечтите си!
Честит празник на всички деца и на тези , които пазят детето в себе си.
При нас се е показало слънце. Дано вече няма дъжд.
Хубаво е децата да спортуват. Спорта ги учи и на дисциплина и постоянство.
Айша , важно е участието. Не всичко е на всяка цена.
Пипи , успех на Вики днес.

Общи условия

Активация на акаунт